Tomahawk Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Παιδες θελω να μου προτεινεται καποια καλη πιτσαρια που θα εχει ΚΑΛΗ πιτσα! Οχι σαν τους αφρους μερικων (πιτσαριες δε λεμε )! Κοντα στα δυτικα προαστεια (μενω Αιγαλεω) αν γινεται για να μην κανω ολοκληρο ταξιδι! Thanks!
TNT1982 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 αν εισαι καφρουλης και γουσταρεις τα ατελειωτα λιπη πηγαινε σε κανενα της αλυσιδας Bellissimo...Εγω τρελλαινομουν καποτε για αυτην...Υπηρχε περιοδος που κατεβαζα ανετα μια 4χ4 pizza fan και την χωνευα σε 4-5 ωρες.Μιαμιση κανονικη απο bellissimo την χωνευα σε 8-9 ωρες....
-WISE- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 αν εισαι καφρουλης και γουσταρεις τα ατελειωτα λιπη πηγαινε σε κανενα της αλυσιδας Bellissimo...Εγω τρελλαινομουν καποτε για αυτην...Υπηρχε περιοδος που κατεβαζα ανετα μια 4χ4 pizza fan και την χωνευα σε 4-5 ωρες.Μιαμιση κανονικη απο bellissimo την χωνευα σε 8-9 ωρες.... εγω δουλευω στο τηλεφωνικο της πιτσα φαν. εχω φαει τοση πιτσα οσο κανεις αλλος!λολ! Tomahawk θες να πας να παρεις πιτσες η να κατσεις εκει και να τις φας?
Tomahawk Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Βολευει να την παρω σπιτι... Τονιζω ε, να μην ειναι ψευτικες, σαν μερικες μερικες.... Δηλαδη να εχει καλο ψωμι και να ειναι αρκετα γευστικη!
soturin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ξέρω την καλήτερη πίτσα αλλά είναι λίγο μακριά βόλο
-WISE- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Βολευει να την παρω σπιτι... Τονιζω ε, να μην ειναι ψευτικες, σαν μερικες μερικες.... Δηλαδη να εχει καλο ψωμι και να ειναι αρκετα γευστικη! κοιτα,οπως ξερεις ειναι ολα θεμα γουστου. υπαρχουν πολλες πιτσαριες που κανουν την προσφορα 1+1 αν πας να τις παραλαβεις απο το καταστημα.απλα πες μας ποιες εχεις δοκιμασει για να μην γραφουμε αυτες που ξερεις ηδη.
TNT1982 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 εγω δουλευω στο τηλεφωνικο της πιτσα φαν.εχω φαει τοση πιτσα οσο κανεις αλλος!λολ! κατι τετοιες δουλειες βλεπω και μουρχεται να σκισω τα πτυχια μου.Σαν τον nipple tweaker της J-Lo.(το ατομο πλερωνοταν για να ερεθιζει τις ρωγες της Τζενιφερ μας στα γυρισματα)
Tomahawk Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Κατι Cagliari, Pizza Fan κλπ εχω φαει... (Μαπα για μενα) Ομως οταν ηταν να παρουμε πιτσα περναμε απο μια πιτσαρια στου Ρεντη η οποια δυστυχως εκλεισε (και εφτιαχνε πολυ ωραιες πιτσες)! Γι αυτο τωρα ψαχνω καμια καλη πιτσαρια! Βασικα θελω να εχει ψωμι να μην ειναι αφρος! (Αυτο πιστευω δεν ειναι βαση γουστου, ο καθενας μπορει να το καταλαβει!)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 κατι τετοιες δουλειες βλεπω και μουρχεται να σκισω τα πτυχια μου.Σαν τον nipple tweaker της J-Lo.(το ατομο πλερωνοταν για να ερεθιζει τις ρωγες της Τζενιφερ μας στα γυρισματα) υπάρχει και ο τύπος που βάζει make-up στα οπίσθια της Gisele
-WISE- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 υπάρχει και ο τύπος που βάζει make-up στα οπίσθια της Gisele μαλλον εσυ μιλας για πιτσα του κωλου...:lol: ΤΝΤ ζηταμε ατομα! φιλε μου toma στα συνοικιακα μπορεις να βρεις πολυ καλα προιοντα.αλλα οσες φορες εχω φαει σε συνοικιακα δεν μαρεσε. η παλατινο πως σου φαιενται?γινεται και σε φουρνο με ξυλα!
Tenshi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Pizza Quarter στο Χαϊδάρι δοκίμασες;Γενικά στην Αθήνα δέν έχω βρεί τέτοια ζύμη... /offtopic/ Την καλύτερη pizza ever,την έφαγα στον Βόλο πρίν 14-15 χρόνια,κοντά στο λιμάνι. "Pizza Βόλος,τρώγεται με τα χέρια"...πολιτική του μαγαζιού,να μήν δίνει μαχαιροπίρουνα!!! /offtopic/
-WISE- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 πολιτικη καταστηματος το λεμε τωρα.οχι οτι τσιγκουνευονται τις χαρτοπετσετες!(κακιουλα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 μα αν έτρωγαν με τα μαχαιροπίρουνα δεν θα χρειαζόντουσαν λιγότερες χαρτοπετσέτες από ότι με τα χέρια?
-WISE- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 καλα δεν δινουνε μαζι με τα μαχαιροπιρουνα,αυτοματα,και χαρτοπετσετες?εκτος και αν η "πολιτικη" ειναι να μην δινει τπτ!ουτε πιατο.μην πλενουμε μετα...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Σπιτικη απο τα χερακια μου ή domino's pizza.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.