mandipl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 εχω ενα 550ρι τροφοδοτικο . σημερα ακουσα εβγαζε περιεργους θορυβους . μαλλον καπου εβρισκε το ανεμιστιρακι . το χτυπισα λιγο και σταματησε να γυριζει ... υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα αν δουλευει ετσι για λιγες μερες μεχρι να το φτιαξω? το κουτι γενικα εχει καλη ψυξη υπαρχει περιπτωση να καει?>
phanispal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δεν είναι και ότι καλύτερο, ειδικά αυτή την εποχή να μην ψύχεται το τροφοδοτικό. Και από τη στιγμή που είναι ζωτικής σημασίας (καθώς αν καεί μπορεί να πάρει και τίποτ' άλλο μαζί του...), καλό θα ήταν να μην το ζορίσεις.
mandipl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 ενοεις να μην παιζω παιχνιδια κλπ???? με απλη χρηση σερφαρισμα ιντερνετ κλπ λες να εχω προβλημα?
phanispal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Τι να σου πω, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται με αυτά τα πράγματα... Σίγουρα όταν παίζεις παιχνίδια, η κάρτα γραφικών τραβάει περισσότερο ρεύμα. Εγώ στη θέση σου τουλάχιστον σερφάρισμα θα έκανα, αλλά άλλο εγώ, άλλο εσύ...
1000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Καλο θα ηταν να το αλλαξεις συντομα. Μεχρι να το κανεις ομως ασε καλου-κακου το κουτι ανοικτο.
S2Katana Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δε δοκιμάζεις να το βγάλεις και να το φυσήξεις? Προσοχή, ΜΗΝ το αποσυναρμολογήσεις το τροφοδοτικό.
sarakinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Προσπάθησε να βγάλεις προσεχτικά το περίβλημα του τροφοδοτικού και να δεις μπας και το καλώδιο του fan έφυγε από την θέση του..Αν όλα είναι οκ φύσα το λίγο και ξαναδοκίμασε...Προτίνω πάντως αν τ'άπαιξε να τ'αλλάξεις όσο ποιο γρήγορα γίνεται..
mandipl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 αποτι βλεπω το ανεμιστηρακι εχει λασκαρει απο τον αξονα που γυριζει και παει σαν σκασμενο λαστιχο .του δωσα και μερικες τωρα δεν γυριζει με τιποτα
antonl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Θα πρότεινα να αποφύγεις να χρησιμοποιήσεις τον υπολογιστή μέχρι να αλλάξει τροφοδοτικό/φτιάξεις το ανεμιστήρι. Αν πάντως τον χρησιμοποιείς, ρίξε μια ματιά με κανα monitoring πρόγραμμα (hardware monitor, everest) για τη θερμοκρασία του.
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Αν δεν παίζεις παιχνίδια (λιγότερο consumption = λιγότερη ζέστη) και έχεις και καλό air flow στο κουτί δεν θα έχεις άμεσο πρόβλημα. Αλλά μην ο αφήσεις έτσι για μήνες... Αν έχεις στοιχειώδεις γνώσεις περί τα ηλεκτρονικά αγόρασε ένα ίδιο και πιο αθόρυβο(!) fan (προσοχή στο πάχος γιατί σε πολλές περιπτώσεις με 12άρια μετα δεν κλείνει το PSU...) και άλλαξε το. Κρίμα είναι να πετάξεις όλο το τροφοδοτικό για αυτό το λόγο!
bugsface Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Τι κολλητήρι ρε παιδιά; Κόβει τα καλώδια του παλιού ανεμιστήρα, τα γυμνώνει, και τα γεφυρώνει με τα αντίστοιχα γυμνά καλώδια του καινούριου. Απλά τα πράγματα. Απλά να προσέχεις να αποφορτίσεις τους πυκνωτές (βγάζοντάς το απ'τη πρίζα και πατώντας το power του υπολογιστή).
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Η λύση με το κολλητήρι είναι πιο καθαρή (δεν χρειάζεσαι μονωτικές ταινίες που παλιώνουν) αλλά και η μέθοδος bugsface δουλεύει. Αν το fan τρελαθεί στις στροφές μια κατάλληλη αντίσταση εν σειρά μπορεί να δώσει τη λύση. Τέλος λίγη προσοχή στην πόλωση για να μην βάλει όπισθεν το fanακι!
mandipl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 τι λετε ρε παιδια .. αν το ανοιξω δεν χαλαει η εγγυηση ? ασε που ειμαι και ασχετος απο ηλεκτρολογια
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Εφόσον είσαι εντός εγγύησης ξέχνα ότι είπαμε! Χρησιμοποίησε την εγγύηση σου και... περαστικά σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.