Προς το περιεχόμενο

Αλβανοί Hacker's επιτέθηκαν το YouToube???

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά προσπαθώ σήμερα να δώ βιντεκια στο youtube και μου εμφανίζονται παγωμένα, μερικές εικόνες μόνο. Επιπλέον φαίνοται απειρα λινκ τα οποία με οδηγούν σε video με παγωμένη την αλβανική σημαία!

Έχω κολήσει εγώ κάτι ή όντως έχουν πειράξει το youtube???

ορίστε που μου εμφανίζεται πχ.

http://www.youtube.com/watch?v=MYB1ZUU-IoY&NR=1

και που με στέλνουν τα λινκ

http://www.youtube.com/watch?v=oAVX47ffavI&feature=iv

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το βίντεο είναι βρε εσύ. Δοκίμασε κάποιο άλλο να δεις.

δοκίμασες το 2ο λινκ? τι στην ευχή μήπως έχω κολήσει κάτι?

Δημοσ.

Ναι, πήγα... στην εικόνα που δείχνει ότι ο πρώτος άνθρωπος στο φεγγάρι ήταν Αλβανός. Πήγε φαίνεται να κάνει κάτι μερεμέτια στο διαστημόπλοιο.

Και πάλι σου λέω... είναι τα συγκεκριμένα βίντεο, δεν έπαθε τίποτα το youtube.

Δημοσ.

ναι ρε παιδιά, γιατί όμως ότι video πάω να δώ είναι πίτα με τα ίδια λινκ και με στέλνουν σε αυτό με τον αλβανό αστροναυτή???

Δημοσ.

Διόρθωσε το πόστ σου και γράψε "τον ηρωικό Αλβανό Αστροναύτη"...

Πολύ πιθανό γιατί έχουν ανεβάσει καμιά 400αριά βίντεο όλα δικά τους και βγαίνουν στα related... δεν ξέρω. Πάντως εγώ σε όποια και να πήγα (άσχετα από τα δικά σου) δουλεύουν μια χαρά.

Δημοσ.
Διόρθωσε το πόστ σου και γράψε "τον ηρωικό Αλβανό Αστροναύτη"...

Πολύ πιθανό γιατί έχουν ανεβάσει καμιά 400αριά βίντεο όλα δικά τους και βγαίνουν στα related... δεν ξέρω. Πάντως εγώ σε όποια και να πήγα (άσχετα από τα δικά σου) δουλεύουν μια χαρά.

μήπως να το κάνω : ''τον ηρωικό σλαβομακεδόνα Αλβανό Αστροναύτη'' ? :P

ισως να εχεις δίκιο, απλά λέω μηπως έχω κολήσει κανένα αλβανικό σκουλίκι? Σκαναρω τωρα με ad-aware και βλεπουμε....

• Super Moderators
Δημοσ.

ακριβώς...

Δημοσ.
ανα μπραβο, τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος. Μη με βγάλουν για τρελο εδω μεσα! ;)

Εμείς να σε βγάλουμε τρελό;;;

Εσύ μιλάς για Αλβανούς hacker....

Δημοσ.

ρεεεε χαλαρώστε λιγάκι, επιδή μίλησα για αλβανούς Hacker θύχθηκε το το ηθικό σας? :P

Φυσικά και δεν είναι Hacker, απλά μπαγλαμάδες.

Δημοσ.

MixalisX Ο τίτλος του thread σε συνδιασμό με το avatar σου, δημιουργούν μία μικρή προκατάληψη.

Μην έχεις και απαιτήσεις.. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...