giannis25352 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Γεια σας παιδιά. Ξέρει κανεις ποια η διαφορά της "ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α" από της "ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β."; Μήπως το α ειναι για τριτεκνους ενώ το β για παραπάνω απο 4 παιδιά; Ευχαριστώ
mavroulis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Νομίζω ότι οι τρίτεκνοι είναι το 4% των εισακτέων και οι πολύτεκνοι το 10% (έτσι αναφερόταν σε κάποιες σχολές τουλάχιστον). Οι ειδικές κατηγορίες που λες εσύ πρέπει να είναι για παιδιά στρατιωτικών, παιδιά θανώντων πολέμου και κάποιες άλλες κατηγορίες. (Δε θυμάμαι ακριβώς από πέρυσι που το 'χα ψάξει.)
giannis25352 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μπα, δεν νομίζω να είναι έτσι. Στο λέω αυτό γιατί γνώριζω ότι ειδική κατηγορία είναι για πολύτεχνους. Περνάνε με λιγότερα μόρια. Άκουσα λοιπόν ότι κ οι 3τεκνοι έχουν τα ίδια ελαφρυντικά για αυτο ρωτάω μήπως ειναι το α για 3 κ το β για 4 κ πάνω παιδιά. Τέσπα. Αν μάθεις κάτι σε παρακαλώ να μου το πεις. Ευχαριστώ
mavroulis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Οι ειδικές κατηγορίες που λες είναι για τις στρατιωτικές σχολές. Μάλλον η μία είναι για παιδιά στρατιωτικών και η άλλη για παιδιά πολυτέκνων (αυτό ίσχυε πέρυσι). Στις αστυνομικές σχολές γράφει δίπλα ξεκάθαρα ότι είναι για παιδιά τριτέκνων (4%) ή παιδιά πολυτέκνων (10%).
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Τριτεκνι ειμαστε και ο αδελφος μου περασε με την ειδηκη κατηγορια α" στην αστυφυλακων .
ripmachine Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Στις ειδικές κατηγορίες υπάγονται οι παρακάτω περιπτώσεις: α. Ν.3648/08 Αρ.11-1α (35% επί των εισακτέων) 1. Τέκνα πολυτέκνων 2. Τέκνα οικογενειών με τρία παιδιά β. Ν.3648/08 Αρ.11-1β (10% επί του 35%) 1. Τέκνα ή αδελφοί αναπήρων ειρηνικής περιόδου ή πολεμικών επιχειρήσεων 2. Τέκνα θανόντων στρατιωτικών ενόπλων δυνάμεων σε διατεταγμένη υπηρεσία 3. Τέκνα μονίμων στρατιωτικών-εφέδρων και κλη-ρωτών οπλιτών που συμμετείχαν σε πολεμικά γεγονότα της Κύπρου γ. Ν.3648/08 Αρ.11-1γ (Έλληνες Εξωτερικού) Του Ν. 2552/97 (3% της γενικής σειράς επιτυχίας). Με τον γενικό όρο ‘’Έλληνες του Εξωτερικού’’ προσδιορίζονται συνολικά οι δύο (2) κατηγορίες υποψηφίων, ως άρθρο 3, παράγραφος 1, εδάφια α και β του Ν.1351/83 όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν σήμερα που είναι Έλληνες το γένος και περιγράφονται, η μεν μία ως τα τέκνα Ελλήνων κατοίκων του Εξωτερικού, η δε άλλη ως τα τέκνα Ελλήνων Υπαλλήλων (Στρατιωτικού και Πολιτικού Προσωπικού) που υπηρετούν στο Εξωτερικό. Οι δύο (2) αυτές ειδικές κατηγορίες προκειμένου για την εισαγωγή τους στις Στρατιωτικές Σχολές, αποτελούν μαζί μία (1) ενιαία κατηγορία υποψηφίων τους Έλληνες του Εξωτερικού. Από το site: http://edu.klimaka.gr/panelladikes/16-stratiwtikes-astynomikes-scholes/596-eisagwgh-stratiwtikes-scholes-agwnismata-oria-kathgories.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.