Προς το περιεχόμενο

Gilli Diet/Taste 'n Diet

Praetorianos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως φοιτητής ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η σίτιση καθώς και χρονοβόρα διαδικασία είναι και έξοδο είναι και γενικά θα προτιμούσα να αποφύγω την όλη διαδικασία. Όμως η καθημερινή έξοδο σε ταβέρνα θα με καταστρέψει οικονομικά ενώ τα delivery θα κάνουν το στομάχι μου και την υγεία μου κώλος. Η εστία της σχολής είναι μια άριστη επιλογή αλλά δεν παίζει να τρέχω κάθε μέρα εκεί μόνο για να σιτίζομαι.

Μια μέρα πέτυχε το μάτι μου μια διαφήμιση της Gillie Diet με φαγητό από 1 ευρώ την μέρα (και καλά) ενώ και τα μενού φαίνονταν καλά. Πρόβλημα με το βάρος μου δεν έχω οπότε θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος τα έχει δοκιμάσει ποτέ αν είναι αξιόπιστα/εύγευστα/οικονομικά για κάποιον που απλώς θέλει να τρέφεται και όχι για κάποιον που θα δώσει το κάτι παραπάνω προκειμένου να του παράσχουν αδυνατιστικές λύσεις

ΥΓ Το ξέρω είναι λίγο κουφό να χρησιμοποιείς τα Gillie Diet/Taste 'n Diet ως μέσο διατροφής αλλά μου φαίνεται αρκετά οικονομική λύση:-D

Δημοσ.
Η εστία της σχολής είναι μια άριστη επιλογή αλλά δεν παίζει να τρέχω κάθε μέρα εκεί μόνο για να σιτίζομαι.

:shock: :shock: :shock: η μοναδικη εστια που ξερω οτι αξιζει ειναι αυτη του Μακεδονιας. Δεν εχω ακουσει απο αλλο φοιτητη να λεει κατι καλο για την εστια της σχολης του. Αποκορυφωμα η εστια του Αριστοτελειου και αυτη της Ξανθης.

Ειχα σκεφτει και εγω καποτε τετοια λυση αλλά δεν το εψαξα παραπερα. Βεβαια ηταν taste 'n diet που διαφημιζε η Νικη :o Τελικα για ενα διαστημα εκανα παραγγελιες απο ενα μαγειριο που βρηκα και ειχε διαφορα λαδερα, σουπες κλπ.

Δημοσ.

Πάντως αν ξέρει κανείς τι παίζει με τιμές, θα ήταν καλή λύση αυτό που λέει ο φίλος. το έχω σκεφτεί και εγώ αλλά δεν το έχω ψάξει.

Δημοσ.

Βασικα,δν νομιζω σε καμια περιπτωση οτι oi τιμες ειναι τοσο χαμηλες.Εδω 1ευρω δν πληρωνεις ουτε για χυμο απ'το περιπτερο,θα πληρωνεις για να σου φερνουν ''καλομαγειρεμενο'' φαι στο σπιτι και δη διαιτητικο?Δεν παιζει,ως συνηθως καποιο λακκο θα εχει η φαβα..(ταιριαζει κ στο topic..:P)

Δημοσ.

Mπορει να δινει 1 ευρω τη μερα για την υπολοιπη ζωη του ή 1 ευρω τον 1ο μηνα και μετα να πληρωνει κανονικα.

Καλο το να μαγειρευεις μονος σου, το εκανα και εγω με επιτυχια αλλά βαριομουν απιστευτα το πλησυμο των πιατων οποτε κατεληξα παλι στο delivery.

Δημοσ.
Mπορει να δινει 1 ευρω τη μερα για την υπολοιπη ζωη του ή 1 ευρω τον 1ο μηνα και μετα να πληρωνει κανονικα.

Καλο το να μαγειρευεις μονος σου, το εκανα και εγω με επιτυχια αλλά βαριομουν απιστευτα το πλησυμο των πιατων οποτε κατεληξα παλι στο delivery.

Ισως και να ειναι ετσι αλλα μακροπροθεσμα και παλι δεν συμφερει.Σπανια καταφευγω στα delivery γιατι μου φαινονται πολυ σαπια τα περισσοτερα και στο μερος που ειμαι,ειναι πανακριβα.Ειδικα το καλοκαιρι,λογω τουρισμου,το σουβλακι πχ απο 1,60 το βαζουν 2,90.:XΜε το μαγειρεμα τα παω καλα παντως αν κ αυτο που βαριεμαι δν ειναι το πλυσιμο,αλλα να μαγειρευω για 1ατομο:P

Δημοσ.

Όχι ρε παιδιά ξέρω να μαγειρεύω και μάλιστα μεγάλη ποικιλία αλλά από ένα σημείο και μετά η όλη φάση καταντάει κουραστική. Φανταστείτε εν μέσω εξεταστικής να πρέπει να κάτσεις να αγοράσεις τα υλικά, να τα ετοιμάσεις, να τα επιβλέπεις και ααααν σου πετύχει και τρώγεται, να πρέπει μετά να πλύνεις και τα πιάτα ή να ξυπνάς 2 η ώρα από ξενύχτι και επειδή ήσουν σε άλλο σπίτι να πρέπει να καταφύγεις πάλι στα delivery (καθόλου σπάνιο). Τα πρώτα 2μιση χρόνια είχε πλάκα τώρα πια είναι αγγαρεία.

Ανεβαίνω Αθήνα τέλος της βδομάδας και μπορεί να περάσω καμιά επίσκεψη από κοντά για να δω τι παίζει απλά επειδή εκεί θα μου τα παρουσιάζουν όλα ρόδινα ψάχνω να βρω αν έχει κανείς παλιότερη εμπειρία ή αν έχει ακούσει κάτι. Όσο για το 1ευρω/μέρα εννοείται ότι δεν παίζει αλλά και 5 να είναι με συμφέρει με 1000

ΥΓ

αλλα να μαγειρευω για 1ατομο

Περίμενε pm από Aledjo σύντομα

Δημοσ.
Ισως και να ειναι ετσι αλλα μακροπροθεσμα και παλι δεν συμφερει.Σπανια καταφευγω στα delivery γιατι μου φαινονται πολυ σαπια τα περισσοτερα και στο μερος που ειμαι,ειναι πανακριβα.Ειδικα το καλοκαιρι,λογω τουρισμου,το σουβλακι πχ απο 1,60 το βαζουν 2,90.:XΜε το μαγειρεμα τα παω καλα παντως αν κ αυτο που βαριεμαι δν ειναι το πλυσιμο,αλλα να μαγειρευω για 1ατομο:P

Απο 1.60 -> 2.90? :shock: Μενεις σε τουριστικο μερος? Απο την αλλη δεν ειναι αναγκη να μαγειρευεις καθε μερα εγω τουλαχιστον οταν μαγειρευα εκανα για 2-3 μερες αναλογα το φαγητο βεβαια. Εστελνε και η mother προμηθειες... Παντως ειχα αναπτυξει ξεχωριστη σχεση με τους deliverαδες και με προσεχαν :-) Το προβλημα ειναι οταν ειχαν ορεξη για κουβεντουλα και με χρεωναν :mad:

Δημοσ.

Praetoriane, μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό!

20 χρονών μαντράχαλος χωρίς πρόβλημα βάρους(που δεν αποτελεί και σοβαρή δικιολογία για να στραφείς σε τέτοιες λύσεις, βέβαια) να σιτίζεται με Γκίλι Ντάιετ, είναι ο πάτος του βαρελιού της αναξιοπρέπειας.

Μακριά!

Δευτέρα που είσαι φρέσκος-φρέσκος, μαγειρεύεις για την πάρτη σου.

Τρίτη πας μια διερευνητική βόλτα από τη σχολή και τσιμπάς στη λέσχη.

Τετάρτη delivery.

Πέμπτη ξανά λέσχη.

Παρασκευή Μαγείρεμα σε σπίτι φίλων( ή στο σπίτι σου με φίλους) και τσοντάρισμα απ'όλους για υλικά και ποτά. Εξυπηρετεί και ως warm up για τη βραδινή έξοδο.

Σαββάτο Ξυπνάς αργά, και ανάλογα με τα κέφια μαγειρεύεις ή παραγγέλνεις.

Κυριακή Τρώς έξω με φίλους. Όλο το πακέτο-φούλ έξτρα: καφές, ουζοκατάσταση, μεζέδες, μπύρες, ποτά κλπ κλπ.

Η αντιστοίχιση του προγράμματος στις μέρες τις εβδομάδας είναι προφανώς αυθαίρετη, αλλά και ενδεικτική. Κάνεις ό,τι γουστάρεις μ' αυτή.

Ή και τίποτα από τα παραπάνω.

Και το κυριότερο, χωρίς δεσμεύσεις.

Δημοσ.

Livewire ένα μικρό δίκιο όπως και να το κάνουμε το έχεις. Αυτό με την αξιοπρέπεια το σκέφτηκα κι εγώ ρε γαμώτο να σιτίζομαι από μια !@#$!εταιρία αλλά αυτό το μαγείρεμα και το πλύσιμο με σκοτώνει. Πες με βαρεσάρη πες με όπως θες αλλά σου λέω πάνω στα 2 χρόνια τα έφτυσα. Τα delivery 2 φορές την εβδομάδα ή έστω 1 φορά την εβδομάδα αν τα ξεκινήσω θα αρχίσω να έχω πρόβλημα βάρους και δεν λέει, γιατί ακόμα και μαγειρευτά δεν ξέρω τι θα βάζουν μέσα. Anyway θα δείξει..

Aledjo γαμάτη λύση δεν διαφωνώ αλλά η δικιά μου μόνο βραστά αυγά ξέρει να κάνει οπότε...

Δημοσ.

λεσχη αριστοτελειου μια χαρα φαγητο εχει.

πολυ προτιμοτερο απο μακεδονιας που ειναι απο catering και καλα αλλα ολα ειναι μεταλαγμενα και αγευστα.

αριστοτελειο το φτιαχνουν εκει και ειναι σχεδον σαν το σπιτικο.

πας δοκιμαζεις και αποφασιζεις. δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα. οταν δεις μερα που δεν σ αρεσει αυτα που κανουν (πχ φακες) πας και παιρνεις απ εξω το πολυ πολυ...

αλλα σε καμια περιπτωση μονο delivery. ειναι σκουπιδια ολα και τα πληρωνεις απο πανω. εγω ευτυχως ειμαι σπιτακι μου και μαγειρευει η μαμα :o:o:o αλλα οταν δεν εχω χρονο παω και καμια βολτα λεσχη(τελευταιο καιρο μακεδονιας:rolleyes:) αλλα και αριστοτελειο οταν ειχε καμια πιτσα :lol: ;)

Δημοσ.

Ούτε να το σκεφτεις...1 ευρώ την ημέρα=30 ευρώ τον μηνα α

αλλα...σε βαζουν να πληρωνεις 30 ευρω για 12 μηνες δηλ.=360.

Δηλαδη 360 ευρω εχει το φαγητο που σου φερνουν για ενα μηνα

αλλα εσυ αυτον τον ενα μηνα θα τον πληρωσεις σε 12 μηνιαιες δοσεις..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...