Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή δήλωσης τροχαίου ατυχήματος

pankou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παλιοτερα παντως αν τους επαιρνες τηλεφωνο ερχοταν, μπορει μετα απο κανα διωρο αλλα ερχοταν. αλλωστε πολλες ασφαλιστικες για να σε πληρώσουν ζητουσαν και εχω την εντυπωση αν δεν πας σε φιλικο διακανονισμο ζητουν το αντιγραφο απο το δελτιο συμβαντων τροχαιου ατυχηματος με υλικες ζημιές

Δημοσ.
Στην Ιταλία πάντως οι carabinieri έρχονται μόνο εάν υπάρχουν σωματικές βλάβες. Στην πραγματικότητα όταν γίνεται ατύχημα όπου οι υλικές ζημιές δεν είναι μεγάλες (πχ προφυλακτήρας κτλ) υπάρχει περίπτωση και να μην κατέβουν καν από το αυτοκίνητο τα άτομα και απλώς να φύγουν!!!

Η stradale δεν είναι για αυτές τις φάσεις;

Δημοσ.

Πάντως η δήλωση της αστυνομίας μπορεί να αλλάξει. Πέρυσι σε ένα τροχαίο που είχα ο αστυνομικός έγραφε ό,τι του κατέβαινε. Εντωμεταξύ εγώ ο βλάκας υπέγραψα χωρίς να κοιτάξω και μετά είδα τί είχε γράψει. Τον πήρα τηλ να του το πω και μου είπε "καλά δεν τρέχει τίποτα το αλλάζω..".

Εάν έχετε την γυναίκα σας μαζί, για να υπάρχει τραυματισμός ρίξτε της ένα μπουκέτο (όλο και κάποιος λόγος θα υπάρχει ή, και να μην υπάρχει, ξέρει αυτή) και μετά φωνάξτε αστυνομία. Για να είναι πιστευτό, φροντίστε να βγάλει αίμα... :P

Έλιωσα

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Εάν έχετε την γυναίκα σας μαζί, για να υπάρχει τραυματισμός ρίξτε της ένα μπουκέτο (όλο και κάποιος λόγος θα υπάρχει ή, και να μην υπάρχει, ξέρει αυτή) και μετά φωνάξτε αστυνομία. Για να είναι πιστευτό, φροντίστε να βγάλει αίμα... :P

Έλιωσα

Aς ελπίσουμε μόνο να μην σου έδωσα ιδέες...

"Μωρό μου βάλε το κεφαλάκι σου εδώ ανάμεσα στην πόρτα να δεις ένα μαγικό..." :P

Δημοσ.

Θα μπορουσες απλως να της χτυπησεις με δυναμη το κεφαλι στο ταμπλο για να φανει οτι χτυπησε απο το ατυχημα.

Kαι ενα ανεκδοτακι

Ήταν μέσα στο αυτοκίνητο ένα ζευγάρι και τρέχανε με 100 χλμ....

Κάποια στιγμή λέει η γυναίκα:

- Μήτσο μου το ξέρω ότι είμαστε παντρεμένοι εδώ και 20 χρόνια αλλά θέλω διαζύγιο...

Ο Μήτσος δεν λέει τίποτα απλά αυξάνει ταχύτητα και φτάνει τα 130. Η γυναίκα του λέει:

- Θέλω να χωρίσουμε επειδή τα έχω με τον καλύτερο φίλο σου και είναι και καλύτερος εραστής...

Ο Μήτσος αρχίζει και θυμώνει άλλα δεν λέει τίποτα, απλά...

...αυξάνει ταχύτητα και φτάνει τα 160χλμ.

Η γυναίκα του συνεχίζει...

- Θέλω το σπίτι και τα παιδιά...

Ο Μήτσος δεν μιλάει και αυξάνει ταχύτητα στα 180 χλμ....

- Θέλω όλες τις καταθέσεις και όλες τις πιστωτικές...

Ο Μήτσος φουλάρει στα 200 και κατευθύνεται προς ένα τοίχο, οπότε και απορημένη η γυναίκα του τον ρωτάει...

- Εσύ Μήτσο δεν θέλεις τίποτα; Και εκείνος απαντάει λίγο πριν χτυπήσουν τον τοίχο...

- Έχω όλα όσα χρειάζομαι. Και εκείνη ρωτάει:

- Τι έχεις Μήτσο; Και απαντάει εκείνος:

- Τον αερόσακο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...