alt10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 καλησπερα, απο 4 χρονως ασχολουμε επαγγελματικα με το water polo και τωρα ποια εδω και χρονια ειμαι σε κατηγορια προταθλητισμου ομος επειδη η πιεση και ολα τα αλλα που ειναι γνωστα στον χωρο με εκαναν να τα ''παρατησω'' και να γραφτω σε γυμναστηριο. Η φυσικη μου κατασταση ειναι πολυ καλη λογο και του polo ... βεβαια στο γυμναστιριο που παω εδω και 3 μερες τα πηγαινα αρκετα καλα με οτι μου εδινε ο γυμναστης μου να κανω... αλλα χθες δοκιμασαμε ενα οργανο που δεν ειχα ξαναδοκιμασει ... ενα που σηκωνεις τα 2 χερια ψηλα και εσυ εισαι καθηστος αυτο γυμναζει το επανω μερος του στηθους... οταν γυρναγα σπιτι απο το αυτοκινητο αρχισα να νιωθω ενα τρομερο πονο στα ''ποντικια'' ε ειπα δν ειναι τιποτα... ολο το βραδι εχω να πω οτι δεν κοιμηθηκα ουτε λεπτο ... απο τον πονο και δεν μπορω να τεντωσω καθολου το χερι ... ο πονος δεν ειναι τοσο εντονος οταν τα χερια ειναι λυγισμενα... πχ οταν γραφω στο λαπτοπ... δοκιμασα διαφορα οπος μια emugel κατι αλλα δεν εκανε δουλεια ... ( η μονη καλη κρεμα ειναι η myoflex ) πηρα και τν γυμναστη στο κινητο αλλα ειναι κληστο. αν καποιος ξερει πως να βοηθησω να φυγει ο πονος να μου το πει με εχει πεθανει... σημερα να παω γυμναστηριο ή να κατσω να ξεκουραστω ευχαριστω....:cry::cry:
fagib2002 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Το μηχανημα που περιγραφεις λεγεται PullOver ( ειναι απο τα αγαπημενα μου μαζι με το PeckDeck ). Για τον λογο που γραφεις οτι αρχισες προσφατα γυμναστηριοκαι λογικα θα σου εχουν προγραμμα προσαρμογης, θα συναντας πονους για 2-3 μερες σε οποιο μυ δεν εχεις γυμνασμενο απο πριν. Οποτε μην σε ανησυχει προς το παρων! Να ξερεις ομως οτι πιο μετα που θα αρχισεις κανονικο προγραμμα εκγυμνασης θα πρεπει να γυμναζεις μεχρι 2 ομαδες μυων καθε μερα και μετα να τους ξεκουραζεις για 2-3 μερες (πχ Στηθος - Ποδια, Πλατη - Δικεφαλους , Ομους - Τρικεφαλους ).
alt10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 ευχαριστω πολυ ... εφτυχως με καθυσηχασες αλλα αφου ποναω θα πρεπει να παω στο γυμναστηριο? η θα πρεπει να ξεκουραστω???
Chrisxxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Γι'αυτο στην 1η βδομαδα στο γυμναστηριο θα πρεπει να γινεται προπονηση χαμηλης εντασης για να αποφυγεις ολα αυτα που περιγραφεις... Εμενα την 1η φορα που πηγα γυμναστηριο με εβαλε να τρεχω και να κανω βαρη περιπου 3 ωρες. Στις 2 απο αυτες γυμνασα ωμους, στηθος, δικεφαλο κ τρικεφαλο αν θυμαμαι καλα. Οταν γυρισα (συρθηκα) σπιτι και αφου εκανα ντουζακι καθησα στον ΗΥ και διαπιστωσα οτι δεν εχω τη δυναμη να σηκωσω το χερι μου στο υψος του γραφειου για να πιασω το Μouse!
alt10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 και εγω ακριβως τα ιδια την πρωτη μερα εκανα διαδρομο 20 λεπτα μετα κατι ραχαιους και κολιακους και μετα βαρακια και κατι οργανα για τα ποδια... αλλα δεν ειχα πονο αλλα την τριτη μερα καναμε αυτο το pull over και με ξεθεοσε... το peck deck ειναι αυτο που κανεις για να ανοιξει η πλατη? που κατεβαζεις ενα κονταρι να το πω... ???
Chrisxxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 peck deck Αναλογα την ασκηση γυμναζεις διαφορετικη ομαδα μυων. Για πλατη κ ωμους ειναι οταν καθεσαι αναποδα και κατεβαζεις τη μπαρα πισω απο το κεφαλι. Οπως σου ειπε και ο fagib2002 πονεσες γιατι πιθανοτατα ηταν μια ομαδα μυων που δεν ειχες γυμνασει ιδιαιτερα.
alt10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 ναι αλλα δεν αντεχω δεν μπορω να κανω κατι για να φυγουν οι πονοι??? σημερα να παω γυμναστηριο ή ειναι καλυτερα να ξεκουραστω???
Chrisxxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Πηγαινε και γυμνασε αλλες ομαδες μυων αλλιως ξεκουρασου.
alt10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 θα το πω και στον γυμναστη και θα δω!!!
kage Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 τοσα χρονια σε γυμναστηριο δεν ειχες ξαναπαει κ επαιζες επαγγελματικα πολο?
alt10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 οχι στο σπιτι οτι κανω με τν διαδρομο και στην πισινα που κανουμε με τα λαστιχα και σε διαφορα παρκα...
Tomahawk Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 kage απ' οτι καταλαβες δεν ειχε ξαναπαει... Τεσπα, φιλε μου εφοσον δεν εχεις ξαναπαει γυμναστηριο θα πρεπει τον πρωτο μηνα να κανεις κυκλικη γυμναστικη, να γυμναζεις καθε φορα ολες τις μυικες ομαδες αλλα κυριως δεν θα πρεπει να πηγαινεις περισσοτερες απο 3 φορες την εβδομαδα γιατι οι μυς πρεπει να ξεκουραζονται! Ο γυμναστης σου θα επρεπε να το ξερει αυτο... Να σε ρωτησω, περνεις καποιο συμπληρωμα διατροφης?
theok2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Αν γυμνάσεις και τους ίδιους μυς στο πολύ χαλαρό, για να κυκλοφορήσει το αίμα, πιστεύω αύριο θα είσαι πολύ καλύτερα.
soturin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 σίγουρα ξεκουράσου και διατάσεις μπόλικες, το στήθος πιάνεται συχνά και ξεπιάνεται δύσκολα επειδή είναι μεγάλη ομάδα πες το στο γυμναστή σου, κάνε πιο χαλαρά και σίγουρα διατάσεις καλά κάνεις και δεν παίρνεις συμπληρώματα, τι πάει να πει συμπληρώματα, μια καλή διατροφή τα καλύπτει όλα και από μυικές μάζες και μαλακίες δεν φαντάζομαι να χεις κολλήματα λογικά με το πόλο θα σαι ηδη σε πολύ καλή κατάσταση, με το γυμναστήριο συντηρήσου ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.