De@th L0rd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Βασικά εγώ φυλάω ένα redbull όταν έρχεται η απογευματινή υπνηλία.Όσο για τον φίλο παραπάνω που είπε για centrum μια χαρά είναι και πρέπει να παίρνει ο φοιτητής γιατί η διατροφή του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ολοκληρωμένη.Εκτός κι αν μένει με την οικογενιά του .Rebull πάντως όχι κάθε μέρα.Και τους φραπέδες σκέφτομαι να τους κόψω.Πολλά νεύρα.
lary7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 1)2-3 φρούτα την ημερα απαραίτητα. 2)Καφες με μετρο.Ο φραπες σε κανει τουρμπο για 1 ωρα αλλα μετα σε κανει κομματια.2-3 Ελληνικους- εσπρεσο ειναι καλυτερα. 3)Ελαφρυ φαι 4)Υπνος. 7 ωρες οπωσδηποτε γιατι αλλοιως θα τα παιξεις γρήγορα. Ενταξυ πριν δώσεις το μάθημα το πέρνεις σερι. 5)Tonotil!!! Το εχω δοκιμάσει και είναι αρκετά αποτελεσματικο. 1 το πρωι για κανα 10-15 μερο. Και αμα εχεις και γκομενα θα σε βγάλει ασπροπροσωπο Εγώ το χρησιμοποιώ στις εξεταστικές και στα ταξίδια, οταν η διατροφη και τα ωράρια βγαίνουν απο το πρόγραμμα.
FilipposMD Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 η γκινκο-μπιλομπα εχει και αυτη παρενενεργειες πολυ πιο αθωες οπως αυξηση σεξουαλικης διαθεσης (κοινως γκαβλες πολλες) 5)Tonotil!!! Το εχω δοκιμάσει και είναι αρκετά αποτελεσματικο. 1 το πρωι για κανα 10-15 μερο. Και αμα εχεις και γκομενα θα σε βγάλει ασπροπροσωπο Μέχρι τώρα πάντως, με τις συμβουλές που δόθηκαν, πιο πιθανό είναι να γ.... ο φίλος, παρά να περάσει μάθημα. 1
De@th L0rd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέχρι τώρα πάντως, με τις συμβουλές που δόθηκαν, πιο πιθανό είναι να γ.... ο φίλος, παρά να περάσει μάθημα. Mπα ο ανθρώπινος οργανισμός αντέχει πολύ περισσότερα ζόρια απ'οσο νομίζουμε
Dark_Sage Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Σας εχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας! Τελικά θα ακολουθήσω τη μέθοδο φρούτα και καλό ύπνο! Είναι κάτι που και τα 2 τα αγνοώ παντελώς οπότε αξίζει η προσπάθεια! Μέχρι τώρα πάντως, με τις συμβουλές που δόθηκαν, πιο πιθανό είναι να γ.... ο φίλος, παρά να περάσει μάθημα. ααχαχχααχαχχαχχααχχσαχχα
we_will_rise Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Έρχεται εξεταστική και θα ήθελα να πάρω κάποιες βιταμίνες ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ απο φαρμακείο με τις εγκρίσεις και με τα όλα κυρίως για δυνάμεις και ενέργεια επειδη εξεταστική δεν παίζει και πολυ ύπνος ούτε καλό φαί και φυσικά πολύ αγχος... λοιπόν τι προτείνετε? ps: καλή εξεταστική σε όλους μας! Πόσα χρωστάς αν επιτρέπεται ;
nikos_e34 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Βασικά εγώ φυλάω ένα redbull όταν έρχεται η απογευματινή υπνηλία.Όσο για τον φίλο παραπάνω που είπε για centrum μια χαρά είναι και πρέπει να παίρνει ο φοιτητής γιατί η διατροφή του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ολοκληρωμένη.Εκτός κι αν μένει με την οικογενιά του .Rebull πάντως όχι κάθε μέρα.Και τους φραπέδες σκέφτομαι να τους κόψω.Πολλά νεύρα. αχαμ! σου αρεσουν τα φλοκια του ταυρου εεεεεε??? :p:p:p:p
De@th L0rd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 αχαμ! σου αρεσουν τα φλοκια του ταυρου εεεεεε??? :p:p:p:p Αν ήταν πραγματικά φλόκια ταύρου το redbull θα έκανε 4 ευρό το κουτάκι μη σου πω παραπάνω.Η ταυρίνη που έχει μέσα είναι συνθετική.
iwannam Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 εγω πινω redoxon. περιεχει μεγαλυτερη ποσοτητα βιταμινης c αποτι μια πορτοκαλαδα. κ τα γνωστα, πολλα φρουτα,λαχανικα, σωστος υπνος κτλ. ελπιζω παντως μην εχεις αφησει το διαβασμα τελευταια στιγμη, γιατι οτι κ να παρεις δεν θα καταφερεις τιποτα! οπως κ να χει καλη επιτυχια σε σενα κ σε ολους τους φοιτητες
Fidelio Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Red bull , ...RED BULL ? Οκ , ναι δίνει φτερά ,... ρε τι έχουμε πάθει ... Κλασικά όπως σε όλες τις ανθρώπινες συνήθειες έτσι και το διάβασμα θέλει εξάσκηση, όπερ, μνήμη , συγκέντρωση , επανάληψη, κριτική επεξεργασία , σύνδεση με προϋπάρχουσες γνώσεις κτλ και όλα αυτά μαζί να κλιμακώνονται με βάση τον χρόνο. Μαθαίνεις να διαβάζεις και βελτιώνεσαι σε αυτό μόνο αν ....διαβάζεις με συχνότητα. Πράγμα που σημαίνει οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να ξεκινήσεις απότομα διάβασμα εξεταστικής φερειπείν, όταν στο μυαλό σου ακόμα τρέχουν τα γκομενάκια του καλοκαιριού , οι παραλίες , η θάλασσα , οι βότκες ...ΤΑ ΟΥΖΑ , το πλωμάρι και αυτη η καταραμένη αυρα του καλοκαιριού. Δεν πιάνουν ουτε καφέδες , ουτε τσάγια , ούτε τίποτα , αλλά να σου πω , χεστήκαμε , το καλοκαίρι δεν το αλλάζουμε , κουτσά στραβά θα βγει και αυτή η εξεταστική. Ολοι περάσαμε απο κει , δεν είναι τίποτα ....
user12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Παιδια εγω ειχα περασει μαθηματικα 1 και δυστηχως μου εκαναν Ντομπιν Κοντρολ και με μηδενισαν.Τωρα θα δω τι θα κανω.Καμια ιδεα?
iwannam Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Παιδια εγω ειχα περασει μαθηματικα 1 και δυστηχως μου εκαναν Ντομπιν Κοντρολ και με μηδενισαν.Τωρα θα δω τι θα κανω.Καμια ιδεα? εμενα μ΄αφησε με 3... καλο κουραγιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα