Praetorianos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 μπορει στην ελλαδα να υπαρχει ακομα το κλιμα του χαλαρα και δεν θα τρελαθουμε ανθρωποι ειμαστε αλλα εξω το εχουν ξεχασει αυτο προ πολλου. Διακρίνω μια εμπάθεια? Κόψτο πια κοπελιά, πολυτεχνεία και πιεσμένα προγράμματα έχουμε και στην Ελλάδα.
tomasss Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 στα χαπια οι δοσολογιες αντιστοιχουν στο 100% της ημερησιας προσληψης οχι στο 100000% οσο καλη διατροφη και να κανεις που σημαινει 5-6 φρουτα την μερα για να παιρνεις βιταμινες οταν δεν εχεις χρονο για ξεκουραση δεν σου κανουν τπτ και οταν εχεις μια ευκαιρια να περασεις το μαθημα. μπορει στην ελλαδα να υπαρχει ακομα το κλιμα του χαλαρα και δεν θα τρελαθουμε ανθρωποι ειμαστε αλλα εξω το εχουν ξεχασει αυτο προ πολλου. Νο, no Aκόμη και οι πίνακες ΣΗΠ είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους. Και είναι δύσκολο να κάτσεις να υπολογίσεις , να αθροισεις πόσα mg βιταμίνης πήρες από τις τροφές και πόσα από τα χάπια . Το πιο πιθανό είναι να πέσεις έξω, διότι κάποιες βιταμίνες αποθηκεύονται για ένα διάστημα. Άρα θα υπάρξει υπερδοσολογία. Εκτός αν μπορείς καθέ μέρα να την βγάζεις μόνο με βιταμίνες και νερό Η πηγή των βιταμινών είναι το πιο σημαντικό. Αλλό βιταμίνη C από πορτοκάλια και φράουλες , αλλο από υδατοδιαλυτά δισκία. Για το τελευταίο , επειδή έχω την αδερφή μου 10 χρόνια έξω (Αγγλία), νομίζω ότι είναι καλύτερη κατάσταση από την δική μας. Εμείς στο Ελλάντα μία ζωή σε ενα ''τουνελ'' βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε. Ξανά επίκαιρο λοιπόν : [ame]http://www.youtube.com/watch?v=74vthNRoQNU[/ame]
evabb Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Διακρίνω μια εμπάθεια? Κόψτο πια κοπελιά, πολυτεχνεία και πιεσμένα προγράμματα έχουμε και στην Ελλάδα. ε τοτε μην ακουω αστειακια οτι φτανει να τρως αμυγδαλα και πας σαν ντουρασελ. και στις πανελληνιες επαιρνα βιταμινες και τωρα παιρνω. απλα δεν κανει να παιρνεις βιταμινες σε μακροχρονια βαση. τοτε ναι σου κανουν υπερβιταμινωση. οταν ομως παιρνεις επι 1 μηνα δεν παθαινεις τπτ. μην γινομαστε υπερβολικοι αμεσως. φοβιες και οτι ειναι σε μορφη χαπιου
stefa_1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Φανταστειτε απλα να παρετε σιδηρο σε μεγαλες δοσεις τι θα γινει..Μιλαμε για πολυ τοξικοτητα.Το ιδιο ισχυει και για τις βιταμινες.Θες τονωση ?Πιες ενα καφε,ενα μαυρο τσαι,ενα τσαι απο ginger βρε παιδι μου.Eγω προσωπικα με το μαυρο τσαι,νιωθω καλυτερα και εχω καλυτερες επιδοσεις οταν παω για τρεξιμο.Οι βιταμινες ειναι συμπληρωμα διατροφης,και οχι συμπληρωμα εξετασεων.Αμα ηταν αλλιως,θα τρωγαμε απο 3 φετες ψωμι την ημερα,1 παστακι και βιταμινες.Αλλα δεν το κανουμε.Οταν ενας οργανισμος τρεφεται υγιεινα,δεν υπαρχει κανενας λογος να προσληφθουν βιταμινες,και ο οργανισμος απλα τις αποβαλλει ή σε μεγαλες δοσεις δημιουργουν προβληματα.Που σημαινει οτι αμα τρως chips,γυρους coca-κολες,hamburger και καπνισμα εκει κρινεται απαραιτητη η προληψη γιατι δεν τις παιρνεις απο πουθενα.Αλλα προς θεου οχι οτι δινει επιπλεον αποδοση στις εξετασεις , μη τρελαθουμε κιολας.Αν υπαρχει καποιος Ιατρος εδω μεσα,θα ηταν ευχαριστο να ακουσουμε την αποψη του (αν δεν εχει σχολιαστει σε προηγουμενες σελιδες)
Praetorianos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Οταν ενας οργανισμος τρεφεται υγιεινα, Μόνος σου το λες. Όταν. Εν μέσω εξεταστικής μόνο μακαρόνια προλαβαίνω να φτιάξω κι αυτά αλάδωτα. Αλλα προς θεου οχι οτι δινει επιπλεον αποδοση στις εξετασεις , μη τρελαθουμε κιολας. 1) Ξεχνάς το placebo effect 2) Με τόσες βλακείες που καταναλώνονται εν μέσω εξεταστικής οι βιταμίνες απλά σε βοηθάνε, δεν σου αυξάνουν τις επιδόσεις. 3) Ξεχνάς το placebo effect (x2)
evabb Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μόνος σου το λες. Όταν. Εν μέσω εξεταστικής μόνο μακαρόνια προλαβαίνω να φτιάξω κι αυτά αλάδωτα. μεγαλη αληθεια πολλοι φοιτητες μενουν μονοι τους. για να μην αναφερω οτι κανω μηνα για να βαλω σκουπα
Praetorianos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 για να μην αναφερω οτι κανω μηνα για να βαλω σκουπα Σκούπα λέει. Στην εξεταστική δεν κινείται απολύτως τίποτα στο σπίτι . Μόνο η πόρτα του ψυγείου και τα ντουλάπια με τα σοκολατοειδή-γλυκοκρουασανικά.
evabb Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Σκούπα λέει. Στην εξεταστική δεν κινείται απολύτως τίποτα στο σπίτι . Μόνο η πόρτα του ψυγείου και τα ντουλάπια με τα σοκολατοειδή-γλυκοκρουασανικά. φετος τα αντικατεστησα με φρουτα και μπαρς δημητριακων. αλλα για ενα περιεργο λογο οι βιταμινες απο τα φρουτα δεν εφταναν
Praetorianos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 φετος τα αντικατεστησα με φρουτα και μπαρς δημητριακων. αλλα για ενα περιεργο λογο οι βιταμινες απο τα φρουτα δεν εφταναν Τα bars μου φέρνουν ανακατωσούρα, δεν ξέρω τι τους βάζουν μέσα αν και έχω δοκιμάσει απ' όλα, οπότε τα προτιμώ σκέτα. Τα φρούτα είναι γαμάτα αλλά πόσο να φτουρήσουν, καταναλώνω υπερμεγέθεις μερίδες (ειδικά πορτοκάλια, ροδάκινα) οπότε μετά από μια βδομάδα αρχίζω και δεν συμφέρω
evabb Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 απο το να τρως βλακιουλες καλυτερα φρουτα κι ας μην συμφερεις. εχεις και την δικαιολογια οτι ολο τρεχεις στην τουαλετα για διαλειμμα λολ
FilipposMD Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 φετος τα αντικατεστησα με φρουτα και μπαρς δημητριακων. αλλα για ενα περιεργο λογο οι βιταμινες απο τα φρουτα δεν εφταναν Δεν έχω πολυπαρακολουθήσει τη συζήτηση, αλλά αυτό το συγκεκριμένο, πώς το κατάλαβες;;;
evabb Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δεν έχω πολυπαρακολουθήσει τη συζήτηση, αλλά αυτό το συγκεκριμένο, πώς το κατάλαβες;;; καποια στιγμη κοντευα να πεσω κατω, μολις πηρα χαπια βιταμινες εστρωσα καπως
FilipposMD Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δε θα ήμουν και τόσο σίγουρος ότι ήταν από έλλειψη βιταμινών το πρόβλημα πάντως. Αν όντως έτρωγες φρούτα, δηλαδή.
evabb Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 εχω και ελειψη σιδηρου εδω και χρονια. μπορει να ηταν αυτο, παντος τα χαπια ειχαν και σιδηρο μεσα
mentoras99 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μηπως ξερει κανεις, πως να αναζητησω το tonotil απο site του εξωτερικου; Θελω να το βρω σε καλυτερη τιμη, πιθανως καλυτερα πακετα με περισσοτερα μεσα κλπ. 10€ για δεκα τεμαχια τα θεωρω ακριβα. Δεν βλεπω ομως να το πουλανε ως tonotil εκτος ελλαδας, οποτε καπως αλλιως πρεπει να λεγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα