lio_v Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Γεια σας παιδια καλος σας βρήκα στο φορουμ το καλυτερο κατα την γνωμη μου. Θα ήθελα την βοηθεια σας σχετικά με τον υπολογιστη μου για μια αναβάθμιση.Η Mobo του υπλογιστή μου είναι Gigabyte-model GA-VM900M.Eίναι σχετικά καλή.τα χαρακτηριστικά της είναι: Υποστηριζει Intel core 2 duo processor(αλλά εγώ έχω intel pentium 4 3GHz) Yποστηρίζει καρτες γραφικών PCI Express x16 (Εγώ εχω μια viachrome 9) Υποστηρίζει μνημες Ram ddr2 667@MHz ως και 4 GB(εγώ εχω 512mb) Όπως σας είπα θελω να κάνω αναβάθμιση στην καρτα γραφικών και στις μνήμες ram. Σκέφτομαι να αγορασω Site: Δυο τέτοιες ram Site: Αυτη την κάρτα γραφικών Θέλω πιο πολύ να μου πείτε αν αξίζει η κάρτα γραφικών. Ξέχασα να σας πω οτι τα θέλω για παιχνίδι και να μπορω να παιζω L2,Wow, και το καινουργιο παιχνιδι που θα βγει το Aion χωρις κολλήματα και ισως αν μπορω να παίζω σε full ανάλυση. Καθε βοηθεια δεκτή και σας ευχαριστω προκαταβολικα
lio_v Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 πσιδια ειναι πολυ μεγαλη αναγκη παρακαλω βοηθηστε
alexis333 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Mε αυτη εδω http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1136089 δεν ξερω αν θα παιζεις σε φουλ αναλυσεις αλλα σε πολυ ικανοποιητικες σιγουρα. Αν θες και εχεις παραπανω λεφτα πας εδω --> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1136607 Με την 4870 παραπανω θα εισαι καλυμενος απολυτα.
antonl Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 4870 για τα παιχνίδια που αναφέρει; Και μάλιστα με P4; :/ Δώσε 10? ακόμα και πάρε την 9800GT. Όχι ότι μ αυτή που λες θα χεις πρόβλημα αλλά αξίζει τον κόπο η μικρή διαφορά χρημάτων. Βέβαια θα πρέπει να χεις και επαρκές τροφοδοτικό (δυστυχώς αμφιβάλω λίγο). Και μην αγχώνεσαι τόσο. Δε νομίζω να την αγοράσεις απόψε
alexis333 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 4870 για τα παιχνίδια που αναφέρει; Και μάλιστα με P4; :/Δώσε 10? ακόμα και πάρε την 9800GT. Όχι ότι μ αυτή που λες θα χεις πρόβλημα αλλά αξίζει τον κόπο η μικρή διαφορά χρημάτων. Βέβαια θα πρέπει να χεις και επαρκές τροφοδοτικό (δυστυχώς αμφιβάλω λίγο). Και μην αγχώνεσαι τόσο. Δε νομίζω να την αγοράσεις απόψε Κοιτα να σου πω ο ανθρωπος ζητησε σε φουλ αναλυσεις να παιζει.Και σιγα σιγα θα βγαινουν παιχνιδια με μεγαλυτερες απαιτησεις.Γιατι να μην τα παιζει κι αυτα? Και ακομα πιστευω πως δεν αξιζει να δωσει 110 ευρω για 9800 αφου μπορει με 35 ευρω ακομα να παει σε 4850 που ειναι πολυ καλυτερη. Δικιο ειχες πως ημουν υπερβολικος με την 4870. Για τα παιχνιδια που ζηταει οντως ειναι υπερβολικη αλλα με μια 4850 θα εχει το κεφαλι του ησυχο. Και επισης φιλε πρεπει να πας οπωσδηποτε για νεο επεξεργαστη. Αφου λες πως παιρνει η μητρικη σου dual core καλυτερο θα ηταν να παρεις και εναν επεξεργαστη. Θα φεναρει την καρτα γραφικων και γενικα το συστημα ο παλιος επεξεργαστης. Ακουσε με γιατι ετσι πηγα να την πατησω κι εγω.
lio_v Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 παιδια απορια εγω εχω ddr2 και μου δειχνετε δυο καρτες γραφικών όπου η δευτερη ειναι ddr5 δεν θα εχω προβλημα ή αυτο ισχυει μόνο με τις μνημες ραμ? Οσο για την 9800 που λές το ειχα σκεφτει και εγω αλλά λεει ddr3 και σκεφτηκα οτι εγω έχω ddr2 οπότε βοηθηστε με και σε αυτον τον τομέα
N.I.C Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 παιδια απορια εγω εχω ddr2 και μου δειχνετε δυο καρτες γραφικών όπου η δευτερη ειναι ddr5 δεν θα εχω προβλημα ή αυτο ισχυει μόνο με τις μνημες ραμ? Οσο για την 9800 που λές το ειχα σκεφτει και εγω αλλά λεει ddr3 και σκεφτηκα οτι εγω έχω ddr2 οπότε βοηθηστε με και σε αυτον τον τομέα Ο τύπος μνήμης του συστήματός σου δεν έχει καμία σχέση με τον τύπο μνημης που χρησιμοποιεί η κάρτα γραφικών.
lio_v Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Ο τύπος μνήμης του συστήματός σου δεν έχει καμία σχέση με τον τύπο μνημης που χρησιμοποιεί η κάρτα γραφικών. Τοτε γιατι λέει ddr5,ddr2,ddr3 σε κάρτες γραφικών Οσο για τον επεξεργαστή ρε παιδια γιατι ακόμα βασταεί καλά η pentium 4 και ειναι 3.00 GHz είναι πολυ καλή αργότερα μπορεί να την αλλάξω αλλά ακόμα καλά κραταει
lala2334 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 η τεχνολογια των καρτων γραφικων αναβαθμιζεται οπως και οι ραμ αλλα το συστημα σου ειναι ddr2 μονο για τη ραμ...στην καρτα γραφικων απο τη στιγμη που δεχεσαι pci express x16 δεν εχεις καποιο προβλημα...ddr3 ειναι πιο γρηγορη απο οτι μια ιδια σε mb καρτα γραφικων ddr2
lio_v Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 η τεχνολογια των καρτων γραφικων αναβαθμιζεται οπως και οι ραμ αλλα το συστημα σου ειναι ddr2 μονο για τη ραμ...στην καρτα γραφικων απο τη στιγμη που δεχεσαι pci express x16 δεν εχεις καποιο προβλημα...ddr3 ειναι πιο γρηγορη απο οτι μια ιδια σε mb καρτα γραφικων ddr2 καντο μου λιγο πιο νιανια Δηλαδη αν βάλω ddr3 δεν θα εχω κανένα προβλημα ουτε θα λανγκαρει ουτε τιποτα ο υπολογιστης μου?Δηλαδη μου προτείνεται την 9800Gt. Παιδια σορρυ κιολας αλλά nvidia θέλω να βάλω που κατα την γνώμη μου ειναι καλύτερη από την ΑΤΙ αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθόστε με και πείτε μου ποιες απο τις δυο ειναι καλυτερη ΑΑΑΑ Επίσης για αυτήν την Αsus τι λετε τι σκεφτηκα και αυτήν αλλά αφου μου λέτε μπορώ κάρτα γραφικών να βάλω και ddr3 καλή είναι μου την προτείνεται????Περιμένω νεα σας
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 ΛΟιπόν επειδή προφανώς δεν ξέρεις τα βασικά ή δεξου αυτό που σου λένε η κάτσε διάβασε.Και γράφε καλύτερα γιατί ώρες ώρες δεν βγάζει κανένας άκρη.την τελική χτύπα την 9800GT και καλορίζικη.Τζάμπα είναι σχεδόν
peterako Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Λοιπόν. εγω εχω να σου προτηνω τα παρακατω αλαξε την CPU με εναν core 2 duo 7200 Η ram που θελεις ειναι ok Για καρτα παρε την 4850( οταν ακους οτι η mobo σου περνει DDR2 ειναι για την ram ) Με αυτο το pc θα τρεχεις ανετα crysis σε 1280χ1024 με ολα τα settings στο full. προσεχε, το case πρεπει να εχει καλει ροη αερα και αρκετους ανεμιστιρες μεσα. αααα και με τις 4800 η ATi ξεπερασε την nvidia σχεση αποδοσης κοστους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 εγω εχω να σου προτηνω τα παρακατω αλαξε την CPU με εναν core 2 duo 7200 δεν υποστηρίζεται από την μητρική του... http://www.gigabyte.sg/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2581
procrustis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Γεια σας παιδια καλος σας βρήκα στο φορουμ το καλυτερο κατα την γνωμη μου. Θα ήθελα την βοηθεια σας σχετικά με τον υπολογιστη μου για μια αναβάθμιση.Η Mobo του υπλογιστή μου είναι Gigabyte-model GA-VM900M.Eίναι σχετικά καλή.τα χαρακτηριστικά της είναι: Υποστηριζει Intel core 2 duo processor(αλλά εγώ έχω intel pentium 4 3GHz) Yποστηρίζει καρτες γραφικών PCI Express x16 (Εγώ εχω μια viachrome 9) Υποστηρίζει μνημες Ram ddr2 667@MHz ως και 4 GB(εγώ εχω 512mb) Όπως σας είπα θελω να κάνω αναβάθμιση στην καρτα γραφικών και στις μνήμες ram. Σκέφτομαι να αγορασω Site: Δυο τέτοιες ram Site: Αυτη την κάρτα γραφικών Θέλω πιο πολύ να μου πείτε αν αξίζει η κάρτα γραφικών. Ξέχασα να σας πω οτι τα θέλω για παιχνίδι και να μπορω να παιζω L2,Wow, και το καινουργιο παιχνιδι που θα βγει το Aion χωρις κολλήματα και ισως αν μπορω να παίζω σε full ανάλυση. Καθε βοηθεια δεκτή και σας ευχαριστω προκαταβολικα Για τα συγκεκριμένα παιχνίδια ο Intel P.4 δέν θα αντέξει και για πολύ ακόμα όμως μιάς και οι εταιρείες δέν τα πολυ προωθούν, για 1+ χρόνο ακόμη θα είσαι εντάξει. Απο προσοπική εμπειρία με τα games που θές να παίζεις σου προτείνω να πάρεις Κάρτα Γραφικών με μνήμη 512++. Γιατι πλέων άν δέν έχει η Κάρτα μνήμη, θα σέρνετε το game. Θα πρότεινα να έπερνες κάτι πρός Gygabyte γιατί δέν έχω τις καλύτερες εντιπώσεις απο άλλες εταιρείες. Όσο για μνήμες RAM 2GB άν έχεις είσαι κομπλέ, τα παραπάνω δέν έχουν μεγάλη διαφορά. Προτειμώ KingStone. Όλα βέβαια εξαρτώνται απο τα χρήματα που διαθέτεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.