pirobatis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 πως μπορω να κατεβαζω torrent με opera και να μην το ανοιγει με την δικη του εφαρμογη αλλα με το vuze που εχω ηδη? [λυθηκε]
Αδμιν Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 preferences > advanced > downloads βρίσκεις το .torrent και αλλάζεις αντιστοιχία
tsakonas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 preferences > advanced > downloads βρίσκεις το .torrent και αλλάζεις αντιστοιχία Δεν αλλαζει κατι ετσι.... η opera στο αριστερο κλικ θα κατεβαζει αυτοματα το τορρεντ... Πρεπει να γραψεις opera:config sτην address bar και στην κατηγορια bittorrent ξετικαρεις το enable και πατας save....
Αδμιν Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 O RLY? Μια χαρά μου ανοίγει το Transmission με αριστερό κλικ εμένα.
tsakonas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 yeah whatever http://www.opera.com/support/search/view/840/ Αλλο το file association και αλλο το embedded bittorrent client
Αδμιν Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Αυτό δεν δικαιολογεί τον ισχυρισμό σου Δεν αλλαζει κατι ετσι.... η opera στο αριστερο κλικ θα κατεβαζει αυτοματα το τορρεντ...
pirobatis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 σορρυ παιδια καπου σας εχασα πιο απο λα να κανω δηλ?
Αδμιν Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Αν κάνεις αυτό που σου λέει ο tsakonas θα πρέπει να φτιάξεις και την αντιστοιχία (αυτό που σου είπα εγώ). Αν φτιάξεις μόνο την αντιστοιχία δε θα χρειαστεί να σπαταλήσεις ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο για να κανεις disable το embedded bittorrent client
johnykim Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ξεθάβω το παρόν τόπικ. Παιδιά εγώ έχω το ανάποδο πρόβλημα.Δεν μου ανοίγει ο opera τα torrents, αλλά το frostwire.Το bitorrent mode είναι enable ,επίσης αν κάνω άνοιγμα με-->opera, μου ξανά βγάζει να κάνω αποθήκευση το torrent.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.