Apostolishatz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 [Φίλος μου έφερε το PC του (Fujitsu-Siemens Scaleo Pi 1524) λέγοντάς μου ότι μόλις το ανοίγει εμφανίζονται κάθετες γραμμές στην οθόνη (4 γραμμές,κενό,4 γραμμές,κενό κ.οκ).Αλλάξαμε την κάρτα γραφικών,όλα ΟΚ.Έγινε format προκειμένου να βγουν τα Vista και να μπουν XP όλα καλά κι εκεί.Το θέμα είναι ότι τώρα τον ανοίγει,φορτώνει τα win και στα καλά καθούμενα μετά από 2-3 λεπτά πετάει τη γνωστή μπλε οθόνη με τα κινέζικα και μένει εκεί.Πρέπει να γίνει reset αλλιώς το σύστημα είναι στάσιμο στη μπλε οθόνη."Χτύπησε" ο δίσκος ήτα έπαιξε η μνήμη,θέλω τη γνώμη σας(τα έχω πάθει και τα 2 παλιότερα)
g_kor06 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Τα xp φορτώθηκαν με επιτυχία ??? Αν ναι δύσκολα να φταιει η μνήμη , θα σου χτύπαγε η εγκατάσταση...
Apostolishatz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Κοίταξε αν εννοείς την εγκατάσταση όχι δεν έγινε εύκολα,έβγαλα το δίσκο τον έβαλα σε άλλο PC,τον φόρμαρα και μετά τον ξανάβαλα και έβαλα τα XP.Από κει και μετά το αργότερο 1 λεπτό ΜΕΤΑ την εμφάνιση του desktop πετάει το μπλε με τα κινέζικα....
Vatos_locos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 τα XP τα έβαλες πάνω στο δίσκο από άλλο pc ? αν ναι αυτό φταίει
pabou13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 @vatos: οχι απλως τον εκανε format σε αλλο υπολογιστη και μετα τον εβαλε στον δικο του και εγκατεστησε τα XP
Vatos_locos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 sure ? γιατί εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα από τα γραφόμενά του τεσπα memtest από live Cd για να checkάρει μνήμες και το διαγνωστικό του δίσκου από την μαμά του
pabou13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Κοίταξε αν εννοείς την εγκατάσταση όχι δεν έγινε εύκολα,έβγαλα το δίσκο τον έβαλα σε άλλο PC,τον φόρμαρα και μετά τον ξανάβαλα και έβαλα τα XP.Από κει και μετά το αργότερο 1 λεπτό ΜΕΤΑ την εμφάνιση του desktop πετάει το μπλε με τα κινέζικα.... συμφωνα με τα λεγομενα του εβγαλε τον δισκο και τον εβαλε σε αλλο πισι, τον φορμαρισε και επειτα τον εβαλε στον δικο του και εγκατεστησε τα ΧΡ, εγω ετσι το καταλαβα
Vatos_locos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 και εγώ έτσι κατάλαβα αλλά ρώτησα για παν ενδεχόμενο γιατί το άφησε λίγο αόριστο
man kerinoi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Αδερφε βγαλε την μνημη και βαλτη σε αλλο slot μα δεις πως συμπεριφερεται. αν συνεχιζει το προβλημα αλλαξε θεση στην καρτα γραφικων (αν εχεις αλλη θεση pci x)για να δεις αν η παλια οταν τα εφτησε χαλασε και την θηρα που ηταν.Αν και αυτο δεν λυσει το προβλημα δοκιμασε να βρεις ενα cdακι linux bootable και μπουταρε απο το cd (το βρησκεις στα περισοτερα περιοδικα για pc) και δες αν το κανει παλι.αν δεν το κανει τοτε εχεις περιορισει το προβλημα (αφου εχεις κανει ολα τα αλλα) στο δισκο η στην εγκατασταση τον win.Αν ειναι ετσι τοτε τελος δοκιμαζεις επανεγκατασταση των win και αν ΔΕΝ , τοτε πας δευτερα και αγωραζεις ενα δισκακι και εισαι ετοιμος
man kerinoi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Ξεχασα να σου πω οτι αν μετα απο ολα αυτα και καινουριο δισκακι το ξανακανει τοτε πηγαινε σε ενα μαγαζι με μπογιες παρε ενα μπλε σπρευ, ψεκασε το κατεβα παραλια και ριξτο στο κυμα. πλακα κανω απλα τοτε θα εχεις προβλημα με την μητρικη
Apostolishatz Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Με καλύψατε δε λέω @Vatos σόρρυ για την αοριστία εννοώ όντως ότι τον έβαλα σε άλλο PC φόρμαρα και μετά ξανά στου φίλου μου για να περάσω win @man kerinoi πρότεινες αρκετές ιδέες τις οποίες θα εφαρμόσω αύριο(ο φίλος μου είναι στρατό,αύριο έχει έξοδο και το PC είναι σπίτι του),εκτός από αυτήν με την κάρτα γραφικών,το σκέφτηκα κι εγώ αλλά δεν παίζει δεύτερη PCI Express.Θα "παίξω" με μνήμες και το live Linux και θα ενημερώσω. Αυτό με τη θάλασσα είναι έτοιμος να το κάνει ο φίλος μου και ιδιοκτήτης,εγώ τον συγκρατώ....
matias79gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 99% είναι η μνήμη (ram) ....δοκίμασε μια άλλη και θα δείς...
Apostolishatz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 τις μνήμες τις έλεγξα με το memtest86,έφτασα μέχρι 300% χωρίς error.Στα κινέζικα βγάζει στην τρίτη γραμμή Kernel_stack_inpage_error
Vatos_locos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 memtest από cd να bootάρεις από αυτό όχι από windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.