mpiukantin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Το πρόβλημα μου ειναι στην εξερχόμενη αλληλογραφία, γιατι μολις πάω να στείλω ενα mail δίχνει οτι το στέλνει μετα βγάζει σφάλμα και το μνμ μένει στα ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ αντι να πάει στα ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΑ!!!! τι να κάνω ??? ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Αν σου το έκανε από την αρχή, το πιθανότερο είναι ότι δεν έχεις εισάγει σωστά στοιχεία στο Outlook Express. Η υπηρεσία που σου προσφέρει το e-mail account δεν έχει κάποια σελίδα βοηθείας με οδηγίες για τη ρύθμιση του προγράμματος... ;
micos000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Είσαι σίγουρος ότι έβαλες σωστά τον διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας (SMPT); ΑΝ παίρνεις αλλά δεν στέλεις, ή αυτό είναι ή κάποιο firewall που έχεις κόβει το outlook από το στέλνει πληροφορίες στο internet. Για ΟΤΕΝΕΤ ο POP3 είναι mail.otenet.gr, ενώ ο SMTP είναι mailgate.otenet.gr. Επίσης απενεργοποίησε αν έχει κάποιο firewall ή καμιά σουίτα Internet security και ξαναδοκίμασε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Το πρόβλημα μου ειναι στην εξερχόμενη αλληλογραφία, γιατι μολις πάω να στείλω ενα mail δίχνει οτι το στέλνει μετα βγάζει σφάλμα και το μνμ μένει στα ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ αντι να πάει στα ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΑ!!!! τι να κάνω ??? ευχαριστώ Εισαι σιγουρος οτι και δεν το στελνει ???? Επαιρνα απο την κορη μου εμαιλ καθε 10 λεπτα ενω το εστελνε γιατι το κραταγε και στα εξερχομενα και στα απεσταλμενα.Μεχρι που το εσβησε και απο τα εξερχομενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.