aledjo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μενιδιατες και Μενιδιατισες ειμαι σε απογνωση! εδω και 3 μηνες εχω παρει με τη σειρα σχεδον ολες τις πιτσαριες του Μενιδιου και δεν εχω βρει καμια σωστη πιτσα. ολες ειναι για το .... εμενα προσωπικα μ'αρεσει η πιτσα χατ αλλα δεν εχουμε στο Μενιδι. οι περισσοτερες πιτσαριες που εχω δοκιμασει ειναι σαν τις κατεψυγμενε που περνουμε απο το super market! αν τυχει καμια μετρια η τιμη ειναι εξωφρενικη! μιλαω για 13-14ευρω μια πιτσα με 6 κομματια. ελεος! σε αλλες περιοχες εχω βρει νοστιμοτατες πιτσες σε λογικες τιμες! εχει κανεις να προτινει καμια καλη πιτσαρια στο Μενιδι?
andreapaog328 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 13-14? 6 κομμάτια??? εγώ έφαγα με 4,5? στο κέντρο της Ρώμης!!!
nikos_e34 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 α εδω ειναι ελλαδα αδερφε! το ευρω το εχουμε για το που καβαλα
kage Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 13-14e μονο πιτσα χατ ή καμμια γιγας δεν παιζει να χει πουθενα αλλου
deker Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν σου αρέσει η Colosso ρε aledjo;Αν όχι υπάρχει και η tartuffo στην Αγ. Διονυσίου.Πολύ καλή πίτσα.Εμένα προσωπικά η pizza hut δεν με τρελαίνει.Μόνο διαφήμιση είναι.Από τιμές κανονικά.Περίπου 7 - 8 ευρώ 6 ή 8 κομμάτια ανάλογα με το μέγεθος που τα κόβουν.
aledjo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 δωσε και κανενα τηλεφωνο ρε αδερφε... η colosso δε μ'αρεσει. εχεις παρει απο l'artigiano να δεις τι κλεφτες που ειναι?
freedubus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί δε φτιάχνεις μόνος σου ρε παιχταρα;; Για 6 κομμάτια θα σου κοστίσει: ούτε 3 ευρώ για όλα τα υλικά από το Lidl + το ρεύμα που θα κάψει ο φούρνος ναούμ + μία ώρα από το χρόνο σου (45' για να φουσκώσει το ζυμάρι και 15' το ψήσιμο) και έτοιμο το πιτσόνι! Xώρια που θάναι σπιτική και με αγνά υλικά. Τώρα αν δεν προλαβαίνεις άλλο θέμα. Πάντως μπορείς να φτιάξεις μια ποσότητα ζυμάρι κάποια στιγμή που έχεις χρόνο και να το βάλεις στο ψυγείο. Κρατάει γύρω στις 3-4 μέρες και απλά βγάζεις όσο θές, πετάς τα ψιψιψόνια πάνω και ψήνεις. Εγώ έτσι κάνω, αν και δε μένω στο Μενίδι, αλλά κέντρο που ως γνωστόν οι πίτσαρίες είναι γκουρμέ! Οχι στις βρωμοετοιματζήδικες κατεψυγμένες με τα κωλολίπη τα ορυκτέλαια που βάζουν μέσα και μετά απο 2 κομμάτια είσαι έτοιμος για το νοσοκομείο!
snik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 οντως σχεδον ολες οι πιτσες που εχουμε εδω ειναι γτπ η μονη αξιολογη μεχρι τωρα ειναι η Home.Επισης για περιοδους οικονομιας υπαρχει και η pizza fan που αν παραγγειλεις απο ιντερνετ εχει 30% εκπτωση!
deker Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 δωσε και κανενα τηλεφωνο ρε αδερφε... η colosso δε μ'αρεσει. εχεις παρει απο l'artigiano να δεις τι κλεφτες που ειναι? Δεν το θυμάμαι αλλά σε λίγο θα περάσω από εκεί, οπότε θα το δω και θα σου πω.Η L' Artigiano είναι καλή σε γεύση αλλά λωποδύτες στην τιμή για αυτό δεν στην ανέφερα.Νόμιζα ότι είχε κλείσει, ακόμα ανοιχτή είναι;Αυτή στην Πάρνηθος δεν λες;
aledjo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτή στην Πάρνηθος δεν λες; ναι. καποτε υπηρχε ενας "βασιλης" στη Καραμαλνη ο οποιος ειχε ερθει απο Αμερικη και εφτιαχνε τιιιιιιις πιτσες! αλλα εκλεισε.... βγηκε σε συνταξη :cry:
blu-ray Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 ναι. καποτε υπηρχε ενας "βασιλης" στη Καραμαλνη ο οποιος ειχε ερθει απο Αμερικη και εφτιαχνε τιιιιιιις πιτσες! αλλα εκλεισε.... βγηκε σε συνταξη :cry: Στην πάρνηθος λες στο γυμναστήριο δίπλα. Πολυ ωραίες πίτσες.
aledjo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Στην πάρνηθος λες στο γυμναστήριο δίπλα. Πολυ ωραίες πίτσες. απλος καλες αλλα πολυυυυ ακριβες!
aledjo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 pizza fan δεν έχει εκεί? εχει αλλα pitsa hut δεν εχει γ@μ0δξγφδκξγφδγφδσξ μου! και φαντασου οτι ειμαστε 110.000 κατοικοι και σε περιοχες που ειναι πολυ λιγοτεροι εχει! θα παρω τηλεφωνο να τους βρισω. λετε να κανω franchising???? xmmmm :rolleyes:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.