darkfighter Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Έβαλα και εγώ ως μέγας νουμπάς τα σπ3, έλα όμως που το σύστημα μου δεν είναι πλέον σταθερό (δλδ κράσαρε συνέχεια) και θέλω τώρα να το φορμάρω, όμως δεν μπορώ γιατί όταν μπαίνω στο setup και πατάω F6 για να εγκαταστήσω τον σκληρό μου, το fllopy μου δεν διαβάζει την δισκέτα μου μου ζητάιει να βάλω στον driver A:(t flopy δλδ) την δισκέτα με τους drivers του σκληρού κ τότε να πατήσω ENTER, το κάνω και ξανά από την αρχή.Δοκίμασα την εγκατάσταση και χωρίς να πατήσω Φ6 στην αρχή αλλά τότε δεν βρίσκει τον σκληρό.Τί να κάνω ρε παιδιά, πείτε μου και έχω τρελαθεί... ΥΓ την δισκέτα μέσα στα Παράθυρα την διαβάζει κανονικά, δοκίμασα με το flopy του πατέρα μου, τπτ, με usb που έχω, τπτ.Το δικό μου flopy είναι ένα SONY.
pluss Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν βρίσκει τον σκληρό σου δίσκο, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις κάποιον καινούργιο!
darkfighter Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Το σκέυτικα και αυτό στην αρχή αλλά το θέμα είναι πως τα "παράθυρα" όταν τα ανοίγω τον βλέπουν μια χαρά τον σκληρο.
antonl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Η δισκέτα είναι εντάξει; Δεν κατάλαβα αν μπορείς να τη διαβάσεις κανονικά μέσα από windows. Ποια μητρική έχεις; Μήπως στο site της κατασκευάστριας δίνει τα αρχεία που χρειάζεσαι για να φτιάξεις μια τέτοια δισκέτα; Υποθέτω μιλάμε για SATA δίσκο ε;
katerina_a_86 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Το να πάρεις καινούριο δίσκο είναι τελείως βλακεία,πονάει το δάχτυλο και κόβω το χέρι. Χρειάζεσαι drivers sata για τον δίσκο σου.Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα,δεν μου έβλεπε τον δίσκο κατά το format και έκανα αυτό που λες με το F6 και τους drivers της δισκέτας. Τώρα γιατί δεν σου αναγνωρίζει την δισκέτα είναι το θέμα. Καταρχάς που την βρίκες? Μήπως δεν είναι οι σωστοί drivers? Μήπως έχει χαλάσει?(θα μου πεις με windows την ανοιγεις) Την είχες ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ ξανά σε format και είχε δουλέψεί? Ψάξε να δημιουργήσεις μια καινούρια δισκέτα με τους drivers. Εμένα νομίζω είχε στο cd της μητρικκής ένα τέτοιο πρόγραμμα δημιουργίας δισκετών.Δες και στο site της εταιρείας του δίσκου και της μητρικής σου.
darkfighter Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Η μητρική μου είναι μια MSI 649 Neo-V.Αυτό που με εκπλήσει είναι το γεγονός πως πριν από 7-8 μηνες που ξαναέκανα φορματ όλα πήγαν κατ' ευχήν(και τότε χρειάστηκε να πατήσω φ6 κτλ)
antonl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μία δισκέτα είχε η μητρική σου; Αν και λέει μόνο για RAID, αν θες δοκίμασε να φτιάξεις μια δισκέτα μ αυτούς τους drivers μπας και γίνει τίποτα...
darkfighter Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό που λες κατερίνα το έχω κάνει ήδη, νέα δισκέτα ξανακατεβασμένοι οδηγοί και όλα τα συνναφή, αλλαγή flopy κτλλ που γράφω στην αρχή.
parsifal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Το floppy drive λειτουργεί (λαμπάκι να αναβοσβήνει, θόρυβος κλπ); Πριν εξορίσω οριστικά τα floppies από τα συστήματά μου, είχα ένα πανάρχαιο που από το βάλε-βγάλε είχε #$@#$^ το βύσμα τροφοδοσίας. Μία έπαιζε, μία όχι. Του 'ριχνα μια σφαλιάρα κι έπαιρνε μπρος. Επίσης, επειδή δοκίμασες και με άλλο: κοίτα πάνω στην αλλαγή μην έχεις συνδέσει ανάποδα την καλωδιοταινία. Αν δε βγάλεις άκρη, η καλύτερη λύση είναι να φτιάξεις με το nLite νέο δισκάκι εγκατάστασης Windows, βάσει του υπάρχοντος, στο οποίο θα κάνεις slipstream το Service Pack 3 και τους οδηγούς για τον SATA controller της μητρικής σου...
darkfighter Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Για καν' το μου λιανά αυτό ο κόλπο parsifal? YΓ.: μηπως χρησημοποιεις τ nickname admiral1313 στο forum του PCMASTER?
parsifal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.nliteos.com/nlite.html http://www.nliteos.com/faq.html Εν ολίγοις: Το nLite είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο διαβάζει τα αρχεία από ένα CD εγκατάστασης Windows, σου δίνει τη δυνατότητα να ενσωματώσεις το Service Pack σε αυτά, να ενσωματώσεις text-mode drivers (αυτοί που ψάχνει σε δισκέτα το Windows installation περιβάλλον όταν πατάς F6, άρα καταργεί την ανάγκη ύπαρξης floppy drive σε ένα σύστημα), να αλλάξεις μερικές από τις default παραμέτρους των Windows και στο τέλος, γράφει το αποτέλεσμα σε ένα νέο ISO αρχείο το οποίο μπορείς να κάψεις σε CD/DVD. Κάτι σαν "Windows disc remastering" δηλαδή. Στο άλλο που ρωτάς: όχι...
darkfighter Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Σ ευχαριστώ πολύ παρσιφαλ, με σώζεις...
darkfighter Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ειναι δυνατον...ακομα και εδω σφαλμα μου βγαζει (κυκλικός έλεγχος πλεονασμού), τι να κάνω τώρα?
parsifal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Σε ποιο στάδιο; Εκεί που διαβάζει το Windows CD για να μεταφέρει τα αρχεία του στο δίσκο; Αν ναι, το δισκάκι μάλλον πνέει τα λοίσθια...
darkfighter Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 α καταλαβα, ευχαριστώ, οπότε αναγκαστικά θα κατεβάσω τα παράθυρα σε torrent:cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.