patsi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά.Ακοθστε να σας πώ και να μου πείτε αν έχο δίκιο.Μπαίνω στα e-shop να αγοράσω ένα χειριστήριο.Πάω στους υπολόγιστές και μετα επιλέγω χειριστήρια παιχνιδιών(για pc).Το παραγγέλνω παω σήμερα το παίρνω γυρνάω σπιτι το ανοίγω και τί να δω.Ειναι λέει μόνο για playstation.Και που να το ξαίρω εγώ ρε φιλε αφού το έβαλες στην κατηγορία για pc.Τι να κάνω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 να το γυρίσεις πίσω, σιγά δεν έγινε και τπτ...
kone Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Φιλε, καλησπερα, μπορεις να το γυρισεις πισω στο eshop, απο την στιγμη που δεν σου κανει, στην κατασταση φυσικα που το παρελαβες, δλδ, στο κουτι του με ολα του τα χαρτια κτλπ. Το eshop εδω και καιρο εχει αναπτυξει αυτην την πολιτικη, που νομιζω οτι επιβαλλετε κιολας απο νομοθεσια. Δεν νομιζω να εχεις προβλημμα και δεν νομιζω να χανεις και τπτ αμα δεν το δοκιμασεις. Απο οτι θυμαμαι εχει και στο site του αναφορα σε αυτην την υπηρεσια που σου παρεχει.
disqualified Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 εφ οσον δεν ειναι αυτο που παραγγειλες το γυρνας πισω ειδικα αν εχεις και τη συσκευασια δε θα μπορουν να σου πουν και τιποτα, παιρνεις τα χρηματα σου πισω και ολα μια χαρα, και τις ιστοριες περι απατης και θεωριων συνωμοσιας τις αφηνεις στην ακρη γιατι λαθη γινονται
antonl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 [...]Το eshop εδω και καιρο εχει αναπτυξει αυτην την πολιτικη, που νομιζω οτι επιβαλλετε κιολας απο νομοθεσια. Δεν νομιζω να εχεις προβλημμα και δεν νομιζω να χανεις και τπτ αμα δεν το δοκιμασεις. Απο οτι θυμαμαι εχει και στο site του αναφορα σε αυτην την υπηρεσια που σου παρεχει. Ναι αρκεί "Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.". Δηλ. το πολύ να το χεις βγάλει απ' τη σακούλα του (προσεκτικά!) Πάντως δε νομίζω να τείθεται θέμα (εσκεμένης) απάτης. Αν δε σου κάνει, επέστρεψέ το, όπως σου είπαν.
patsi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Tο μοντέλο ειναι αυτό:LOGITECH 963320 CORDLESS ACTION CONTROLLER και δείτε το εδώ : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580171 .Δν μπορώ να το γυρίσω γιατί εχω ανοίξει την συσκευασία.Στις οδηγίες το διάβασα οτι εινι μονο για playstation.
antonl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ωρέ: Συμβατότητα: Είναι συμβατό με PlayStation, PS one και PlayStation2 Μόνο την φωτογραφία είδες; Δοκίμασε την επιστροφή, πάντως.
Tenshi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό δέν λέγεται απάτη φίλε μου...στραβομάρα είναι!Μήν τα φορτώνεις στους άλλους επειδή είσαι παρορμητικός!
kone Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Την συσκευασια την εχεις καταστρεψει η μπορεις να το ξαναβαλεις μεσα; αμα την εχεις καταστρεψει δεν νομιζω ναγινεται τπτ. Αλλα οπως σου ειπα και πριν δεν εχεις τπτ να χασεις. Πολυ πολυ να σου πουν οτι δεν το αλλαζουν αλλα αμα γινει το αντιθετο...
patsi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν είδα μόνο την φωτο αλλα όταν είναι στην κατηγορία υπολογιστές υποψιάζεσαι πως εννοει οτι είναι και με αυτα συμβατο οχι μόνο με αυτα.Θα δοκιμάσω την επιστροφή και ελπίζω να το δεχτούν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 καθαρά δικό σου σφάλμα...
disqualified Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 τα χειριστηρια παιχνιδιων τα εχει ολα μαζι ειτε προκειται για playstation ειτε για PC, δεν εχει χωριστες κατηγοριες. Αρα ναι ισως θα επρεπε να τα ειχαν ξεχωρισει καπως αλλα διαβαζουμε τι αγοραζουμε πρωτα και επισης δε βαζουμε αμεσως επικεφαλιδα απατη κι οποιον παρει ο χαρος ειδικα αν το λαθος ειναι δικο μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.