Προς το περιεχόμενο

Ποιο UPS;

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπερβολική η τιμή αλλά η ασφάλεια θα είναι μεγαλύτερη....τώρα αυτά που αναφέρεις δεν τα έχω ξανακούσει...αφού όμως θες να προστατέψεις κάποια πράγματα που σε ενδιαφέρουν καλό είναι να πάρεις ένα ποιοτικό UPS.

Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου. Απλά είναι για το παλιό μου υπολογιστή και για να διατηρώ κυρίως την τηλεφωνική γραμμή για κάμποση ώρα από τη διακοπή του ρεύματος. Εκτός εάν υπάρχει κάποια πρόταση για το modem rooter, μόνο. Κυρίως αυτό με ενδιαφέρει και όχι ο παλιός υπολογιστής...

Δημοσ.

Εγώ σήμερα πήρα ένα KEBO 1000VA/600watt , μαύρο με display. Εχω ακούσει τα καλύτερα λόγια απο όσους το είχαν. Αλλά θα φανεί στην πράξη

Δημοσ.
Συμφωνώ μαζί σου. Απλά είναι για το παλιό μου υπολογιστή και για να διατηρώ κυρίως την τηλεφωνική γραμμή για κάμποση ώρα από τη διακοπή του ρεύματος. Εκτός εάν υπάρχει κάποια πρόταση για το modem rooter, μόνο. Κυρίως αυτό με ενδιαφέρει και όχι ο παλιός υπολογιστής...

Α τότε πάω πάσο φίλε μου ορθός σκέφτικες να μην δώσεις πολλά λεφτά για έναν παλιό υπολογιστή οπότε η λύση που σκέφτικες είναι καλή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...