NOPSTRIM Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια χαρά! Ένα φιλαράκι σκέφτεται να πάει στην ΚΟΡΕΛΚΟ για Τεχνικός Δικτύων... Τη γνώμη έχετε και τι έχετε ακούσει για την σχολή;
gtsamour Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω ακούσει ότι είναι για τον Π καβάλα η ΚΩΛΕΛΚΟ.
Filos19 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγώ τα ίδια πάνω κάτω έχω ακούσει... Η ΚΟΡΕΛΚΟ είναι ίσως η χειρότερη επιλογή για κάποιον που θέλει να σπουδάσει σε ΙΕΚ Δεν αξίζει, πραγματικά, πες του φίλου σου να προσέξει, ας πάει κάπου αλλού που είναι πιο οργανωμένοι και υπεύθυνοι
gherudos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 ΙΕΚ<ΤΕΕ όσοι τελειώνουν γυμνάσιο καλύτερα να πάνε σε ένα ΤΕΕ.
jason_rethymno Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 ΙΕΚ<ΤΕΕόσοι τελειώνουν γυμνάσιο καλύτερα να πάνε σε ένα ΤΕΕ. Kαμμία σχέση φίλε τα ΙΕΚ είναι ανώτερα απο τα ΤΕΕ. Καλά από πού σου βγαίνουν τέτοιες π@π@ριές και τις λές και σε δημόσιο forum?
gherudos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Kαμμία σχέση φίλε τα ΙΕΚ είναι ανώτερα απο τα ΤΕΕ.Καλά από πού σου βγαίνουν τέτοιες π@π@ριές και τις λές και σε δημόσιο forum? Καταρχήν μάθε να μιλάς πιο όμορφα,δεν νομίζω να σου έδωσε κανείς το δικαίωμα να μιλάς έτσι.Επίσης φίλε μου έχω 10 φίλους οι οποίοι αποφάσισαν τον εύκολο δρόμο του ΙΕΚ αντί να στρώσουν το πωπουδάκι τους και να διαβάσουν για τις πανελλήνιες να περάσουν σε κανένα ΑΕΙ/ΑΤΕΙ.Την σήμερον ημέρα όλοι τους δουλεύουν σε άσχετες δουλειές περίπτερο,delivery και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.Στα ΙΕΚ παίρνουν μαθητές που έχουν τελειώσει το γυμνάσιο,αυτό σου λέει κάτι;Να ξέρεις πάντως ότι αν βρεθείς αντιμέτωπος για μια θέση εργασίας με έναν που έχει πτυχίο από ΤΕΕ κι εσύ είσαι του γυμνασίου + πτυχίο από ΙΕΚ τότε θα προτιμήσουν τον κάτοχο πτυχίου του ΤΕΕ.
jason_rethymno Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχεις ακουσει μου φαίνεται για την πιστοποίηση.
Filos19 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Στα ΙΕΚ παίρνουν μαθητές που έχουν τελειώσει το γυμνάσιο,αυτό σου λέει κάτι;Να ξέρεις πάντως ότι αν βρεθείς αντιμέτωπος για μια θέση εργασίας με έναν που έχει πτυχίο από ΤΕΕ κι εσύ είσαι του γυμνασίου + πτυχίο από ΙΕΚ τότε θα προτιμήσουν τον κάτοχο πτυχίου του ΤΕΕ. Τι λέει το παιδάκι????:shock::shock: ΤΟ ΤΕΕ είναι δευτεροβάθμια εκπαίδευση και δεν βγαίνεις πτυχιούχος από κει! Τι να πω? Εγώ έχω πτυχίο ενιαίου λυκείου τώρα?Χαίρομαι
gherudos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 jason_rethymno και giankar μήπως έχετε κανένα πτυχίο ΙΕΚ;Γι αυτό αυτή η συμπεριφορά;Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα,τους εαυτούς σας κοροιδεύετε και το ξέρετε.
Deathy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Πηγαινε αγγλια και ΑΓΓΛΙΑ > ΑΕΙ αντε παπαρες
DarkOrion Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 ...ΑΓΓΛΙΑ > ΑΕΙ... Ναι, καλά....Πολύ θα το θέλανε.. Η πλειονότητα των αγγλικών πανεπιστημίων (εκτός ελαχίστων, και το τονίζω εξαιρέσεων) είναι GTP. Τα ελληνικά πανεπιστήμια δεν έχουν οργάνωση, τα περισσότερα Αγγλικά μονο αυτό έχουν...
JimTDS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Για να πώ την αληθεία η ΚΟΡΕΛΚΟ ήταν στο Top σε Polls αλλά εμένα δέν μου άρεσε. Δέν ξέρω πολλά για ΚΟΡΕΛΚΟ αλλά εγώ είμαι στο ΙΕΚ Ξυνή και είναι όλα τα λεφτά. Ίσως σε μερικούς δέν αρέσει αλλά τσέκαρε μία και το Ξυνή. Δέν νομίζω να σου φανεί άσχημο. http://www.iekxini.edu.gr
Deathy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 ΝΑΙ καλα παπαγγαλακια εμενα καθηγητης μου το πε που εχει εδρα σε ελληνικο πανεπιστημιο παντως τα Γαλλικα και τα Γερμανικα ειναι σαφως καλυτερα απο αυτα της Aγγλιας. Δεν ξερω παιδια παντως εγω θα παω Αγγλια δεν ξερετε τι εχω ακουσει για τα ΤΕΙ/ΑΕΙ τα δικα μας.
kaiowas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ασχετο με το θεμα του τοπικ το ποστ μου αλλα επειδη μερικοι λενε οτι να ναι, απο οτι ακουν απο δω και απο κει και επειδη και σαν χωρα εχουμε μεγαλη ιδεα για τον εαυτο μας παρτε 2 links να δειτε ποια ειναι τα καλυτερα στον κοσμο: http://en.wikipedia.org/wiki/THES_-_QS_World_University_Rankings http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article502784.ece Απο το 2ο Link παραθετω: Britain was home to 18 of Europe's top 50 universities, and six of the top ten, but not a single institution from Spain, Portugal, Italy or GREECE made the list. The United States had 62 of the top 200 universities, followed by Britain with 30, Germany 17 and Australia 14. Twenty-nine countries were represented in the global rankings overall. Το πως βαθμολογουνται ειναι αρκετα δικαιο πιστευω και εξηγειτε στο πρωτο link. Μπορει να μην συμφωνουν ολοι με το αποτελεσμα της ερευνας αλλα κατι παραπανω ξερουν αυτοι που την καναν απο ολους εμας. Μεγαλη μεριδα των Αγγλικων πανεπιστημιων ειναι χαλια (κυριως τα πρωην πολυτεχνικα, σαν τα ΤΕΙ τα δικα μας) αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Λογικο σε καθε αγορα που παιζουν πολλα λεφτα να υπαρχουν και αυτοι που βγαζουν απλα λεφτα χωρις να προσφερουν κατι. Το οτι μεγαλη μεριδα Αγγλικων πανεπιστημιων (οχι πρωην πολυτεχνικων) εχει πανω απο 50% προσληψη των αποφοιτων της στο πρωτο 6μηνο λεει αρκετα για τους αποφοιτους της. Πανεπιστημια στα οποια χρωστας μαθηματα και μπορεις να εισαι φοιτητης για 10+ χρονια (τωρα τελευταια αλλαξε ο νομος), δεν μπορουν να θεωρουνται πολυ καλα. Αρα μονο απο αυτο η Ελλαδα δεν γινετε καν να ονειρευετε οτι ειναι στα κορυφαια. Ναι καποιοι αποφοιτοι μπορει να διαπρεπουν και μερικοι καθηγητες να ειναι μεγαλα μυαλα, αλλα αυτο στοιριζετε στην εξυπναδα του καθενος και οχι στην εκπαιδευση γιατι δεν αντιπροσωπευουν το συνολο του πανεπιστημιου.
DarkOrion Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 kaiowas, η λίστα που δίνεις έχει μέσα κορυφαία Αγγλικά πανεπιστήμια. Δεν μιλάω για αυτά. Μιλάω για τα υπόλοιπα. Τόνισα οτι υπάρχουν εξαιρέσεις. Και η επαγγελαμτική αποκατάσταση δεν είναι πάντα το κριτήριο. Είναι ένας παράγοντας, αλλά όχι και ο μαναδικός. Και τέλος, αυτά τα μεγάλα πανεπιστήμια μην ξεχνάς οτι είναι ιδιωτικά, δηλαδή οι φοιτητές πληρώνουν. Άμα και εδω πληρώνανε, θα έβλεπες αν θα αράζανε για 10+ χρόνια. Άσε που η χρηματοδότηση για έρευνα είναι ανύπαρκτη. Οπότε, λαμβάνοντας υπόψιν αυτά, καταλαβαίνεις οτι πολλά πανεπιστήμια της Αγγλίας (όχι όλα, μην παρεξηγηθώ) είναι GTP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.