gatopodaros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Τι λέει το παιδάκι????:shock::shock:ΤΟ ΤΕΕ είναι δευτεροβάθμια εκπαίδευση και δεν βγαίνεις πτυχιούχος από κει! Τι να πω? Εγώ έχω πτυχίο ενιαίου λυκείου τώρα?Χαίρομαι μου φαίνεται μερικοί δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Τα ΙΕΚ όπως και τα ΤΕΕ είναι δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Στα μεν ΙΕΚ μπορείς να πάρεις πιστοποίηση (σιγά τα αυγά) Στα μεν ΤΕΕ μπορείς να περάσεις και στα ΤΕΙ. (και υπαρχουν καλά ΤΕΙ. Λιγα μεν αλλά καλά). Απο τα ΙΕΚ όμως δεν πας στα ΤΕΙ που να χτυπιέσαι. και για να μην αρχίσουν κάποιοι να λένε εσυ είσαι απόφοιτος ΤΕΕ και πίπες. Εγώ έχω MSc αναγνωρισμένο από το ΔΙΚΑΤΣΑ.
Filos19 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 μου φαίνεται μερικοί δεν ξέρετε τι σας γίνεται.Τα ΙΕΚ όπως και τα ΤΕΕ είναι δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Στα μεν ΙΕΚ μπορείς να πάρεις πιστοποίηση (σιγά τα αυγά) Στα μεν ΤΕΕ μπορείς να περάσεις και στα ΤΕΙ. (και υπαρχουν καλά ΤΕΙ. Λιγα μεν αλλά καλά). Απο τα ΙΕΚ όμως δεν πας στα ΤΕΙ που να χτυπιέσαι. και για να μην αρχίσουν κάποιοι να λένε εσυ είσαι απόφοιτος ΤΕΕ και πίπες. Εγώ έχω MSc αναγνωρισμένο από το ΔΙΚΑΤΣΑ. είπες κάτι καινούριο τώρα? ωραία, όλα καλά με αυτό που έγραψες. Τι σχέση έχει με το δικό μου ποστ όμως?
De@th L0rd Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Γενικά ενώ οι ίδιοι ξέρουμε τι μπουρδέλο είναι η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα, μόλις κάποιος την θίξει αρχίζουμε να πετάμε παπαριές παντού.Όταν τα ελληνικά ΑΕΙ/ΤΕΙ πετάξουν τις παρατάξεις από μέσα,Οργανωθούν σε διοίκηση κ εκτελεστικά όργανα,αποκτήσουν ανθρώπινες εγκαταστάσεις κ προγράμματα σπουδών που ανανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στην αγορά εργασίας,θα έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε.Μεχρι τότε,ζήσε μάη...
thanocaster Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως θα έπρεπε να κρίνουμε συγκεκριμένες σχολές για κάθε πανεπιστήμιο; Γιατί για παράδειγμα μπορεί -λέμε τώρα- το παιδαγωγικό της Φλωρεντίας να είναι gtp αλλά η αρχιτεκτονική της θεωρείται από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Αυτό τί σημαίνει για το πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας; Ότι είναι για κλάμματα ή ότι γαμάει και δέρνει;
gatopodaros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 είπες κάτι καινούριο τώρα?ωραία, όλα καλά με αυτό που έγραψες. Τι σχέση έχει με το δικό μου ποστ όμως? γράψε άκυρο την ώρα που το διάβαζα ήμουν ζαλισμένος και διάβασα ότι να ναι
TNT1982 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Αρα μονο απο αυτο η Ελλαδα δεν γινετε καν να ονειρευετε οτι ειναι στα κορυφαια. Ναι καποιοι αποφοιτοι μπορει να διαπρεπουν και μερικοι καθηγητες να ειναι μεγαλα μυαλα, αλλα αυτο στοιριζετε στην εξυπναδα του καθενος και οχι στην εκπαιδευση γιατι δεν αντιπροσωπευουν το συνολο του πανεπιστημιου. ορθογραφια μαθαινουμε απο το δημοτικο.Αρα ενα ατομο που κανει τοσο χονδροειδη ορθογραφικα λαθη μαλλον δεν ειναι και ο πιο εγκυρος σχολιαστης του συνολου των ελληνικων πανεπιστημιων...Μπορει καποια πανεπιστημια εδω στο πατριντα να ειναι προβληματικα αλλα υπαρχουν και μερικα που ειναι αρκετα αξιολογα( και οι αποφοιτοι τους εχουν μαθει και ορθογραφια αμαλαχει )...ιδιαιτερως μαλιστα οταν σε αυτα διδασκουν ατομα που εχουν διδαξει και σε διακεκριμενα πανεπιστημια του εξωτερικου..
Filos19 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 γράψε άκυρο την ώρα που το διάβαζα ήμουν ζαλισμένος και διάβασα ότι να ναι Oκ, δεν υπάρχει πρόβλημα
giankar Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 jason_rethymno και giankar μήπως έχετε κανένα πτυχίο ΙΕΚ;Γι αυτό αυτή η συμπεριφορά;Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα,τους εαυτούς σας κοροιδεύετε και το ξέρετε. Φίλε από ΙΕΚ δεν έχω περάσει ούτε απ' έξω αλλά ανοίγω το στόμα μου μόνο αν κατέχω το θέμα που συζητιέται. Όταν βλέπω εμμονές από το μέρος σου για κάτι που φαίνεται ότι ΔΕΝ κατέχεις τοτέ ναι θα κοροϊδέψω.
gherudos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε μου μάλλον δεν το κατέχεις το θέμα και καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...
damian1977 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Φιλε,στη κορελκο ειχε παει ενα ξαδερφακι μου και μου ειχε πει οτι ηταν πολυ μπου**λο η κατασταση.Το καλυτερο για σενα θα ηταν να περασεις να δεις και εσυ ο ιδιος τι παιζει....
giankar Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε μου μάλλον δεν το κατέχεις το θέμα και καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς... Ενώ εσύ αστέρι... Μπορώ να σου παραθέσω ΙΕΚ που σε συνεργασία με κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού μπορούν να σου αποδόσουν Bachelor της ειδικότητας που σπουδάζεις..εσυ πανέξυπνε(?!?) παρέθεσε μου τα ισόβαθμα σου ΤΕΕ που σου δίνουν Bachelor...
tomasss Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω βαρεθεί να ακούω κομπλεξικούς ή υποστηρικτές των ιδιωτικών πανεπιστημίων, είτε να θάβουν τα ΤΕΙ ή τα ξένα πανεπιστήμια υποστηρίζοντας τα ΑΕΙ, είτε να θάβουν τα Ελληνικά πανεπίστημια, υποστηρίζοντας τα κολέγια, αντίστοιχα. Σε κάθε περίπτωση μετράει ο φοιτητής.
kaiowas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 ορθογραφια μαθαινουμε απο το δημοτικο.Αρα ενα ατομο που κανει τοσο χονδροειδη ορθογραφικα λαθη μαλλον δεν ειναι και ο πιο εγκυρος σχολιαστης του συνολου των ελληνικων πανεπιστημιων...Μπορει καποια πανεπιστημια εδω στο πατριντα να ειναι προβληματικα αλλα υπαρχουν και μερικα που ειναι αρκετα αξιολογα( και οι αποφοιτοι τους εχουν μαθει και ορθογραφια αμαλαχει )...ιδιαιτερως μαλιστα οταν σε αυτα διδασκουν ατομα που εχουν διδαξει και σε διακεκριμενα πανεπιστημια του εξωτερικου.. Σαν αυτο που λεμε ο μπατσος ειναι οργανο, το μπουζουκι ειναι οργανο αρα ο μπατσος ειναι μπουζουκι. Αλλη φορα κατσε δες και τις τελειες. Βλεπω βαζεις 2 στο τελος, λες να μην μπορεις ουτε εσυ να εκφερεις αποψη στο θεμα? Ορισμενοι μου φαινετε οχι μονο χανετε την μπαλα αλλα και ολο το γηπεδο για να 'την πειτε' με χαζο τροπο σε συνομιλητες. Μια παραγραφος και ουτε ενα επιχειρημα επι της ουσιας, παρα μια μιδαμινη προσπαθεια να μειωσεις τον συνομιλητη σου πιανοντας 2 λεξεις. Ναι δεν ξερω ορθογραφια (οσο θα επρεπε) και ουτε καν με απασχολει γιατι δεν γραφω στα ελληνικα ουτε στην δουλεια μου ουτε στην καθημερινοτητα μου. 4 γλωσσες μιλαω αρα η τελεια ορθογραφια δεν ειναι απο στις προτεραιοτητες μου. Σου θιξαμε το πανεπιστημιο που εκανες 8 χρονια να βγαλεις και προσβληθηκαν οι γνωσεις σου? Ημαρτον! Βρες μου εσυ διακεκριμενους καθηγητες σε σχολες εκτος απο τις κλασσικες σε ελληνικα πανεπιστημια. Δοκιμασε e-law, e-business, e-travel, international business in Asia, international finance. Μηπως οι περισσοτερες δεν υπαρχουν καν? Και αν θεωρεις τις σχολες αυτες μικρες η αχρηστες τοτε τσαμπα συζηταμε (αν το να συζητας με οποιονδηποτε με μικροτερο πτυχειο απο Phd συγκαταλεγετε στον ορο συζητηση για σενα).
TNT1982 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 [Μια παραγραφος και ουτε ενα επιχειρημα επι της ουσιας, Δηλαδη η ουσια ειναι τα λινκακια απο την wikipedia?Η wikipedia ειναι αντικειμενικη και εγκυρη πηγη ειδικα για τοσο "περιεργο" θεμα? Τα λινκακια απο την wikipedia εσυ τα λες "τεκμηριωση"??Για τσεκαρε λιγο τι γραφει για το θεμα Μακεδονια πχ και δοκιμασε να κανεις εντιτ...(φυσικα και δεν εχω απαιτηση απο κανεναν να υποστηριζει τα συμφεροντα του πατριντα,αλλα μπορει τουλαχιστον σαν αντικειμενικος παρατηρητης να επιβαλλει την ισοπλια για τους 2-3 ποσους τελοσπαντων διαφωνουντες) 4 γλωσσες μιλαω σε προειδοποιω,τα Πετρουπολιωτικα και τα Καρδιτσιωτικα μετρανε παλι για Ελληνικα.Α ,το ιδιο και τα greeklish. Σου θιξαμε το πανεπιστημιο που εκανες 8 χρονια να βγαλεις και προσβληθηκαν οι γνωσεις σου? Γιατι βρε κακουλη το υποβιβαζεις ετσι?Δοκιμασε να δωσεις πανελληνιες για 23425η φορα και μπορει να περασεις κι εσυ...Ολοι οι καλοι χωρανε...Ειδικα για το πανεπιστημιο που εβγαλα εγω τουλαχιστον διδασκαν καθηγητες που διδασκαν και στην Ακαδημια διεθνους δικαιου της Χαγης πχ ...Αλλα μαλλον αυτο διαφευγει εντεχνως απο κατι τυπακια των φροντιστηριων αχ συγγνωμη κεντρων ελευθερων σπουδων με συνεργασια με το πανεπιστημιο της κατω ραχουλας.. Βρες μου εσυ διακεκριμενους καθηγητες σε σχολες εκτος απο τις κλασσικες σε ελληνικα πανεπιστημια. Κανε τον κοπο να δεις μερικα βιογραφικα ..φανταζομαι ξερεις να χειριζεσαι το google ε? Φυσικα και δεν λεω για ολα τα τμηματα...αλλα ειναι το λιγοτερο κωμικο να βαζει κανεις στο τσουβαλι ολα τα ελληνικα αει... Δοκιμασε e-law, e-business, e-travel, international business in Asia, international finance. Μηπως οι περισσοτερες δεν υπαρχουν καν? μηπως εχεις παραπονα και απο την ελληνικη δευτεροβαθμια εκπαιδευση?γιατι και στην συνταξη των προτασεων βλεπω βασικοτατες ελλειψεις. αν το να συζητας με οποιονδηποτε με μικροτερο πτυχειο απο Phd συγκαταλεγετε στον ορο συζητηση για σενα θα σε μαλωσω...πρωτον "συγκαταλεγεται" -πτυχιο ...δευτερον θες να πεις "εμπιπτει στην εννοια"...τριτον:Δεκτοι και MSc.
kaiowas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 To link στο wiki μπηκε για να εξηγησει τι ειναι η λιστα αυτη. Αν αμφιβαλεις τοτε μπορεις να αγορασεις την Mirror που την δημοσιευει καθε χρονο. Δεν ειναι θεμα διεθνης πολιτικης οπως το Μακεδονια, στο οποιο υπαρχουν αντιθετες αποψεις. Δεν υπαρχει διαφωνια στο θεμα αυτο για να υπαρχει παραπληροφορηση. Υπαρχουν μονο τα αποτελεσματα, για τα οποια μπορει να υπαρξει διαφωνια φυσικα ως προς τα κρητηρια με τα οποια γινετε, για αυτο παρεθεσα και το link το οποιο τα εξηγει. Καλα τα πας, αλλα απετυχες στις υποθεσεις. Εχω βγαλει Aston University μεσα στα 10 καλυτερα business πανεπιστημια της Αγγλιας, οχι δεν συνεργαζετε με ελληνικο οπως υποθετεις. Πρωτο στην Αγγλια με 75% επιτυχια στην ευρεση δουλειας για τους αποφοιτους του μεσα στο πρωτο 6μηνο. Πανελληνιες δεν εδωσα καν γιατι δεν με ενδιεφερε να δουλεψω στην ελληνικη αγορα. Φυσικα θα αμφισβητησεις και αυτο, μπορεις να δεις τους αποφοιτους του 2006 ομως στα business cources, 2 ελληνες ημασταν ολοι και ολοι. Αρα FAIL και παλι. Για τις γλωσσες πραγματικα δεν με ενδιαφερει τι πιστευεις. Υπαρχουν τα pm, ευχαριστως να ανοιξουμε συζητηση σε καποια απο τις αλλες γλωσσες. Καθηγητης μου σε ενα απο τα μαθηματα ηταν ο Prof. Bainbridge, ο οποιος ηταν μεσα στην ομαδα που θεσπισε τους EU νομους στο e-Law και βασικο στελεγχος της νομικης πλευρας της EU. Αρα μαλλον οι καθηγητες σου διδαχθηκαν απ'αυτον στα νεα Act και Directives. Και επειδη εχεις το χαρισμα να κανεις τρομερες υποθεσεις εδω μερικα απο τα βιβλια του καθηγητη (μαζι με ενα search στο site του Aston Uni κανεις την προσθεση): http://www.amazon.co.uk/Intellectual-Property-David-Bainbridge/dp/140580159X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1220954673&sr=8-1 http://www.amazon.co.uk/Legal-Protection-Computer-Software-Information/dp/1845924509/ref=sr_1_12?ie=UTF8&s=books&qid=1220954827&sr=8-12 Αλλος καθηγητης μου ο prof Thanassoulis (ειδες οι Ελληνες! Μονο που δεν εχει διδαξει ποτε Ελλαδα παρα μονο ως καλεσμενος): Ειδες εξελιξη τα φροντηστηρια, Professors εχουν τωρα πια! FAIL κ δω λοιπον. Παρε και μια λιστα με τα τοπ 100 της Ευρωπης απο Financial Times (γιατι το Wiki, δεν σ'αρεσει) http://rankings.ft.com/european-business-school-rankings (κοιτα να δεις που δεν εχει παλι ελληνικο, και κοιτα τα να δεις που εχει το φροντιστηριο μου). Ελα και ενα ακομα http://www.aston.ac.uk/about/news/071022.jsp Ξερω εδω θα αμφισβητησεις την εγκυροτητα του, ομως απο κατω εχει τηλεφωνακι. Περνεις και ρωτας σε ποιο τευχος του FT, ποτε και πως. Το προβλημα σου ειναι οτι εισαι κομπλεξικος με τα ελληνικα πανεπιστημια, λογω του οτι σπουδασες εδω, βρηκες και την ορθογραφια και νιωθεις οτι επιασες τον παπα απ τ@@. Για αυτο και κραζεις οτιδηποτε αλλο και θεωρεις οτι οσοι πηγαν εξωτερικο για σπουδες η διαλεξαν αλλο εναλλακτικο ειναι αχρηστοι. Υπαρχει ομως και γκρι εκτος απο μαυρο ασπρο. Πολλοι απο τους Ελληνες που πηγαν εξωτερικο, οπως και ο Θανασσουλης που σου γραψα πριν, πηγαν εξωτερικο για σπουδες, εμειναν ομως και διεπρεψαν στους κλαδους τους. Προσπαθησα να μεινω στο θεμα αλλα επιμενεις στην προσωπικη επιθεση. Το θεμα εχει καταλληξει στο ποιος την εχει πιο μεγαλη. Αυτα ειχα να πω και κλεινω εδω. Αν θελεις να πεις κατι προσωπικο παλι pm για να μην κουραζετε και ο κοσμος διαβαζοντας ασχετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.