A453 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ...Μου συναίβει πρώτη φορά (για παράνομη στάθμευση) και τα έχω πάρει λιγάκι γιατί κατάλαβα πως κάτι παίζει με τη διαδικασία -γερανός, χώρος φύλαξης- και δε νομίζω ότι είναι θέμα φόβου!!! Κοίτα να δεις, λύσεις υπάρχουν για όλα τα θέματα. Το θέμα είναι πόσο πολύ μπορούμε να συμβιβαστούμε και να αλλάξουμε τις συνήθειές μας. Λύσεις: 1) Οι φορείς (Κράτος, Υπουργεία, Τροχαία, Δήμοι κα) θα διατηρούσαν τους χώρους που έχουν στην κατοχή τους και θα τους αξιοποιούσαν για σχολεία, εκκλησίες, χώρους σταθμεύσεως κλπ 2) Στην περίπτωση που τελικά κατεφέρουν να φτιάξουν τέτοιους χώρους να σκεφτούν να είναι πολυεπίπεδοι (υπόγειοι και υπέργειοι) 3) Εμείς να μην αγοράζουμε ένα αυτοκίνητο για κάθε χρήση (υπερβολή, αλλά για σκεφτείτε πόσα ΙΧ έχει ένα σπίτι. Ακόμη κι εταιρείες έχουν διπλά αυτοκίνητα, λόγω δακτυλίου!!!). Είμαστε τόσο εξαρτημένοι που αγοράζουμε προσωπικά αυτοκίνητα ασχέτως αν θα χρεωθούμε στην Τράπεζα, αν θα μας φορολογήσει βάσει τεκμηρίου διαβιώσεως το ΥΠ.Ο.Ο, αν δεν έχουμε χώρο για να το παρκάρουμε. 4) Εμείς να 'ρίξουμε' τα μούτρα μας και να χρησιμοποιήσουμε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Και κοινωνικότεροι θα γίνουμε και πιο γυμνασμένοι (είναι το φαινόμενο του διπλοπαρκαρίσματος-σταματάω μπροστά στην πόρτα της Τράπεζας ότι κι αν γίνει και δεν κάνω ούτε ένα βήμα παραπάνω) Όπως βλέπετε περιγράφω τα αυτονόητα, αλλά όσο διατεθεμένοι είστε εσείς άλλο τόσο είμαι κι εγώ. Γιατί περιμένουμε από τους άλλους να κάνουν κάτι για εμάς τότε; Αν αλλάξουμε ίσως να βοηθήσουμε και τους άλλους να αλλάξουν.
kage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 το μεγαλυτερο μπλοκο που εχω δει μεχρι τωρα ειναι στο παλιο αεροδρομιο στο ελληνικο... βγαινουν οι τυποι σε ολες τις λωριδες με ενα φακο σαν κ αυτο που κουνανε στα μαχητικα αεροπλανα κ σε βαζουν στο παρκινγκ αεροδρομιου για αλκοτεστ...παρασκευη-σαββατο ειναι στανταρτ. κ ειναι ενα σημειο που δεν μπορεις να ξεφυγεις απο παραδρομο!μονο αν ειχες παει απο γλυφαδα απο βουλιαγμενης, το θεμα ειναι τα λεφτα που πανε στους δημους να εξυπηρετουν κ τους δημοτες!φτιαξιμο δρομων κτλ
freedubus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Σκατά με φωτογράφισε μπάτσος στη γλυκιά ευθεία πριν τα διόδια Κορίνθου ενώ περνούσα το όριο ταχύτητας κατά 10 χλμ. Ολοι οι άλλοι είχαν κόψει και μόνο εγώ δεν τους είδα και πήγαινα καμαρωτός στην αριστερή λωρίδα με 140. Να περιμένω 40 ευρώ πρόστιμο ή παίζει και να τη γλίτωσα/μου τη χάρισαν;
WizeMan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Σκατά με φωτογράφισε μπάτσος στη γλυκιά ευθεία πριν τα διόδια Κορίνθου ενώ περνούσα το όριο ταχύτητας κατά 10 χλμ.Ολοι οι άλλοι είχαν κόψει και μόνο εγώ δεν τους είδα και πήγαινα καμαρωτός στην αριστερή λωρίδα με 140. Να περιμένω 40 ευρώ πρόστιμο ή παίζει και να τη γλίτωσα/μου τη χάρισαν; Για 10χλμ το πιο πιθανό είναι να μην έχεις πρόβλημα...
TNT1982 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Για 10χλμ το πιο πιθανό είναι να μην έχεις πρόβλημα... γιατι εισαι τοσο σιγουρος οτι εννοει το οριο ταχυτητας του νομου και οχι το οριο ταχυτητας του αυτοκινητου του?:lol:
freedubus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό σκέφτηκα κι εγώ αλλά λέει στον Κ.Ο.Κ. (Αρθρο 20, παρ. 12) "Σε αυτον που υπερβαίνει το ανώτατο όριο ταχύτητας έως 20 χλμ/ώρα, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο σαράντα (40,00) ευρώ." Οπότε υπομονή και βλέπουμε...
foufoutios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Για 10 χλμ δεν σε γραφουν λογω του οτι τα οργανα του αυτοκινητου σου μπορει να κανουν λαθος και να μην μετρησουν με τοση ακριβεια τα χιλιομετρα.. Απο εκει και πανω, εξαρταται απο τη διαθεση τους..
TNT1982 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 δατ ιζ κορρεκτ...εδω μεχρι και η οδηγια της ΕΕ για τα αυτοκινητα λεει οτι στα κοντερ επιτρεπεται αποκλιση μεχρι 10% μεχρι τα 120..(απο εκει και πανω επιτρεπεται αποκλιση μονο προς τα πανω )...αρα μεχρι 132 εισαι ΟΚ...
foufoutios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 αποκλιση! αυτη την λεξη εψαχνα αλλα τοσες ωρες δουλεια στο pc σε χαζευουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.