Sorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά μουσικό υπόβαθρο δεν υπάρχει πουθενά. Στο ΑΜΑΝ πχ μόνο απο την μουσική που άκουγες να παίζει απο πίσω, λυνόσουν στα γέλια, τώρα έτσι ξερά που είναι τα σκετς, φαίνονται πολύ ξενέρωτα.
elteo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Χάλι το χτεσινό...τα ίδια κ τα ίδια...το παράτησα στην μέση να μην με πάρει ο ύπνος. Κρίμα!
johnnyelectro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Και εγώ την ίδια άποψη έχω... Μέτριο αρκετά. Τον έχουμε συνηθίσει τον Καλυβάτση σε μεγάλες στιγμές και μέχρι στιγμής έχουμε απογοητευτεί. Μακάρι να άλλαξει το στυλάκι μπας και γελάσουμε λιγάκι!
civperr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέχρι στιγμής ούτε εμένα μου αρέσει: όλο "ξενέρωτα" σκετσάκια και χιούμορ για μικρά παιδάκια με τον Καλυβάτση στους περισσότερους ρόλους να κάνει τα ίδια και τα ίδια...Ελπίζω στη συνέχεια να βελτιωθεί αλλιώς...
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 βασικα καποιον αλλο χρειαζονται να τους γραφει τα κειμενα, πολυ ξεπερασμενα αυτα που κανουν.
corsakias Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Ενώ κιαι οι δύο είναι πολύ καλοι "κωμικοι-ηθοποιοι" στη παρούσα δουλεια δεν δένουν και ουτε το αποτέλεσμα είναι το αναμενομενο. Και γω ξενέρωσα απο το πρώτο λεπτό! Πολυ "στεγνο" το όλο project!
dennisnv Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δεν παιζετε ειναι φοβερο...Ο Μπουλας εδω ειναι ολα τα λευτα..
Timour21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Απλά απαράδεκτο.... Δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό φέτος....
Sellers Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Τρελή αποτυχία είναι τελικά και φαινόταν και απο την αρχή. Προσωπικά φέτος αν δεν ήταν το ''Ευτυχισμένοι Μαζί'' με τον Μπέζο δεν θα έβλεπα τηλεόραση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.