hiddenbit Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία 22άρα οθόνη αλλά λόγω απειρίας με το συγκεκριμένο θέμα αλλά και της πληθώρας επιλογών επικαλούμαι την βοήθειά σας. Έπειτα από ένα ψάξιμο στο forum αυτό είμαι ανάμεσα στις εξής οθόνες: LG L227WT 22" LG TFT 22" W2252TQ-PF Samsung SyncMaster 2232BW 22" Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω τι διαφορές έχουν μεταξύ τους αυτές οι οθόνες (γι αυτό άλλωστε γράφω αυτό το μήνυμα) οπότε είμαι ανοιχτός και για άλλες προτάσεις. Την οθόνη την θέλω κυρίως για surf-αρισμα στο net και γράψιμο / διάβασμα κειμένου, πολλές ώρες καθημερινά. Για την ιστορία αυτή τη στιγμή έχω μία ογκώδης 19'' Samsung SyncMaster 957DF. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
michalis2610 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Οι 8/10 θα πουν την Samsung. Από όσα έχω διαβάσει νομίζω ότι αυτή τη φορά η πλειψηφία έχει δίκιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 indeed την Samsung
nurse Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Σου παραθέτω αυτό που έγραψα σε φίλο σε άλλο post πριν λίγο. Μηλάω για την http://www.skroutz.gr/s/8535/LG-L226WTQ-22%2522.html?keyphrase=l226wtq Στην έρευνα αγοράς που είχα κάνει τότε είχα διαπιστώσει ότι σε αυτές τις ίντσες on site εγγύηση δίνει η LG και η Samsung . Σε αυτά τα μεγέθη επίσης καμία εταιρία δεν δίνει 0 pixel εγγύηση. Άραγε να απαιτείσεις από τον υπεύθυνο του καταστήματος να σου την ανοίξει πρώτα. (εγώ αυτό έκανα) Φαντάζεσαι να έχεις καμένα pixel και να μην σε καλύπτει η εγγύηση; Τώρα λόγο της καλής αντίθεσης και του μικρού χρόνου απόκρισης είναι καλή για ταινίες και παιχνίδια. Προσωπικά πήρα τη συγκεκριμένη γιατί κάνω παράλληλη επεξεργασία κειμένου και θέλω δύο σελίδες (παράθυρα) να απεικονίζονται ικανοποιητικά στην οθόνη μου. Άρα καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει να διαβάζω σελίδες ολόκληρες. Με τη συγκεκριμένη οθόνη μπορώ να σου πω ότι τα μάτια μου δεν κουράζονται. (Διαθέτει λειτουργία θέασης κειμένου). Αν μπορώ να βρω ένα αρνητικό είναι ότι στην απεικόνιση της τελείως μαύρης οθόνης υπάρχει μια μικρή απώλεια στο πάνω και κάτω τμήμα της οθόνης. Απλά αναφέρω για το μοντέλο που έχω αυτή τη στιγμή μπροστά στα μάτια μου. Samsung και LG νομίζω ότι είναι εξίσου καλές με πολύ καλύτερο design από τις samsung.
thinlizzy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Οσαν κάτοχος της 2232, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από πλευράς λειτουργικότητας και ποιότητας εικόνας, όσο και απο θέμα αισθητικής της οθόνης. Αν το budget κυμαίνεται στα 200-250Ε είναι η value for money.
hiddenbit Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Με βλέπω να πέρνω τελικά την LG (L227WT) επειδή από ότι διαβάζω έχει glossy οθόνη/επιφάνεια (σε αντίθεση με το matte της samsung) και ρύθμιση για 4:3 (σε κάποια site/forums από οτι κατάλαβα υποστηρίζουν ότι έχει και καλύτερη ποιότητα απεικόνισης...) Anyway από ότι καταλαβαίνω οι διαφορές μεταξύ των δύο οθονών είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές, οπότε όποια και να είναι η επιλογή μου ελπίζω πως δε θα το μετανιώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.