Eloy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : Πήρα καινούρια γραμμή και τηλεφωνικό νούμερο από ΟΤΕ καθώς και συνδρομή γιά adsl. Μετά από μερικές μέρες ήρθαν οι τεχνικοί και το τηλέφωνο λειτούργησε κανονικά. Μετά από μερικές μέρες πήγα και πήρα τους κωδικούς και το router. Χτές, εκανα τις συνδέσεις όλες κανονικά, ο router ξεκίνησε ΟΚ, συντονίστηκε με το dslam ωραία, και μετά... τίποτα... Το 585 v7, έχει ένα wizard γιά τις ρυθμίσεις, οι μισές από τις οποίες γίνονται μόνο με τον wizard... H κοπέλα στο otenet, επέμεινε ότι θα μπώ στο my.otenet.gr και εκεί θα ενεργοποιήσω την σύνδεση. Ο router όμως δεν με βάζει στο my.otenet.gr (ώστε να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου) αντίθετα ξεκινάει αυτόματα τον wizard μόλις ανοίξω firefox ή iexplorer και μου ζητάει user και password που υποτίθεται ότι έχω ΗΔΗ στον ISP μου... Αποτέλεσμα είναι ότι απλά δεν έχω σύνδεση internet μιά και δεν με αφήνει να κάνω κάποιες manual ρυθμίσεις ώστε να μπορέσω να μπώ στο my.otenet.gr και ναενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου... Τί δεν κάνω καλά ?
Eloy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Aν ενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου από άλλο pc που έχει ήδη σύνδεση internet λέτε να μπορέσω να συνδεθώ από to pc που έχω πρόβλημα? To κακό είναι ότι ο wizard αν και δεν με εξυπηρετεί, δεν μπορώ να τον παρακάμψω, και όταν τελειώσει, δεν αναγνωρίζει το αρχικό user και pass που του έχω δώσει γιά τον λογαριασμό μου στον ISP και πρέπει να κάνω κάθε φορά hardware reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ώστε να μπορώ να ξαναπροσπαθήσω... Ο wizard προφανώς προσπαθεί να με συνδέσει στον ISP με το user-pass που του δίνω (αυτό που μου έδωσε η κοπέλα στο otenet) αλλά δεν μπορεί γιατί δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα ο λογαριασμό μου ώστε να ισχύει αυτό το user-pass...
chem Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Αν και δεν έχω otenet, ξέρω ότι προσωρινά σου δίνουν user και pass με τα οποία μπορείς να μπεις μόνο στο myotenet.gr. Έτσι ενεργοποιείς τη σύνδεσή σου και βάζεις τους κωδικούς που έφτιαξες στο router. Η άλλη λύση είναι να ενεργοποιήσεις τη συνδρομή σε υπολογιστή φίλου σου.
Eloy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Σωστά. Αυτό όμως το user/pass μόνο μέσω wizard μπορώ σε πρώτη φάση να το χρησιμοποιήσω (στο setup tou router) και μου λέει "not registered user or password" όταν επιχειρεί να με συνδέσει στο my.otenet.gr. Mετά από τηλ.στο 1242 μου είπαν να βάλω user το [email protected] και pass το otenet... Δηλαδή κάτι που δεν αναφέρεται πουθενά, ούτε στο χαρτί που μου έδωσαν, ούτε μέσα στο connx...
chem Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι αυτοί είναι οι προσωρινοί κωδικοί,νομίζω ότι τους αναφέρει στις οδηγίες σε ένα σημείο. Απλά όταν φτιάξεις τους δικούς σου κωδικούς θα πρέπει να ξανακάνεις setup το router για να τους περάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.