Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι αλυσιδα και ειναι παρομοιες. Παιχνιδιαρες ειναι αλλα προσωπικα μετα απο μιση ωρα θελω να την κανω, μου την σπαει η κλεισουρα απο την μια και το να καθεται η παρεα σου και να σκευτεται για το θεμα και να μην μιλαει κανενας

Δημοσ.

μια φορά πήγα σε ένα γύρω στα εξάρχεια

μου φάνηκε λίγο υπερβολικό το να πληρώνεις έξτρα τα παιχνίδια, αλλά έπαιξα πρώτη φορά ρομποτάκια και γούσταρα

iced, προφανώς είναι αναλόγως το κάθε μαγαζί, αλλά εμείς κάτσαμε στην αυλή και ήταν αρκετά ωραία (για την κλεισούρα που λες)

Δημοσ.

Μία φορά πήγα και δεν ξαναπήγα. Η πολιτική του καταστήματος απαιτεί 1 ευρώ ανά άτομο ανά ώρα (!), πλέον των αρκετά ακριβών καφέδων και λοιπών ροφημάτων. Δηλαδή μια παρέα 4 ατόμων θα πληρώσει για δύο ώρε πλέον των καφέδων άλλα 4χ2=8?. Αυτό είναι αισχροκέρδεια και προσωπικά δεν την ανέχομαι. Υπάρχουν αρκετές άλλες καφετέριες με πληθώρα επιτραπέζιων παιχνιδιών, που είτε δεν τα χρεώνουν είτε τα χρεώνουν 1 ή 2 ευρώ παραπάνω στο συνολικό λογαριασμό. Και όποτε κάποιος μου έφερε σαν επιχείρημα ότι σε όλα τα Playhouse ανά την Ελλάδα τηρείται η ίδια πολιτική, η απάντησή μου ήταν: ωραία, δεν θα πατήσω σε κανένα!

Δημοσ.
Μία φορά πήγα και δεν ξαναπήγα. Η πολιτική του καταστήματος απαιτεί 1 ευρώ ανά άτομο ανά ώρα (!), πλέον των αρκετά ακριβών καφέδων και λοιπών ροφημάτων. Δηλαδή μια παρέα 4 ατόμων θα πληρώσει για δύο ώρε πλέον των καφέδων άλλα 4χ2=8?. Αυτό είναι αισχροκέρδεια και προσωπικά δεν την ανέχομαι.

Δεν ξέρω αν οι τιμές στους καφέδες είναι ίδιες για τα playhouse όλων των πόλεων αλλά σε 2 μαγαζιά που έχω πάει(εκτός Αθήνας) δεν μου φαίνονται ακριβά ή τουλάχιστον ακριβότερα από τις συνηθισμένες καφετέριες.2.80-3 ευρώ ο φραπές δε νομίζω ότι είναι ακριβά.Τελοσπάντων είναι κανονικά δεδομένης της γενικότερης ακρίβειας.

Το 1ευρώ/1ώρα για το παιχνίδι μπορεί να ισχύει "στα χαρτιά" αλλά δεν είναι και στάνταρ.Π.χ. παίζει ρόλο πάλι η πόλη(δηλαδή το αν ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου playhouse είναι φραγκοφονιάς).Βέβαια αν πας και συχνά playhouse,ε όλο και απολαμβάνεις κάποιας καλύτερης μεταχείρισης στο συγκεκριμένο θέμα.Αλλά και να μην τους ξέρεις,αν δεν είναι #@%#@^&$ δε θα σε ληστέψουν.Ας πούμε τις πρώτες φορές που πήγα εγώ,έπαιζα 3 ώρες και πληρώναμε 1 ή 1.5 ευρώ το άτομο.

ΥΓ:Να εξηγήσω ότι δε σου λέω ότι συμφωνω με την πολιτική 1ευρώ/ώρα.Κατά είμαι κι εγώ.Απλά εξηγώ ότι στην πράξη δεν πληρώνεις στεγνά μ'αυτήν την αναλογία.

Υπάρχουν αρκετές άλλες καφετέριες με πληθώρα επιτραπέζιων παιχνιδιών, που είτε δεν τα χρεώνουν είτε τα χρεώνουν 1 ή 2 ευρώ παραπάνω στο συνολικό λογαριασμό.

Αν εννοείς καφετέριες που έχουν τα παιχνίδια του playhouse και δεν τα χρεώνουν τότε μαγκιά τους.Αλλά σε επίπεδο παιχνιδιών τα παιχνιδομάγαζα που έχουν για παιχνίδια τις "σούπες" trivial pursuit,monopoly,taboo κλπ δε συγκρίνονται με τα παιχνίδια του playhouse οποιασδήποτε κατηγορίας(τακτικής,σκέψης,ισσοροπίας κλπ).Υπάρχουν βέβαια και κάποια μαγαζιά που έχουν παιχνίδια μόνο μερικά απ'τα παιχνίδια που έχουν στο playhouse,συνήθως τα ρομποτάκια,blokus,αγελαδοπάζαρο,phase10,αλλά και μ'αυτά βαριέσαι γιατί αυτά τα παιχνίδια είναι για τον 1ο,άντε και το 2ο μήνα(οι περισσότεροι στην αρχή αυτά παίζουν)...Στην πορεία όμως ψάχνοντας κάτι διαφορετικό,ας πούμε μεγαλύτερης δυσκολίας και γενικότερα κάτι hardcore για λιώσιμο,μόνο στο playhouse τα βρίσκεις με τη γκάμα παιχνιδιών που έχουν.

Δημοσ.

και εγω μια φορα πηγα ...

οντως δεν λεει να πληρωνεις και αυτο που πινεις και τα παιχνιδια. εξαλλου ηταν ολα τα παιχνιδια γερμανικα τα οποια και δεν κατεχω..ξενερωσα λιγο

Δημοσ.
εξαλλου ηταν ολα τα παιχνιδια γερμανικα τα οποια και δεν κατεχω..ξενερωσα λιγο

Μα καλά δεν ήρθε κάποιος του μαγαζιού να σας το εξηγήσει;Πάντα υπάρχουν 2-3 παιδιά των οποίων η αποκλειστική δουλειά είναι να εξηγούν τα παιχνίδια(παιχνιδογνώστες).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Τι γνωμη εχετε για την συγκεκριμενη καφετερια ??

ενδιαφερομαι να επενδησω και να ανιξω ενα "πλει χαουζ" στα βορεια προαστεια....ειμαι ακομη στο ψαξιμο και αν καποιος γνωριζει χρησιμες πληροφοριες για τι χρειαζετε για την αγορα του"ονοματος" η για ενδεχομενες συνεργασιες παρακαλω να με ενημερωσει...ευχαριστω

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

οι τιμες δεν ειναι απολυτες παιδια...υπαρχει διαφορα στα ατομα που γουσταρουν το παιχνιδι και σε ατομα που απλα πηγαινουν για να παιξουν...οι παιχνιδογνωστες εχωντας λιγη εμπειρια το καταλαβαινουν αμεσα σε πια κατηγορια ανηκουν

πχ. υυπαρχουν παρεες που η συχνοτητα που αλλαζουν παιχνιδια δεν ειναι φυσιολογικη, μεσα σε 3 ωρες αν η παρεα αλλαξει 6-7 παιχνιδια και οχι γιατι δεν τους αρεσαν αλλα επειδη θελουν να δοκιμασουν αυτοι πιστεψτε με πληρωνουν κανονικα χωρις τα εκαστωτε ψαλιδια που θα ειχε μια αλλη παρεα και θα εχει παιξει 1-2 παιχνιδια μεσα σε 2-3 ωρες...

η μια παρεα γουσταρει να παιζει παιχνιδια η αλλη δε απλα δεν της αρεσει να παιζει και δοκιμαζει τα παντα σε ολες της κατηγοριες...

η παιχνιδοωρα ειναι υπηρεσια που προσφερει ο καθε παιχνιδογνωστης για να σας κανει να κατανοησετε τα παιχνιδια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...