Groovy_Knight Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 δοκιμασες ατει σερρων? πληροφορικης κ επικοινωνιων. απο τις καλυτερες σχολες στην ελλαδα. ελαφρως δυσκολη. πολυ καλο πτυχιο.. και εχει αυτα που θες πολυ προγραμματισμο επικοινωνιες και κατευθυνση για δικτυα.. γνωρίζω ποια λες και τη δήλωσα αλλά πέρασα σε υψηλότερη.Βασικά σχολή που ήθελα σαν τρελός(χωρίς να είμαι πολύ hardware αλλά και είχε αυτό που θέλω και είχε χαρτί μηχανικού αρα καλή ευκαιρία) ήταν η "μηχανικών υπολογιστών,τηλ/νιών και δικτύων" στο Βόλο και δευτερευόντως το ΗΜΜΥ(ηλεκτρονικών) στα Χανιά και οι μηχανικοί στη Πάτρα.κ μου τη βίδωσε γιατί το ΗΜΜΥ το χασα για 500 μόριαΤ_Τ(την προηγούμενη βάση την έχανα για 1000+)
insomniaK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 αλήθεια??εμένα με παροτρύνουν να μη δώσω αλλά μου λένε οτι μπορώ και καλύτερα και το συμπέρασμα είναι τελείωσ μπέρδεμα.το ίδιο μπέρδεμα το χες με σχολές πληροφορικής να υποθέσω?και όντωσ θα ήθελα να πάω στο παπει ,όμωσ αν δν μ αρέσει και το συνειδητοποιήσω αργά ντάξει τι κάνω τότε.Όσο για τα γκομενάκια που είπεσ(XD) δυο λέξεις:ΟΔΕ κ Οικονομικό.αλλά ντάξει δν είναι και τόσο σημαντικό τώρα! Αν συνειδητοποιήσεις πως δε σου αρέσει, απλά θα προσπαθήσεις να το τελειώσεις όσο πιο γρήγορα, για να κάνεις αυτό που σου αρέσει. Θες να μου πεις πως τώρα συνειδητά ξέρεις ότι είναι καλύτεροι οι μηχανικοί Η/Υ στην Πάτρα και οι πόρτες θα ανοίγουν μετά και θα σε παρακαλάνε για δουλειά, ενώ από το ΠΑΠΕΙ όχι;;; Αυτά είναι ιστορίες για αγρίους. Ίδιος κόπος, υπομονή, επιμονή, μεθοδικότητα κλπ χρειάζεται για να επιτύχεις από οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο τμήμα. Έχω τελειώσει εδώ και 10+ χρόνια το σχολείο, έχω αλλάξει 3 τομείς που υποτίθεται πως μου άρεσαν και ακόμα αναρωτιέμαι αν πρέπει να ξαναλλάξω, αλλά το σίγουρο είναι πως κανένας δε μου έκλεισε καμία πόρτα από τη στιγμή που υποδείκνυα ότι αξίζω μία ευκαιρία. Ξεκουράσου τον πρώτο χρόνο στο πανεπιστήμιο, παρακολούθα τα μαθήματα να δεις τι σε ενδιαφέρει πιο πολύ και μετά το 2-3 εξάμηνο επικεντρώνεσαι σε αυτό που σε ενδιαφέρει και τα υπόλοιπα θα έρθουν.
insomniaK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Και κάτι ακόμα, συγχαρητήρια. Ήδη έχεις επιτύχει κάτι σημαντικό, αναλογίσου πως για τα επόμενα 4-5 χρόνια έχεις συγκεκριμένο σκοπό για το μέλλον.
Groovy_Knight Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Και κάτι ακόμα, συγχαρητήρια. Ήδη έχεις επιτύχει κάτι σημαντικό, αναλογίσου πως για τα επόμενα 4-5 χρόνια έχεις συγκεκριμένο σκοπό για το μέλλον. ευχαριστώ πολύ για τα ομολογουμένωσ ενθαρρυντικά λόγια.Το συμπέρασμα είναι ότι εδώ που είμαι είναι καλά.εκεί που ήθελα να είμαι απ όσο μπορώ να ξέρω από τη θέση μου είναι καλύτερα.Δεν ξέρω αν με τουσ Η/Υ ανοίγουν οι πόρτες έχω ακούσει ότι είναι σίγουρο χαρτί(ότι κ αν σημαίνει).για το ΠΑΠΕΙ έχω ακούσει ότι είναι αξιόλογο τμήμα,ότι ασχολείται με τηλεπικ. και δίκτυα,κ οι απόφοιτοι του έχουν απορροφηση από τις εταιρείες κ δουλεύουν και ωσ μηχανικοί δικτύων(..περίεργο).επίσης έχω ακούσει οτι βγαίνουν και καθηγητές αλλά δν ενδιαφέρομαι.Ωστόσο ξέρω οτι αν δώσω θα κουραστώ(αλλά θα το αντέξω γιατί τελειώνω ότι αρχίζω) κ πολλές φορέσ θα πω έχω βαρεθεί να τα βλέπω.Αν δν δώσω μπορεί να ξετρελαθώ και απ το ΠΑΠΕΙ(σίγουρα ο πρώτος χρόνος δεν φτάνει για να το καταλάβω),σίγουρα όμωσ θα σκέφτομαι "τι κ αν είχα ξαναδώσει..",πλέον συμφωνώ γι αυτό που πεσ να τελειώσω γρήγορα αν δν μ αρέσει!αλλά υποθέτω πωσ οτι κ αν κάνω δν θα ναι καλύτερο απ τ αλλο ,όλα έχουν πάνω κατω ισα + κ -
Chrisxxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Το θεμα δεν ειναι τοσο τι σχολη θα επιλεξεις αλλά ποσο καλος θα εισαι εσυ. Αν θελεις δεν μετραει καν το με ποσο καλο βαθμο θα βγαλεις τη σχολη αλλά ποιες οι πραγματικες σου γνωσεις αν θελεις δουλεια σε ιδιωτικο τομεα. Απο τη στιγμη που μπλεκεις με πληροφορικη πρεπει να εχεις στο μυαλο σου οτι θα πρεπει να εισαι συνεχως σε εγρυγορση να ενημερωνεσαι και να επανεκπαιδευεσαι απο μονος σου σε οτι καινουριο κυκλοφορει. Απο τη σχολη σου οποια και αν ειναι αυτη θα μαθεις τα βασικα - τα πολυ βασικα ομως αν θελεις πραγματι να κυνηγησεις κατι καλο στον ιδιωτικο τομεα θα πρεπει να αφιερωσεις ωρες διαβασματος πανω στον τομεα που θα επιλεξεις για να μπορεις να ανταπεξελθεις ατη δουλεια σου.
pluss Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 ''Μπορείς και καλύτερα!'', μια κλασική έκφραση! Είσαι πολύ καλά εκει που είσαι, προχώρα! Και οι άλλοι ας λένε!
Groovy_Knight Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 ''Μπορείς και καλύτερα!'', μια κλασική έκφραση! Είσαι πολύ καλά εκει που είσαι, προχώρα! Και οι άλλοι ας λένε! χαχα,όντωσ!ωστόσο εκεί που είμαι οι περισσότεροι κυνηγούν το καθηγητιλίκι,κ λέω μήπωσ έκανα βλακεία?είναι κ πολύ ειξιδικευμένο..
Snolly Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Η σχολή που πέρασες είναι από τις πιο αξιόλογες στο Ελλάντα. Και από την μικρή εμπειριά που έχω ως εργαζόμενος στον κλάδο εν Ελλάδι, στο software είναι όλο το χρήμα. Όρεξη να έχεις να γράφεις κώδικα.
Groovy_Knight Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Η σχολή που πέρασες είναι από τις πιο αξιόλογες στο Ελλάντα. Και από την μικρή εμπειριά που έχω ως εργαζόμενος στον κλάδο εν Ελλάδι, στο software είναι όλο το χρήμα. Όρεξη να έχεις να γράφεις κώδικα. ναι αλλά όλοι όσοι ξέρω εκεί πάνε για καθηγητές και δεν έχει ούτε εργαστήρια .αν επιτρέπεται με software ασχολείσαι??
Snolly Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 ναι αποκλειστικά.... η αδερφή μου είναι τελειόφοιτη στην σχολή αυτή και είναι συμπαθητική. Και η αδερφή μου και η σχολή.
Groovy_Knight Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 ναι αποκλειστικά.... η αδερφή μου είναι τελειόφοιτη στην σχολή αυτή και είναι συμπαθητική. Και η αδερφή μου και η σχολή. να υποθέσω έχεισ τελειώσει ΑΣΟΕΕ η ΠΑΠΕΙ(πληροφορικέσ)?και πως τα βλέπει από αποκατάσταση η συμπαθητική αδερφή?για κάποιον που ασχολείται μιλάμε
evabb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 εχεις ιδεα τι ειναι μηχανικος υπολογιστων; θα σου φυγει η μαγκια αλλα αμα σου αρεσει θα γουσταρεις τρελα. μιλαμε για πολυ προγραμματισμο και κυκλωματα
Groovy_Knight Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 εχεις ιδεα τι ειναι μηχανικος υπολογιστων; θα σου φυγει η μαγκια αλλα αμα σου αρεσει θα γουσταρεις τρελα. μιλαμε για πολυ προγραμματισμο και κυκλωματα στα κυκλώματα θα φάω λογικά ενα αγγούρι στην αρχή,αλλά δεν είμαι τύποσ που τα φορτώνει στο κόκκορα,κ όσο για προγραμματισμό ξέρω οτι έχει πολύ(γι αυτό και τη θέλω τη σχολη)
Dark_Sage Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 εχεις ιδεα τι ειναι μηχανικος υπολογιστων; θα σου φυγει η μαγκια αλλα αμα σου αρεσει θα γουσταρεις τρελα. μιλαμε για πολυ προγραμματισμο και κυκλωματα κατούρα και λίγο.... δεν εισαι ο μονος μηχανικος η/υ στο σύμπαν... το παλικάρι εκει που πέρασε μπορεί να κανει τα ιδια με εσενα και καλύτερα... η σχολή δεν ειναι το πάν... οσο αφορά τον φίλο που εγραψε το θέμα... μην μασας... όρεξη να έχεις και όλα ερχονται... πλεον στην ελλάδα με τα δικαιώματα οι σχολές όλες ίδιες ειναι μεταξύ τους.... (μηχανικοι - πληροφορικη - τει - αει)
Groovy_Knight Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 κατούρα και λίγο.... δεν εισαι ο μονος μηχανικος η/υ στο σύμπαν... το παλικάρι εκει που πέρασε μπορεί να κανει τα ιδια με εσενα και καλύτερα... η σχολή δεν ειναι το πάν... οσο αφορά τον φίλο που εγραψε το θέμα... μην μασας... όρεξη να έχεις και όλα ερχονται... πλεον στην ελλάδα με τα δικαιώματα οι σχολές όλες ίδιες ειναι μεταξύ τους.... (μηχανικοι - πληροφορικη - τει - αει) οκ ευχαριστώ για την άποψηπάντως σε καμία περίπτωση μη τσακωθείτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.