Προς το περιεχόμενο

Barman πώς???

deminho11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία ερώτηση παιδιά, μιας και η φοιτιτική ζωή αρχίζει και θα πρέπει να βρούμε καμια δουλίστα, πώς μπορεί κάποιος να γίνει Barman? Για ένα απλό και μικρό φοιτιτικό barακι???

Τί ποτά πρέπει να ξέρεις να φτιάχνεις?

Δημοσ.

Aν δεν εχεις γνωστο ή προυπηρεσια ξεκινας ως σερβιτορος... Τωρα για φοιτητικο μπαρακι αρκει να ξερεις να ανοιγεις μπυρες και να βαζεις ποτα στο ποτηρι. Διαβασε και εναν οδηγο με cocktail μηπως θελει να εντυπωσιασει καποιος τη γκομενα... Σε μια βδομαδα θα εχεις μαθει τα παντα.

Δημοσ.

Και εγω για batman διάβασα...χαχα

Και νόμιζα οτι ΄ήταν το παλικάρι με το πως θα κατεβει στο μπαλκόνι....

Φίλε μάθε τα βασικά ποτα και όλα μια χαρά θα πάνε!

Μόνο μην δεις το κοκτέιλ?με τον Τομ κρουζ γιατι θα πάρεις αέρα και θα σε κυνηγάνε!

Δημοσ.

Βιντεάκια στο youtube. Εχει από όλα τα ποτά πως φτιάχνονται. Τώρα φίλε μου στην Ελλάδα ζεις τις περισσότερες φορές θα σου ζητάνε ουισκυ κόκα κόλα και μοχίτο. Κάτι σαν τα πράντα και το ρόλεξ είναι και αυτό πάει με όλους και όλα

Και θα σου πω το χειρότερο. Βγαίνω έξω σε καλό μαγαζί μια καλοκαιρινή βραδιά. Είπα να πιω και γω μια φορά μαρτίνι βόντκα (και όχι τζιν). Ο τύπος μου το φέρνει σε κολονάτο ποτήρι μισή βόντκα μισό μαρτίνι (από αυτό που πίνει και η Σαρλίζ). Το χειρότερο δεν είναι αυτό, είναι ότι οι υπόλοιποι μου λέγαν μα γιατί δεν πίνεις το ποτό σου?:cry:

και άσε τα στερεότυπα τύπου οι γυναίκες πίνουν campari πορτοκαλάδα κλπ.

Δημοσ.

ε..καλα δεν νομιζω να θελει και φιλοσοφια... δυο πραγματα να σου δειξει καποιος και ολα καλα! συνοικιακο κιολας...

Δημοσ.

εφτασες 18 κ δεν ξερεις πως γινονται barman k barwooman?

αν ηταν να γινεις θα ξερες πολυ περισσοτερα απο αυτο...γνωμη μου...μην πας θα μπλεξεις

Δημοσ.

Μιας και όλοι οι 18ρηδες είναι αλάνια..

Κλάιν μάιν.. λίγο θράσσος να έχεις και τράβα.

Ποτα και κοκτέηλ σε φοιτητικά δεν θα σου ζητήσουν σχεδόν ΠΟΤΕ...

Ρημαδοκαφέδες να ξέρεις να κάνεις.. και να μην ξέρεις θα μάθεις.. σιγά την πυρηνική φυσική..

Άντε και καλά να περάσεις ;p

Δημοσ.

E ναι...δεν είναι δουλειά που πας διαβάζοντας αλλα κάνοντας την...μην μασάς και άμα θες συνταγή για φρέντο πες ;) Κάποτε έφτιαχνα το καλύτερο φρέντο στο Salonika...οποιος έχει έρθει εμπορικό ξέρει ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...