Προς το περιεχόμενο

Τι UPS να πάρω;

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιρνεις ενα τετοιο http://www.made-in-china.com/image/2f0j00UvtEuLwqJYoKM/Truck-Battery-N120-115F51-120A-.jpg

το κοτσαρεις πανω σε αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701754 κι εισαι ετοιμος!

(και ο πιο ασχετος θα ηξερε οτι για να προστατευσεις κατι παιρνεις προστατευτικο για υψηλη ταση κι οχι UPS)...

χαχαχα! εγραψες georgeman(παρεπιπτοντος συμφωνω με ολα οσα ειπες)

Δημοσ.

Ναι ακόμα και ο πιο άσχετος...

Γιαυτό και όταν πήγα στο πλαίσιο και στα multirama

αλλά και σε φίλο μου ηλεκτρολόγο που ρώτησα, μου είπανε να πάρω UPS και όχι Προστατευτικό τάσης,

το οποίο είδη έχω πάρει, αλλά το θέμα δεν είναι να κλείνουν τα πράγματα και απλά να μην έρχεται η τάση απότομα αλλά να έχεις ένα 5λεπτο να τα κλείσεις εσύ και να κλείσεις και διακόπτες...

Και σταματήστε πια μόλις νομίζετε ότι κάποιος πέταξε #!!$%@ να του την λέτε... ΕΛΕΟΣ!!!!

Λοιπόν, για όσους θέλουν να βοηθήσουν, πόσα Watt λέτε να είναι όλα αυτά μαζί;

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί έχετε μια διάθεση πάντα να παρεξηγείτε τα πράγματα...

Δεν θέλω να παίζω παιχνίδια για με κλειστό ρεύμα, απλά θέλω να μηδενίσω τις πιθανότητες να μου καεί κάποια συσκευή

και μου είπανε ότι ο καλύτερος τρόπος είναι UPS και όχι σταθεροποιητής τάσης.

Δημοσ.
Ρε παιδιά γιατί έχετε μια διάθεση πάντα να παρεξηγείτε τα πράγματα...

Δεν θέλω να παίζω παιχνίδια για με κλειστό ρεύμα, απλά θέλω να μηδενίσω τις πιθανότητες να μου καεί κάποια συσκευή

και μου είπανε ότι ο καλύτερος τρόπος είναι UPS και όχι σταθεροποιητής τάσης.

Λαθος σου ειπανε τοτε :-)

Τα Line Interactive UPS το ιδιο πραμα κανουν (+μπαταρια που εχουν).

Αρα να πάρει ενα Line Interactive UPS που και προστασία θα του παρέχει και χρόνο για να σβήνει τις συσκευες του χειροκίνητα εντος ολίγων λεπτών!!

Απλή απάντηση που θα μπορούσε να δωθεί απο την αρχή παρά τους αστεϊσμούς και τις εξυπνάδες κάποιων!:-(

Δημοσ.

Ρε μεγάλε επικοινωνείς;

Διαβάζεις αυτά που λέμε τόση ώρα, η απλά γράφεις;

Σας είπα για UPS, στη τελική μου είπατε ότι λάθος με πληροφόρησαν και ότι χρειάζομαι σταθεροποιητή

και τέλος γράφω ότι, οκ, έχω τον τάδε... κάνει;

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή έχει πάρει πάρα πολύ μεγάλες διαστάσεις το θέμα, ενώ δεν θα έπρεπε αν επικρατούσε λίγη ωριμότητα, θα κρατήσω τον σταθεροποιητή αλλά σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη, πόσα watt UPS θα χρειαστώ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...