NOPSTRIM Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να μου πείτε τι UPS να πάρω, για να προστατέψω τα εξής... Panasonic Plasma Viera 50PX8E Sony Playstation 3 80GB Sony DAV-DZ860W Wireless Home Theater Ευχαριστώ!!!
Kapazo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Παιρνεις ενα τετοιο http://www.made-in-china.com/image/2f0j00UvtEuLwqJYoKM/Truck-Battery-N120-115F51-120A-.jpgτο κοτσαρεις πανω σε αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701754 κι εισαι ετοιμος! (και ο πιο ασχετος θα ηξερε οτι για να προστατευσεις κατι παιρνεις προστατευτικο για υψηλη ταση κι οχι UPS)... χαχαχα! εγραψες georgeman(παρεπιπτοντος συμφωνω με ολα οσα ειπες)
NOPSTRIM Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι ακόμα και ο πιο άσχετος... Γιαυτό και όταν πήγα στο πλαίσιο και στα multirama αλλά και σε φίλο μου ηλεκτρολόγο που ρώτησα, μου είπανε να πάρω UPS και όχι Προστατευτικό τάσης, το οποίο είδη έχω πάρει, αλλά το θέμα δεν είναι να κλείνουν τα πράγματα και απλά να μην έρχεται η τάση απότομα αλλά να έχεις ένα 5λεπτο να τα κλείσεις εσύ και να κλείσεις και διακόπτες... Και σταματήστε πια μόλις νομίζετε ότι κάποιος πέταξε #!!$%@ να του την λέτε... ΕΛΕΟΣ!!!! Λοιπόν, για όσους θέλουν να βοηθήσουν, πόσα Watt λέτε να είναι όλα αυτά μαζί;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 να πάρεις σταθεροποιητή τάσης τότε... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701152
NOPSTRIM Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά γιατί έχετε μια διάθεση πάντα να παρεξηγείτε τα πράγματα... Δεν θέλω να παίζω παιχνίδια για με κλειστό ρεύμα, απλά θέλω να μηδενίσω τις πιθανότητες να μου καεί κάποια συσκευή και μου είπανε ότι ο καλύτερος τρόπος είναι UPS και όχι σταθεροποιητής τάσης.
NOPSTRIM Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω αυτό κάνει η να πάρω αυτό που προτείνεις;
corsakias Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά γιατί έχετε μια διάθεση πάντα να παρεξηγείτε τα πράγματα...Δεν θέλω να παίζω παιχνίδια για με κλειστό ρεύμα, απλά θέλω να μηδενίσω τις πιθανότητες να μου καεί κάποια συσκευή και μου είπανε ότι ο καλύτερος τρόπος είναι UPS και όχι σταθεροποιητής τάσης. Λαθος σου ειπανε τοτε Τα Line Interactive UPS το ιδιο πραμα κανουν (+μπαταρια που εχουν). Αρα να πάρει ενα Line Interactive UPS που και προστασία θα του παρέχει και χρόνο για να σβήνει τις συσκευες του χειροκίνητα εντος ολίγων λεπτών!! Απλή απάντηση που θα μπορούσε να δωθεί απο την αρχή παρά τους αστεϊσμούς και τις εξυπνάδες κάποιων!
NOPSTRIM Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε μεγάλε επικοινωνείς; Διαβάζεις αυτά που λέμε τόση ώρα, η απλά γράφεις; Σας είπα για UPS, στη τελική μου είπατε ότι λάθος με πληροφόρησαν και ότι χρειάζομαι σταθεροποιητή και τέλος γράφω ότι, οκ, έχω τον τάδε... κάνει;
NOPSTRIM Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν επειδή έχει πάρει πάρα πολύ μεγάλες διαστάσεις το θέμα, ενώ δεν θα έπρεπε αν επικρατούσε λίγη ωριμότητα, θα κρατήσω τον σταθεροποιητή αλλά σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη, πόσα watt UPS θα χρειαστώ;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Οχι δεν επικοινωνω βρες αλλον να σου απαντησει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.