Προς το περιεχόμενο

Τι UPS να πάρω;

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδιά γιατί έχετε μια διάθεση πάντα να παρεξηγείτε τα πράγματα...

Δεν θέλω να παίζω παιχνίδια για με κλειστό ρεύμα, απλά θέλω να μηδενίσω τις πιθανότητες να μου καεί κάποια συσκευή

και μου είπανε ότι ο καλύτερος τρόπος είναι UPS και όχι σταθεροποιητής τάσης.

σου είπαν UPS επειδή τα Line Interactive έχουν συνήθως AVR, δλδ σταθεροποιητή τάσης...

το UPS όμως για τέτοιες συσκευές είναι υπερβολή, ένας σταθεροποιητής (προστατεύει και από υπέρταση αλλά και από πτώση τάσης) είναι η πιο λογική λύση...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

GeorgeMan σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να έχω αρνητικές σχέσεις με άτομα από το forum, απλά θα μπορούσες να πεις ότι είχες να πεις, με πιο ευγενικό τρόπο...

ThReSh αυτό που έχω είναι αρκετό; η δεν είναι καλό;

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό που έχεις δεν είναι σταθεροποιητής τάσης...

είναι πολύμπριζο με προστασία από υπέρταση μόνο...

για πτώσεις τάσης δεν κάνει τπτ...

αυτό που linkαρε είναι σταθεροποιητής o οποίος σε καλύπτει και για τις 2 περιπτώσεις :-)

Δημοσ.

για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα θελω να αγορασω UPS για το PC μου,και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701308

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=898961&price=desc&HYUPSTIPOS=Line+Interactive&category=69980767&catalog=20

πιο ειναι το καλυτερο?υπαρχει λογος για την διαφορα των 20ε??

Δημοσ.
δεν χρειαζεται
δεν χρειαζεται
δεν χρειαζεται
δεν χρειαζεται
δεν χρειαζεται
Οχι δεν επικοινωνω βρες αλλον να σου απαντησει... :mad:

εχμ...ενταξει..υπερβάλλεις λιγο :-)

@mrbictor : Περιμενε να σ απαντησει κ καποιος αλλος αλλα εγω τα turbo-χ δν τα πολυ παω..οποτε αναμεσα στα δυο π προτεινεις παρε το Mustek :)

Δημοσ.

Σήμερα τσίμπησα από saturn το παρακάτω UPS στα 59?.

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά με το συγκεκριμένο UPS.

Έκανα καλά που το αγόρασα ή μάπα το καρπούζι?

Επίσης δεν περιελάμβανε καλώδιο τροφοδοσίας. Γιατί?

Το παραθέτω εδώ, ώστε αν αξίζει τα λεφτά του, να το τσιμπήσουν και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι. ;)

Technical Details

* Product Description: Belkin Active Battery Backup UPS - 480 Watt - 800 VA

* Device Type: UPS - external

* Dimensions (WxDxH): 10 cm x 33 cm x 14 cm

* Weight: 6.5 kg

* Load Rating: Individual PC

* Input Voltage: AC 230 V

* Output Voltage: AC 230 V

* Power Provided: 480 Watt / 800 VA

* Output Connector(s): 3

* Battery: Lead Acid 9 Ah

* Battery Form Factor: Internal

* Batteries Qty: 1

* Run Time (Up To): 30 min

* Networking: USB

* System Requirements: Microsoft Windows 98/ME/2000/XP, Microsoft Windows Vista

* Manufacturer Warranty: 2 years warranty

Georgeman, ξέρω, ξέρω, δεν χρειάζεται. :P:lol:

Δημοσ.
Σήμερα τσίμπησα από saturn το παρακάτω UPS στα 59?.

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά με το συγκεκριμένο UPS.

Έκανα καλά που το αγόρασα ή μάπα το καρπούζι?

Το παραθέτω εδώ, ώστε αν αξίζει τα λεφτά του, να το τσιμπήσουν και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι. ;)

Technical Details

* Product Description: Belkin Active Battery Backup UPS - 480 Watt - 800 VA

* Device Type: UPS - external

* Dimensions (WxDxH): 10 cm x 33 cm x 14 cm

* Weight: 6.5 kg

* Load Rating: Individual PC

* Input Voltage: AC 230 V

* Output Voltage: AC 230 V

* Power Provided: 480 Watt / 800 VA

* Output Connector(s): 3

* Battery: Lead Acid 9 Ah

* Battery Form Factor: Internal

* Batteries Qty: 1

* Run Time (Up To): 30 min

* Networking: USB

* System Requirements: Microsoft Windows 98/ME/2000/XP, Microsoft Windows Vista

* Manufacturer Warranty: 2 years warranty

Georgeman, ξέρω, ξέρω, δεν χρειάζεται. :P:lol:

Χμμμ ενδιαφέρον. Αναμένω απαντήσεις και εγώ. Από θόρυβο πως πάει ?

Δημοσ.
Χμμμ ενδιαφέρον. Αναμένω απαντήσεις και εγώ. Από θόρυβο πως πάει ?

Για τον παραπάνω λόγο, δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα. Το ups διαθέτει 3 υποδοχές θυληκές και η συσκευασία συμπεριελάμβανε ένα καλώδιο επέκτασης, αλλά δεν έχει καλώδιο με πρίζα για 220 V. Θα πεταχτώ αύριο πρωί να πάρω καλώδιο από κανένα e-shop και θα γράψω εντυπώσεις για θόρυβο.

Δημοσ.

Αυτός που σας έγραψε "δεν χρειάζεται" δεν έχει άδικο. Πολλά φτηνά UPS ευθύνονται για καταστροφές συσκευών. Στο pc σου μπορεί να σου κάψει το τροφοδοτικό, αντε τη μητρική. Αν πάρει φόρα και κάψει plasma και home theater, άστο καλύτερα. Αν δεν μένεις σε περιοχή που έχεις κάθε μέρα διακοπές ή δεν τροφοδοτείς το σπίτι σου με γεννήτρια μην βάλεις UPS. Ενα πολύμπριζο με προστασία είναι αρκετό. Αλλιώς θέλεις πολύ ακριβο μηχάνημα (online) για να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.
Αυτός που σας έγραψε "δεν χρειάζεται" δεν έχει άδικο. Πολλά φτηνά UPS ευθύνονται για καταστροφές συσκευών. Στο pc σου μπορεί να σου κάψει το τροφοδοτικό, αντε τη μητρική. Αν πάρει φόρα και κάψει plasma και home theater, άστο καλύτερα. Αν δεν μένεις σε περιοχή που έχεις κάθε μέρα διακοπές ή δεν τροφοδοτείς το σπίτι σου με γεννήτρια μην βάλεις UPS. Ενα πολύμπριζο με προστασία είναι αρκετό. Αλλιώς θέλεις πολύ ακριβο μηχάνημα (online) για να είσαι σίγουρος.

Το κουτάκι απ' έξω γράφει πάντως ότι η εταιρεία καλύπτει ζημιές μέχρι 60.000?

Αν τυχόν γίνει η στραβή και κάψει κανένα μηχάνημα, μέχρι Κογκρέσο θα φτάσει το θέμα για να αποζημιωθώ.

Δημοσ.
Αν τυχόν γίνει η στραβή και κάψει κανένα μηχάνημα, μέχρι Κογκρέσο θα φτάσει το θέμα για να αποζημιωθώ.

Μέχρι το Κονγκρέσο;;;Κοιτα,να σου πω κάτι;Δε χρειάζεται:P

Είναι πιθανό αυτό που λέει ο Tasos;Δηλαδή εκεί που έχεις το UPS συνδεμένο με το pc να σου κάψει κάποιο hardware ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ UPS;Πρώτη φορά το ακούω,ίσως επειδή είμαι κι άσχετος από UPS,σταθεροποιητές κλπ.

Η πλάκα είναι ότι τώρα απ'το συγκεκριμένο topic(!) κατάλαβα χοντρικά ποιες είναι οι διαφορές των συσκευών αυτών.Θεός.

Το μόνο που δεν έχω καταλάβει είναι ποια η διαφορά μεταξύ ενός line interactive UPS κι ενός stand by UPS.Π.χ. που διαφέρουν αυτό(κατηγορία stand by) μ'αυτό(κατηγορία line interactive);Ρωτάω γιατί εγώ έναν τρόπο λειτουργίας UPS ξέρω:κόβεται το ρεύμα κι αμέσως το UPS αναλαμβάνει το ρόλο της...ΔΕΗ και δίνει ρεύμα στο pc για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

ΥΓ:Πωπω τώρα που βλέπω τι έγραψα...παίζει να'μαι πολύ άμπαλος στο θέμα.:-D

Δημοσ.

Έχω αυτό του e-shop εδώ και 2 χρόνια (συγκεκριμένα το πήρα αρχές Αυγούστου 2006).

Έχω συνδέσει οθόνη, κουτί και στις 20 φορές που έπεσε το ρεύμα όλα μια χαρά.

Για το turbo-x δεν ξέρω, αλλά είμαι λίγο προκατειλημένος όσον αφορά στο πλαίσιο και τις τιμές του. Καλό είναι να ακούσεις και την άλλη πλευρά για να σχηματίσεις ολοκληρωμένη άποψη...

Δημοσ.

UPS μόνο APC. Του πλαισίου τη μαιμού την είχα και παρέδωσε πνεύμα στο 6μηνο, κράταγε λιγότερη ώρα από το 500άρι APC και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ line interactive, αλλά stand-by. Το software του είναι επίσης για τον ....ο δεν παρέχει καμία αξιοπιστη πληροφορία. Το μόνο καλό που έχει είναι ότι άμα χαλάσει σου δίνουν άμεσα πιστωτικό. Καλύτερα να πάρεις απευθείας το RS800 να γλυτώσεις αυτά που τράβηξα εγώ.

Άμα σου χαλάσει το APC, τους παίρνεις τηλέφωνο και σου στέλνουν καπάκι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ με courier χωρίς ερωτήσεις, και ΑΜΑ θες τους δίνεις και το παλιό για να το ανακυκλώσουνε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...