vajo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας!!! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα free ώστε να μπορώ να περνάω αρχεία avi σε δισκάκι να τα βλέπω στο επιτραπέζιο player και μετά να έχω την δυνατότητα να περνάω καινούρια μέχρι να γεμίσει το δισκάκι και να τα βλέπω και αυτά; Ευχαριστώ πολύ!!!!
parsifal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό που θέλεις να κάνεις λέγεται multisession writing. Ένα δωρεάν πρόγραμμα που υποστηρίζει multisession σε DVD δισκάκια είναι το CDBurnerXP. Θα πρέπει όμως να το υποστηρίζει και το drive του επιτραπέζιου player σου. Πριν βιαστείς λοιπόν να διαγράψεις από το σκληρό δίσκο το οποιοδήποτε video που μόλις έκαψες σε δισκάκι, κάνε μία δοκιμή πρώτα...
metatron Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 δεν πρέπει να είναι επανεγγράψιμο το dvd για να κάνεις multisession?
vajo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πάρα πολύ parsifal για την βοήθεια σου, αλλά και την συμβουλή σου. Σαφώς και θα το προσέξω αυτό που λες!!
parsifal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Τίποτα. Και μιας και είσαι νέο μέλος, καλώς ήρθες...
vajo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Τίποτα. Και μιας και είσαι νέο μέλος, καλώς ήρθες... Eυχαριστώ πολύ, parsifal, χαίρομαι που έγινα μέλος στην μεγάλη αυτή παρέα. Το δοκίμασα και το επιτραπέζιο dvd και τα υποστηρίζει τα multisessions, έτσι με το πρόγραμμα που μου πρότεινες, μου έλυσες τα χέρια και θα μπορώ να αλαφρύνω λίγο τον σκληρό!!!
million_voices Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Eυχαριστώ πολύ, parsifal, χαίρομαι που έγινα μέλος στην μεγάλη αυτή παρέα. Το δοκίμασα και το επιτραπέζιο dvd και τα υποστηρίζει τα multisessions, έτσι με το πρόγραμμα που μου πρότεινες, μου έλυσες τα χέρια και θα μπορώ να αλαφρύνω λίγο τον σκληρό!!! αν και βλεπω οτι βρηκες λυση στην απορα σου εγω θα σου προτεινα να αγορασεις ενα μικρο φορητο δισκο πχ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303943 δεν χρειαζεται τροφοδοτικο,ειναι μικρος,γρηγοροτερος απο φλασακια και DVD/CD γενικως θα σε βολεψει
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Ξεχνάς ότι: 1. Δεν έχουν όλα τα επιτραπέζια DVD players USB θύρα 2. Ακόμη και όσα έχουν, δεν αναγνωρίζουν σίγουρα τόσο μεγάλης χωρητικότητας δίσκους
vajo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 αν και βλεπω οτι βρηκες λυση στην απορα σου εγω θα σου προτεινα να αγορασεις ενα μικρο φορητο δισκο πχ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303943 δεν χρειαζεται τροφοδοτικο,ειναι μικρος,γρηγοροτερος απο φλασακια και DVD/CD γενικως θα σε βολεψει Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση και εν μέρει την υλοποίησα και αυτήν σήμερα, (αν και πρώτα έκανα την αγορά και μετά είδα το μνμ σου με την πρόταση αυτή). Μετά ίδια λεφτά πήρα σκληρό 500άρη αν και είναι με τροφοδοτικό και είναι και της ίδιας εταιρίας που προτείνεις. Έτσι έχω και τις 2 λύσεις και τον σκληρό και το προγραμματάκι. Ευχαριστώ και πάλι million_voices. Ξεχνάς ότι: 1. Δεν έχουν όλα τα επιτραπέζια DVD players USB θύρα 2. Ακόμη και όσα έχουν, δεν αναγνωρίζουν σίγουρα τόσο μεγάλης χωρητικότητας δίσκους To συγκεκριμένο που έχω έχει θύρα usb και τσέκαρα και τον σκληρό (μιας και είναι 500 GB) και δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στην αναπαραγωγή του. Και κάποια αρχεία που είχε από την μάνα του ο σκληρός, φαίνονταν αλλά και τα βίντεο που πέρασαν αναπαράγωνταν. Ευχαριστώ πολύ και τους 2!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.