Προς το περιεχόμενο

DDR3 RAM για ASUS P5Q3 DELUXE?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας,

Τέλος του μήνα θα πάρω νέο pc και έχω καταλήξει σε αυτήν την μητρική:

ASUS P5Q3 DELUXE WIFI/AP

Για μνήμες επίσης σκέφτομαι για DDR3, ξέρω δεν αξίζουν ακόμα τα λεφτά τους γι αυτό θα πάρω κάτι νορμάλ τώρα 2 γίγα, κι μέτα όταν πέσουν παίρνω άλλα δύο ή βλέπουμε.

Σκέφτομαι για αυτές παρακάτω, πιές αξίζουν πιο πολύ τα λεφτά τους ας πούμε και πιο πολύ πιες απο αυτές θα 'ναισυμβατές με την μητρική αυτή? θα χρειαστούν o.c. οι 1800 για να παίξουν στα επιπέδα αυτά κι αν ναι είναι εύκολο για κάποιον που δεν έχει ξανακάνει?

1. OCZ OCZ3P16002GK 2GB (2X1GB) PC-12800 1600MHZ, CL7

2. OCZ DIMM 2GB DDR3-1800 KIT HPC REAPER EPP , CL8 , PC3 - 14400

3. SuperTalent Ram 2GB Kit DDR3 1800MHz CL7, PC3 14400

Οι τιμές είναι 120 έως 150 ευρά , δε θέλω να ξεφύγω παραπάνω γιατί δε νομιίζω οτι αξίζουν τόσα λεφτά για μνήμες που αλλάζουν συνέχεια, αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ας την ακούσουμε, ευχαριστώ

Δημοσ.
πάρε τις SuperTalent, 1800mhz με καλά timings :-)

Πηρα το πλαίσιο και κάτι μου λέεγανε οτι ξεκινάνε οι μνήμες στα 1333 κατα την εκκινηση του υπολογιστή κι οτι αν δώσω τα κατάληλα ρεύματα θα πέξουν σε αυτες τις ταχύτητες και ταιμινγκς, τι συμπεράσματα βγάζετε?

• Super Moderators
Δημοσ.

σε όλες τις μητρικές αυτό ισχύει για τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να ρυθμίσεις εσύ από bios την συχνότητα την τάση και τα timings

Δημοσ.
σε όλες τις μητρικές αυτό ισχύει για τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να ρυθμίσεις εσύ από bios την συχνότητα την τάση και τα timings

εύκολο?

σκέφτομαι κι γι αυτές τις μνήμες. OCZ OCZ3P20002GK 2GB (2X1GB) PC3-16000 2000MHZ HIGH PERFORMANCE PLATINUM EDITION DUAL CHANNEL KIT μπορώ να ρίξω τα timings των συγκεκριμένων μνημών ας πουμε σε CL7 ή CL6 ?

• Super Moderators
Δημοσ.

αναλόγως τον χρήστη, εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι είναι δύσκολο :o

θεωρητικά μπορείς, το αν θα είναι σταθερό το σύστημα μετά είναι άλλο θέμα :P

για αυτό καλύτερα παίξε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά αν έχεις όρεξη διάβασε για overclocking :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...