Προς το περιεχόμενο

Παρακαλώ την άποψή σας για το σύστημα αυτό...

admin11111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

1. ναι

2. ναι

τώρα για το αν αξίζουν αυτά που διάλεξες όχι ιδιαίτερα...

θα προτιμούσα άλλον cpu, mobo, ram, hdd, psu, monitor, cooler :P

Δημοσ.

Aρχικα μην χρησιμοποιεις το pc config. απλα διαλεξε τα κομματια και ριξτα μεσα στο καλαθι. Δεν λες για τι χρηση το θελεις το μηχανημα και ποσο ειναι το max budget.

Δημοσ.

οχι με pc config το πληρωνεις ακριβοτερα ασε που δεν μπορεις να βρεις ολα τα "κομματια" +1 στην συνθεση του Spartakos αλλα για οχι 4gb ram για 32bit OS

Δημοσ.
οχι με pc config το πληρωνεις ακριβοτερα ασε που δεν μπορεις να βρεις ολα τα "κομματια" +1 στην συνθεση του Spartakos αλλα για οχι 4gb ram για 32bit OS

καλύτερα 4gb ram νομιζω, αντι για 3... Αν και θα χρησιμοποιούνται 3 και κατι gb ram το συστημα, με καρτα γραφικων 512ΜΒ (με την 1gb ΑΤΙ που εβαλε ο φίλος πιο πάνω νομίζω θα βλέπει λιγότερα απο 3gb ram το σύστημα), τουλάχιστον θα δουλεύει σε dual channel τις μνήμες..

Δημοσ.
καλύτερα 4gb ram νομιζω, αντι για 3... Αν και θα χρησιμοποιούνται 3 και κατι gb ram το συστημα, με καρτα γραφικων 512ΜΒ (με την 1gb ΑΤΙ που εβαλε ο φίλος πιο πάνω νομίζω θα βλέπει λιγότερα απο 3gb ram το σύστημα), τουλάχιστον θα δουλεύει σε dual channel τις μνήμες..

Με την ΑΤΙ οντως θα βλεπει λιγοτερα απο 3gb ram οποτε ας δωσει +2 ? παραπανω και ας παει σε αυτεςhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?product=935522&page=2&HYMNIMIMEGETHOS=2+x+1GB&category=69977727&catalog=20 που θα δουλευουν σε dual channel και θα αξιοποιει πληρως και τα 2gb

Δημοσ.

Λέω ας πάρει τα 4 GB όσο είναι φθηνή η DDR2, κι αργότερα χρησιμοποιεί και το 4ο GB. Έτσι κι αλλιώς τώρα δεν θα ξεπεράσει εύκολα τα 2GB σε χρήση.

Όταν θα χρειαζόμαστε 4GB, θα βάζουμε και 64bit λειτουργικό, αλλά τότε δεν θα πλησιάζεται η DDR2.

Δημοσ.

καλη η παρατηρηση αλλα οταν τα 4 gb θα ειναι το minimum θα ειναι πλεον DDR3. Τελος παντων ας αποφασισει και ο ιδιος αφου πλεον εχει πολλες γνωμες :-D

Δημοσ.
καλη η παρατηρηση αλλα οταν τα 4 gb θα ειναι το minimum θα ειναι πλεον DDR3. Τελος παντων ας αποφασισει και ο ιδιος αφου πλεον εχει πολλες γνωμες :-D

ακριβως οπως γινεται τωρα με τις ddr1.

που ειναι παλιες αρα ποιο ακριβες.

Δημοσ.

1)Θα συμφωνήσω με τους άλλους φίλους στο 8έμα της Ram. 2χ2GB ειναι καλύτερα και αν σε παίρνει να ανεβάσεις και Mhz, ακόμα καλύτερα.

2)Να προτιμίσεις Quad Core επεξεργαστή, εφόσον δίνεις τόσα λεφτά.

3)Στο 8έμα της κάρτας γραφικών, υπάρχουν πολλές απόψεις... Αν και οι ΑΤΙ είναι κατα βάση δυνατότερες απο τις Nvidia, εγώ ειμαι Fan της Nvidia για θέματα συμβατότητας παιχνιδιών και αξιοπιστίας. Οι καλές οι ΑΤΙ είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ...

4)Δώσε μεγάλη βαρύτητα στην μητρική...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...