Προς το περιεχόμενο

SOS!! Εφαγα ληγμένο basmati

freedubus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφαγα ο πεινασμένος μπασμάτι και μετά είδα στη συσκευασία ημερομηνία λήξης 02/2008.

Ηταν πεντακάθαρο, δεν είχε πιάσει σκουλήκια ή οτιδήποτε άλλο, δεν είχε αλλοιωθεί το χρώμα, η υφή, το άρωμά του. Και στην τελικη δεν τρώω πρωτη φορά ληγμένα τρόφιμα.

Παρόλα αυτά τώρα νιώθω τα κατώτερα σωθικά μου να καίνε, και ακούω τη μεγάλη καταστροφή που έρχεται, τη λάβα που κυλάει προς το ρήγμα, τους φτερωτούς καβαλάρηδες της κώλασης που καλπάζουν προς την έξοδο...

Λέτε να φταίει το χαλασμένο μπασμάτι, ή το κάρυ που έριξα με τη χούφτα;

Δημοσ.
Παρόλα αυτά τώρα νιώθω τα κατώτερα σωθικά μου να καίνε, και ακούω τη μεγάλη καταστροφή που έρχεται, τη λάβα που κυλάει προς το ρήγμα, τους φτερωτούς καβαλάρηδες της κώλασης που καλπάζουν προς την έξοδο...

Συμπέρασμα, το ληγμένο basmati δημιουργεί ποιητική έμπνευση...

Και ορθογραφικά λάθη ενίοτε...

Δημοσ.

αποψη μου:Επισκεψου την τουαλετα,σφιζου,ζορισου λιγο,βγαλτα ολα,στειλτα ενα ωραιοτατο φαξ και εισαι gg.

ΥΓ:Αν δεν πιασει αυτο δοκιμασε και το δακτυλο στο στομα :lol:

Δημοσ.

αμα δεν εχεις πεθανει μεχρι αυριο δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας. αν οχι ασε γραμμα σε συγγενης και φιλους το νοσοκομειο ξεχνα το ουτως η αλλως θα σε πεθανουν αυτοι

Δημοσ.
Η κόλαση γράφεται και ω? Αν ναι, συγνώμη δεν το ήξερα...

Ο χρήστης freedubus δεν μπορει να σας απαντησει λογω προσωπικου κωλληματος, παρακαλω περιμενετε. Ευχαριστω. :-)

Δημοσ.

Επειδή δεν το κοβω να επιβιωνω, θα σας αφησω μια τελευταια συμβουλη ως παρακαταθήκη:

ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ.

γιατι δε θα αργήσει να ερθει μια μαύρη Κυριακή σαν κι αυτή που θα αναγκαστείτε να εξερευνήσετε τα όρια της εφευρετικότητάς σας σε πιεσμένες καταστασεις.

Δημοσ.
Εφαγα ο πεινασμένος μπασμάτι

Καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά... το μπασμάτι.:-D

Παρόλα αυτά τώρα νιώθω τα κατώτερα σωθικά μου να καίνε, και ακούω τη μεγάλη καταστροφή που έρχεται, τη λάβα που κυλάει προς το ρήγμα

Αν μιλάμε για κατώτερα σωθηκά τότε το πρόβλημα είναι μεγάλο.

Προβλέπω αλύπητη, γιγαντιαία εκκένωση, σκέτο χημικό:lol:

Δημοσ.
Ο χρήστης freedubus δεν μπορει να σας απαντησει λογω προσωπικου κωλληματος, παρακαλω περιμενετε. Ευχαριστω. :-)

Μάλλον λόγω τεχνικού προβλήματος!!

Δημοσ.

καλα δεν ειχε δει κανεις σας το αφιερωμα στον Ευαγγελατο για εκεινο το παιδι απο την Καλλιθεα που ειχε φαει ληγμενο μπασματι και χρειαστηκε να κανει εγχειρηση στα γεννητικα οργανα? :fear: τι να πω ρε φιλε..κουραγιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...