sixlibixlis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 γεια σας παιδια!ειμαι κατοχος ενος tοshiba satellite Α200-1Μ5!δυστυχως ο υπολογιστης μου ειναι με προφορτωμενα τα κακιστα vista τη μεγαλυτερη ντροπη σ χωρο των λειτουργικων συστηματων!τεσπα!θελω ν ξεφορτωθω τα vistα κ ν βαλω xp!το προβλημα ειναι οτι δν μπορω ν βρω τους drivers κ τα extrα προγραματακια που ερχοταν πακετο με το pc μου!!!ξερεις καποιος που μπορω να βρω τα αντιστοιχα για τα xp!?ευχαριστω!ελπιζω να με σωσετε!!!
paonikgt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 δυστυχως πολλα μοντελα φιλε μου δεν βγαζουν drivers για χp.ελπιζω να βρεισ....
panoramix222000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Πες μας ποιο μοντέλο, που λέει κάτω από το laptop και να δω αν μπορώ να σε βοηθήσω?
panoramix222000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Όριστε τα drivers http://se.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?LNG=28&service=SE&toshibaShop=false&BV_UseBVCookie=yes&PRODUCT_ID=132068
ata1983 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 δυστυχώς έναν-έναν από τους εκάστοτε κατασκευαστές. Δηλαδή στο site της Intel για chipset-vga κοκ. Πάρε ένα τηλέφωνο πάντως την Toshiba είναι ψιλοαπαράδεκτο από τη στιγμή που τα xp πωλούνται ακόμα μήπως σου βρούνε λύση. edit: Καλά δεν είχες ψάξει στο site της toshiba??! Λέω και εγώ έγινε και η toshiba made in china!
FrikakiaS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 βάζεις μια πειραματική έκδωση των Windows π.χ. Black Xp που έχουν τεράστια Driver packs και φοβερή μηχανή αναζήτησής τους , δηλαδή λογικά θα βρούν όλες τις συσκευές σου , και μετά με ένα πρόγραμα driver backup κρατάς αντίγραφο απο τους drives που δέν είναι ενσωματωμένοι στα Windows Xp και βάζεις μια κανονική έκδωση XP, για μεγαλύτερη σταθερότητα !Αυτά χονδρικά...
panoramix222000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μετά θα πατήσεις προγράμματα οδήγησεις και θα σε βγάλει στα drivers για το laptop σου, που θα σου δείχνει και για xp και vista και πάνω πάνω μπορείς να βάλεις φίλτρα και κάπου λέει για λειτουργικό σύστημα επέλεξε xp και είσαι ok!!!!
paranoid_gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Κοιτα λιγο αυτο το τοπικ το παιδι που το εκανε εχει κανει πολυ δουλεια.μπορει να εχει τουσ δριωερσ που θες στο αρχειο που εχει ανεβασει στο rapidshare.και αν δεν τουσ εχει μπορεισ να τουσ ζητησεις και να βοηθησει. link: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=268866
mihalakis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 όλοι οι οδηγοί που ζητάς για ΧΡ υπάρχουν για το φορητό σου στη σελίδα της τοσίμπα και ιδού ο σύνδεσμος http://gulf.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=AE Απλά επιβεβαίωσε από το κάτω μέρος του φορητού σου οτι το μοντέλο είναι σου είναι το Α200 με short part number PSAE0E, γιατί δεν ξέρω αν έχει βγει και κάποια άλλη παραλλαγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.