karaap Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει δυνατότητα να κατεβάζω την οθόνη ( για να μην μένει αναμμένη ) και ο υπολογιστής να δουλεύει π.χ να ακούω μουσική ?. Και κάτι ακόμη . Εχω ένα Toshiba A- 200 15j . Οταν κατεβάσω την οθόνη και μετά την ανεβάσω πάλι ο υπολογιστής δεν ανοίγει . Πρέπει να κάνω Reset (πατώντας πατατεταμένα το power )για να ανοίξει . Κάπου διάβασα οτι φταίει ένα βοηθητικό προγραμματάκι της toshiba που εχει εγκαταστήσει και αν το βγάλω διορθώνεται το προβλημα . Γνωρίζει κανείς ?
panoramix222000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Οταν κατεβάσω την οθόνη και μετά την ανεβάσω πάλι ο υπολογιστής δεν ανοίγει . Πρέπει να κάνω Reset (πατώντας πατατεταμένα το power )για να ανοίξει . Κάπου διάβασα οτι φταίει ένα βοηθητικό προγραμματάκι της toshiba που εχει εγκαταστήσει και αν το βγάλω διορθώνεται το προβλημα . Γνωρίζει κανείς ? Επειδή και έγω έχω Toshiba και έχω βρει πώς θα το λύσεις το πρόβλημα, ξάνα κλείσε την οθόνη και ξάνα ανοιξέ την!!!! Σε εμένα δουλεύει μόλις το πάθαινω αυτό!!! Ελπίζω να σε βοήθησα!!
alex2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Αν σε ενδιαφέρει υπάρχει και μία εφαρμογούλα που σου κλείνει την οθόνη με το που το τρέχεις. Για laptop που δεν έχουν ένα shortcut για να κλείνει η οθόνη είναι αρκετά βολικό. http://www.redmondpie.com/turn-off-your-notebook-lcd-with-one-click/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.