somade Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδή θα πάω για Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο παίζει κανα καλό κατάστημα με προσφορές αυτή την περίοδο???
nk_surfer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι ένας δρόμος που έχει μαζεμένα πολλά καταστήματα με υπολογιστές/ηλεκτρονικά (κάτι σαν την Στουρνάρη σε μεγαλύτερη κλίμακα). Είναι η Tottenham Court Road και είναι κάθετη στην Oxford Street (που είναι ένας από τους πιο γνωστούς δρόμους). Πάρε χρήμα/κάρτες μαζί και όρμα. Είχα πάει τον Μάϊο και τότε οι τιμές σε πολλά laptops ήταν 100-200? πιο φθηνά από Ελλάδα. Τώρα να βρεις προσφορές τόσο παράλογες όσο του Saturn δεν νομίζω αλλά σε γενικές γραμμές είναι πιο φθηνά από Ελλάδα (έχει βοηθήσει και η ισοτιμία σε αυτό).
JIMBOAthens Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 πρόσεχε μόνο γιατί στην Totehnam πλέον κυκλοφορεί πολύ σαβούρα και πολύ απάτη... Ήταν κάποτε η γη της επαγγελίας για τα ηλεκτρονικά. Δεν νομίζω ότι θα βρεις κάτι που δεν μπορείς να βρεις εδώ και τις περισσότερες φορές τα "τσιμπάνε" και περισσότερο. Αν θες την άποψή μου θα πρέπει να βρεις (αν έχεις το κουράγιο και την διάθεση) τα περιφερειακά Electronic & Pc Superstores όπου εκεί πραγματικά θα βρεις πολύ καλές προσφορές. Μπορεί όμως να χρειαστεί να ταξιδέψεις με το τραίνο αρκετή ώραι... It's up to you...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.