timeryin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα, προσπάθησα να κάνω με το handbreak μετατροπή ενός αγορασμένου DVD σε 4.7 γίγα δισκάκι αλλά χωρίς επιτυχία. Το ρίπαρα και με το mac the ripper αλλά επειδή είναι αγορασμένο μου έβγαλε μήνυμα ότι έχει κάποιο κλύδωμα. Οι γνώστες των Mac μήπως μπορούν να βοηθήσουν? Με ποίο πρόγραμμα μπορείς να κάνεις αντιγραφή αγορασμένου δβδ όπως το DVD shrink για τα pc?? Επίσης προσπαθώ να βρω τρόπο να απενεργοποιήσω το region free για τα DVD εκτός ζώνης 2 αλλά πάλι χωρίς επιτυχία. Έχω δοκιμάσει ήδη το VLC player αλλά χωρίς τύχη. Νομίζω ο τύπος του δβδ μου είναι Mashihita. Έχω πολλές απορίες αλλά θέλω να ξεφορτωθώ το pc μου αφού λύσω όμως τα θέματα αντιγραφής!!! Ευχαριστώ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Kανονικά το Μac The Ripper θα πρέπει να το ριπάρει - δεν έχει σημασία που είναι αγορασμένο ή όχι, το MTR τα κάνει όλα και συμφέρει. Εκτός αν έχει κανά τρελλό κλείδωμα, αλλά τα DVD συνήθως δεν έχουν. Το MTR αποθηκεύει το ριππαρισμένο DVD στον σκληρό και μετά βάζεις Handbrake και το κάνεις shrink. Ή βάζεις DVD Remaster και του αλλάζεις τα φώτα. Για Region Free, πρέπει να 'ανοίξεις' το drive με firmware RPC-1 (δηλ. firmware για το DVD drive σου). Στη συνέχεια πρέπει να βρεις ένα απλό προγραμματάκι που λέγεται RegionX και το οποίο κάνει reset το software lock του λειτουργικού. (αν δεν ξέρεις από τα region locks εν γένει, ρίξε μια ματιά σε αυτό το topic).
vitalogy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 γραφω εδω για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. Εγκατεστησα τον mac the ripper και περασα μεσα ενα dvd. To θεμα ειναι ομως οτι την ταινεια μου την περασε σε πολλα video ts αρχειακια. πως γινεται να μου την περασει σε ενα και να παιζει μονοκοματι η ταινεια?
giorgos_k Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Tο Toast(Τitanium είναι η τελευταία έκδοση) μπορεί να το κάνει αυτό πολύ εύκολα, με 2 click..
vitalogy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Tο Toast(Τitanium είναι η τελευταία έκδοση) μπορεί να το κάνει αυτό πολύ εύκολα, με 2 click.. Επειδη το εχω το toast titanium, μηπως σου ειναι ευκολο να μου πεις πως γινετε?
giorgos_k Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδη το εχω το toast titanium, μηπως σου ειναι ευκολο να μου πεις πως γινετε? Yap. Όπως βλέπεις κ στη foto απλά επέλεξε στο Toast : VIDEO_TS Folders. (κάνοντας rip μια ταινία με π.χ το mac the ripper δημιουργείς ενα φάκελο με το όνομα VIDEO_TS που περιέχει τα αρχεία της ταινίας). Όλη η ιστορία είναι να κάνεις drag n drop το φάκελο αυτό στο Toast και πατάς burn για να κάψεις το δισκάκι!
timeryin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Γειά σας ξανά, έχω μια απορία για το μακ δε ριπερ. Προσπάθησα να κάνω ριπ μια ταινία που είναι αυθεντικό δβδ και έχει μακροβίζιον. Ενώ το διαβάζει και δημιουργεί φάκελο με video_ts δεν κάνει κάποια άλλη διαδικασία και ο φάκελος αυτός δεν ανοίγει με κανένα player έστω και αν υπάρχουν αρχεία vob kai ifo. Γνωρίζει κανείς γιατί γίνεται αυτό? και με ποιό άλλο πρόγραμμα μπορώ να ριπάρω ένα αυθεντικό δισκάκι χωρίς πρόβλημα??? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.