gi_viper Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Σχετικά με το συγκεκριμένο κινητό ενώ είναι πραγματικά πολύ καλό στη λήψη φωτογραφιών (5ΜPixel camera) ειδικά λαμβάνοντας υπόψη και το κόστος, αδικείται πάρα πολύ από την πολύ υψηλή jpeg συμπίεση που κάνει ακόμα και στην επιλογή υψηλής ποιότητας. Έχω ψάξει για κάποιο firmware ή λύση στο πρόβλημα αυτό αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να βρω τίποτα! Καμιά ιδέα κανείς;
adi32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Πηρα χτες το κινητο και το ειδα κι εγω βρηκε κανεις κατι γιαυτο ?
Fronimitis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Το ίδιο κινητό έχω κι εγώ.Κοίταξε σε ένα άλλο site που έριξα μια ματιά είδα ότι κάποια λαθάκια που έχει το λογισμικό του κινητού τα διορθώνει το update που κάνει το σερβις της LG (βρίσκεται στην οδό Σινώπης 16 Αμπελόκηποι).Είναι δωρεάν φυσικά αν είσαι εντός εγγύησης και άκουσα ότι στο κρατάνε 3 μέρες.Απο βδομάδα θα το πάω για αναβάθμιση το δικό μου...Τώρα αυτοί που το κάνανε ήδη είδαν κάποιες διαφορές όπως τα framerates του βίντεο που από 15 έγιναν 30 όπως διαφημιζόταν το κινητό,πιο γρήγορο μενού...Μόλις το αναβαθμήσω θα σας ενημερώσω. Επειδή όμως κι εδώ ισχύει το "ότι πληρώνεις παίρνεις" μην περιμένετε και θαύματα ακόμα και μετά την αναβάθμηση.Γενικά πάντως αξίζει τα λεφτά του....
adi32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μπηκα στο μενου με 2945#*# και εμενα λεει V10g Eβγαλα βιντεο και ειναι 30fps Ξερετε που μπορουμε να βρουμε το καλωδιο tv?
Fronimitis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Εσύ είσαι μια χαρά,έχεις απο τις τεέυταίες version.Εγώ έχω 10c.Καλώδιο tv out είχα δεί στο Saturn πρίν κάνα μήνα και είχε 10-15 ευρώ...δεν είναι και πολύ ακριβό....
adi32 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Επειδη το εψαξα αρκετα, γενικα σε σκοτεινα μερη ή χωρις φλας καλο ειναι να βρισκεις μονος τις καλυτερες ρυθμισεις και οχι να το βαζεις στο αυτοματο και θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα σε ποιοτητα και χρωματα Παιχνιδια για το μεγεθος της οθονης που μπορουμε να βρουμε? Βρηκα καποια απο αλλα sites αλλα πολλα ειναι για πιο μικρες οθονες
Fronimitis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 googlaρε.Γράψε "free mobile games 240x320 resolution".Βρήκα πάρα πολλά εγώ έτσι.
adi32 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω βρηκα μερικα Μηπως υπαρχουν ή θα βγουν και αλλα που θα παιζουν με τον αισθητηρα κινησης? Και εδω καποιες καλες φωτο που εβγαλα σε δυσκολες συνθηκες
Fronimitis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω βρηκα μερικα Μηπως υπαρχουν ή θα βγουν και αλλα που θα παιζουν με τον αισθητηρα κινησης? Και εδω καποιες καλες φωτο που εβγαλα σε δυσκολες συνθηκες Με αισθητήρα δεν νομίζω να βγούν παιχνίδια από άλλες εταιρείες...ίσως κάτι κάνει η LG..Τις φωτό δεν τις επεξεργάστικες καθόλου;Δεν μου έχει βγάλει σκοτεινές φωτό εμένα τέτοιες ποτέ.
adi32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 οχι οπως βγηκαν ειναι Πρεπει να παιξεις με το ISO και στο λευκο να βαλεις φθορισμου το βραδυ αλλιως θα βγουν παρασιτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.