*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Θα ήθελα κάποιες ιδέες για την εργασία της τεχνολογίας στην α' λυκειου... θα πρέπει να είναι ερευνητική εργασία για κάποιο θέμα ή να περιγράφει καποιο πείραμα,το οποίο έκανα (σε σχέση με την γεωπονια,την φυσική ή την μηχανολογία). Όσοι έχετε κάνει μια τέτοια εργασία κάτι θα γνωρίζετε...
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Θα ήθελα κάποιες ιδέες για την εργασία της τεχνολογίας στην α' λυκειου...θα πρέπει να είναι ερευνητική εργασία για κάποιο θέμα ή να περιγράφει καποιο πείραμα,το οποίο έκανα (σε σχέση με την γεωπονια,την φυσική ή την μηχανολογία). Όσοι έχετε κάνει μια τέτοια εργασία κάτι θα γνωρίζετε... ποσες σελιδες πρεπει να ειναι και ποσο χρονο εχεις;
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 ποσες σελιδες πρεπει να ειναι και ποσο χρονο εχεις; Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι στις 20-30 σελιδες περιπου... Απο χρονο τωρα,εχω αρκετο... :-)
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι στις 20-30 σελιδες περιπου...Απο χρονο τωρα,εχω αρκετο... :-) 20-30 :shock::shock: τετοιες εργασιες εχω εγω στο πανεπιστημιο. και τι θα κανεις αντιγραφη απο καποια εγκυκλοπεδια; γτ με το να περιγραψεις ενα πειραμα δεν θα σου βγουν ουτε 5 σελιδες τεσπα δωσε κανα παρα πανω ινφο
Typhoon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Αν πιάνεται, γράψε κανέναν αλγόριθμο (κάνα bubble sort ξέρω εγώ) και είσαι καλά. Δεν είναι ακριβός έρευνα αιχμής αλλά τι έρευνα να κάνεις στο Λύκειο...
Chrisxxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Eμας μας εχει επιβαλει να κανουμε πειραμα πανω στη γεωπονια οποτε ολοι πειραμε θεματα του τυπου ποσο αναπτυσεται καποιο λουλουδι σε σχεση με το φως, το νερο κλπ. Υποθετικα φυτεψαμε κιολας μερικα και καναμε και καναμε πειραματα σε διαφορετικες συνθηκες (παραμυθια ολοι στην τυχη γραψαμε)... Απαραδεκτο μαθημα απαραδεκτος καθηγητης
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Eμας μας εχει επιβαλει να κανουμε πειραμα πανω στη γεωπονια οποτε ολοι πειραμε θεματα του τυπου ποσο αναπτυσεται καποιο λουλουδι σε σχεση με το φως, το νερο κλπ. Υποθετικα φυτεψαμε κιολας μερικα και καναμε και καναμε πειραματα σε διαφορετικες συνθηκες (παραμυθια ολοι στην τυχη γραψαμε)... Απαραδεκτο μαθημα απαραδεκτος καθηγητης Ο chrisxxx με πιανει :-D... Κατι παρομοιο μας εχει ζητησει κ εμας...απλα μπορουμε να επιλεξουμε αναμεσα σε φυσικη,μηχανολογια και γεωπονια... Οπως περιγραφει ο chrisxxx πρεπει να γινει η εργασια ... και οσον αφορα τις σελιδες,στο περιπου το υπολογισα... αλλα πρεπει να ειναι καπου στις 20 με φωτο κλπ...
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 πρεπει να δειτε το δικο μου μαθημα τεχνολογιας στο πανεπιστημιο μου, ναι μεν κι εδω καπως η ωρα του παιδιου αλλα πολυ ενδιαφερον. ολο βιντεακια μας εδειχνε περαν απο την παραδοση και τις αποδειξεις περι ελαστικοτητας υλικων. ειχαμε και εργαστηρια να ανοιξουμε μηχανη αυτοκινητου και να την ξαναφτιαξουμε, οξυγονοκολλησεις και επισκεψεις σε εργοστασια, μιλαμε και γαμω γενικως αν και ηταν τελειως αχρηστο, ηταν για την γενικη μας κουλτουρα ως μηχανικοι -----Προστέθηκε 25/9/2008 στις 10 : 25 : 03----- Ο chrisxxx με πιανει :-D...Κατι παρομοιο μας εχει ζητησει κ εμας...απλα μπορουμε να επιλεξουμε αναμεσα σε φυσικη,μηχανολογια και γεωπονια... Οπως περιγραφει ο chrisxxx πρεπει να γινει η εργασια ... και οσον αφορα τις σελιδες,στο περιπου το υπολογισα... αλλα πρεπει να ειναι καπου στις 20 με φωτο κλπ... γτ δεν κανεις καποια εργασια με το φως, δλδ πως διαθλατε μεσα στο νερο για φακους πως σχηματιζοντα το ειδωλα στους καθρεφτες κτλ. δεν εχει δυσκολα μαθηματικα και στην φυσικη κατ Γ λυκειου θα βρεις πολλα πραματα
alexiou92 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ είχα κάνει εργασία για τη Συμμετοχική Δημοκρατία!!!! Να ναι καλά το C/P!!!!!!
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ είχα κάνει εργασία για τη Συμμετοχική Δημοκρατία!!!!Να ναι καλά το C/P!!!!!! Kατι που να εχει περισσοτερη σχεση με μηχανολογια,φυσικη και γεωπονια ??
deminho11 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό που είχα κάνει εγώ ήταν να φτιάξω έναν καταπέλτη και να μετρήσω την απόσταση βολής σε σύγκριση με την γωνία που θα κατέβαινε ο καταπέλτης. 20αράκι είχα πάρει αλλα είχα κάνει και ωράια κατασκευή. Με γεωπονία πάρε 2 κυπελάκια απο γιαούρτι βάλε βαμβάκι και ρίξε λιγο νερό. Βάλε στο κάθε κουτάκι 25 φακές, ύστερα βάλε το ένα σε ηλιόλουστη περιοχή και το άλλο σε σκοτεινό μέρος και κάνε μετρήσεις μετά απο 5-7 μέρες.... (μπορεί να γίνει και με φασόλι) Αυτά απο μένα!
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Kατι που να εχει περισσοτερη σχεση με μηχανολογια,φυσικη και γεωπονια ?? ειπα και ποιο πανω αλλα μαλλον δεν το ειδες γτ δεν κανεις καποια εργασια με το φως, δλδ πως διαθλατε μεσα στο νερο για φακους πως σχηματιζοντα το ειδωλα στους καθρεφτες κτλ. δεν εχει δυσκολα μαθηματικα και στην φυσικη κατ Γ λυκειου θα βρεις πολλα πραματα
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 ειπα και ποιο πανω αλλα μαλλον δεν το ειδες γτ δεν κανεις καποια εργασια με το φως, δλδ πως διαθλατε μεσα στο νερο για φακους πως σχηματιζοντα το ειδωλα στους καθρεφτες κτλ. δεν εχει δυσκολα μαθηματικα και στην φυσικη κατ Γ λυκειου θα βρεις πολλα πραματα Εμ ναι,τωρα το παρατηρησα... Καλη ιδεα μ φαινεται αν και πολυ καλη και ευκολη μου φαινεται και η ιδεα του deminho11 :-) Aυτο με τις φακες ... Ευχαριστω για τις ιδεες σας...ακουω κ αλλες,αν εχει καποιος κατι καλο να προτεινει...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Α ρε τεχνολογιααααααααα!! Εγω ειχα κανει μια εργασια καμια 80 σελιδες οπου εξηγουσα (οσο γινοταν για λυκειο ε) τη λειτουργια της κεντρικης μοναδας του υπολογιστη! Καπου μαλιστα την εχω και backup Μαλιστα επειδη μου περισσευε και υλικο τους ειχα και Live show μπας και καταλαβουν τιποτα Απο το τρακ της παρουσιασης θυμαμαι οτι δε μπορουσα να πω τη λεξη: διαμεταγωγη δεδομενων... Με τιποτα ομως! Γιατι φιλε topic starter δε κοιτας σε κατι πιο χειροπιαστο, για να εχεις πληροφοριες? Εγω π.χ. ειχα πληροφοριες απο καμια 15 περιοδικα πληροφορικης που ειχα αγορασει ως τοτε...
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 οι φακες ειναι για το δημοτικο σορρυ κιολας αλλα εγω τοτε τα εκανα αυτα, μου ειχε γινει ολοκληρο φυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.