nicolle Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά την βοήθεια σας...Εχω κατεβάσει απο το corel.com την trial έκδοση του Corel graphic suite 12, την εγκατέστησα κανονικά αλλά όταν πάω να ''τρέξω'' το πρόγραμμα βγάζει το μήνυμα ''To start this application for first time or to activate, log in using an administrator-level account.From then on, you can use any user account to start this application''. Οποιος μπορεί να βοηθήσει...ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Κάνε αυτό το οποίο σε προτρέπει το μήνυμα σφάλματος. Το PC που δουλεύεις δεν είναι δικό σου; Δε μπορείς να κάνεις login με δικαιώματα Διαχειριστή... ;
thanassis Ass Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Καλημέρα, μήπως βρήκες ποιά είναι η λύση γιατί έχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα
mihachris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Αφου στο λεει και μονο του, μπες στο account του διαχειριστη (administrator) ή δοκιμασε να τρεξεις το setup με δικαιωματα διαχειριστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.