Προς το περιεχόμενο

Κλήση απομακρυσμένης διαδικασίας (RPC)

tsab

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

''Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΤΑΙ. ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ. ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΕΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ. ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΝΤ.

ΜΗΝΥΜΑ

ΤΑ WINDOWS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΔΗ Η

ΥΠΗΡΕΣΙΑ « ΚΛΗΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ(RPC)

ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ''

γνωριζει κανεις που μπορει να οφειλεται αυτο?

Δημοσ.

Παιδια εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα,οποτε να μην ανοιξω νεο θεμα.

εχω windows xp sp3 με ολα τα updates. οταν συνδεομαι ιντερνετ καποια στιγμη βγαζει αυτο το μηνυμα και το pc κανει restart αφου μετρησει αντιστροφα για 1'

Απο ερευνα που εκανα στο διαδικτυο οσον αφορα το συγκεκριμενο μηνυμα, βρηκα οτι οφειλεται στο worm blaster. Εκανα οσα προτειναν για να το αντιμετωπισω αλλα δεν βρεθηκε ποτε ο συγκεκριμενος ιος. Συγκεκριμενα κατεβασα το fixblast της symantec το οποιο δεν βρηκε τπτ.εψαξα στη registry παλι τπτ,ουτε στα processes,τπτ και απο το nod32 που εχω εγκατεστημενο.

Εχετε καποια ιδεα τι συμβαινει?

υποψιαζομαι οτι μπορει να προκαλειται το προβλημα απο το msn messenger,ειναι δυνατον?

Please help!!!!!!!!

p.s. φιλε tsab,σε περιπτωση που εσυ οντως εχεις το blaster worm κανε ενα search στο goggle και θα τη βρεις τη λυση!

Δημοσ.

Συμβουλή για το πρόβλημα δυστυχώς δεν έχω, απλά μπορώ να σου πω πως να σταματάς το σβήσιμο, και γίνεται ως εξής:

Ανοίγεις την κονσόλα και κάνεις shutdown -a

Δημοσ.

και αφου κανεις το shutdown -a κατεβασε το SUPERAntiSpyware ,κανε ενα full scan και θα εισαι οκ....

πριν ενα μηνα το πετυχα σε ενα pc που καθαριζα, το οποιο ειχε καμια 500αρια σκουληκια κλπ...τα ξηλωσε ολα

Δημοσ.
Κατέβασε το Stinger και κάνε έλεγχο, αλλά να μην είσαι συνδεμένος στο internet για να μην κλείνει το pc.

Μα καλά, που τον βρήκες τον blaster!!!

Σίγουρα είναι ο blaster ? Ή μήπως κάτι άλλο? Me sp3 στα sp2 καταρχάς δεν έχει την επίλυση του προβλήματος που εκμεταλευόταν ο Blaster?

Δημοσ.

και ο sasser το ίδιο πράγμα έκανε αν θυμάμαι καλά. κάνε scan με καποιο απο τα προαναφερθέντα προγράματα χωρίς να είσαι στο ιντερνετ κ θα είσαι καλα. επίσης αν προλάβεις κ κάνεις update απο τo updates.microsoft.com έχει ενα patch που κάνει την ίδια δουλειά

Δημοσ.

Το αστειο ειναι οτι εχω κανει ολα οσα μου γραψατε

Ειχα το nod32 και το super-antispyware ενεργοποιημενα μετα το προσφατο format που εκανα,ειχα ελεγξει και με το stinger και με το fixblast και ειχα απο την αρχη ολα τα updates.Για αυτο μου εχει κανει ιδιαιτερη εντυπωση.

Απο οτι φαινεται μαλλον το διορθωσα το προβλημα,αν και δεν ξερω το πως.Δουλευει χωρις προβλημα απο χθες το βραδυ.Ισως εφταιγε το microsoft live οπως υποψιαζομουν,εσβησα κατι αρχεια απο το startup και τωρα λειτουργουν ολα σωστα.

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

Δημοσ.
Συμβουλή για το πρόβλημα δυστυχώς δεν έχω, απλά μπορώ να σου πω πως να σταματάς το σβήσιμο, και γίνεται ως εξής:

Ανοίγεις την κονσόλα και κάνεις shutdown -a

Απο οτι φαινεται μαλλον το διορθωσα το προβλημα,αν και δεν ξερω το πως.Δουλευει χωρις προβλημα απο χθες το βραδυ.Ισως εφταιγε το microsoft live οπως υποψιαζομουν,εσβησα κατι αρχεια απο το startup και τωρα λειτουργουν ολα σωστα.

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Έγραψα την εντολή και όντως η αντίστροφη μέτρηση σταμάτησε. Από τότε δεν μου το ξαναεμφάνισε. Έχω όμως την υποψία ότι ο ιός είναι ακόμα μέσα....:fear::fear::fear:

Δημοσ.

Καλα τα οσα εχετε πει μεχρι τωρα:D. Επειδη λοιπον εχω ανοιξει το θεμα η ουσια ειναι οτι λυση δεν εχει βρεθει μεχρι τωρα, φυσικα το προβλημα λυνετε προσωρινα με την εντολη shutdown -a . Περιμενουμε λοιπον φιλε tecto την σωστη καθοδηγηση απο καποιον που να γνωριζει. ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

ΕΝΤΕΛΩΣ ξαφνικα σημερα, στο δευτερο pc, μου παρουσιαστηκε και εμενα αυτο το προβλημα... προφανως προκειται για καποιο καινουριο "φρουτο"

Δημοσ.

Εγώ με βλέπω να πηγαίνω για recovery για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Ο δίσκος μου έχει δύο partitions, εάν κάνω recovery χάνω όλα τα δεδομένα μόνο στο C: ή και στο D:?

Δημοσ.

Καινούριο φρούτο πρέπει να είναι.

Αναφορές υπάρχουν και αλλού για το ίδιο θέμα σε WinXP SP3, καθολικές λύσεις ή τι ακριβώς είναι δεν έχω βρει κάπου.

Προς το παρόν για να μην σας κλείνει το pc Start=>run γράψτε services.msc πατήστε Enter.

Βρείτε το service Remote Procedure Call (RPC), ή Κλήση απομακρυσμένης διαδικασίας (RPC) σε ελληνικό λειτουργικό.

Διπλό κλικ πάνω του και στο tab Recovery επιλέξτε σε όλα Take no Action.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...