Vasilisxd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό που ήθελα ήταν ίντερνετ, όσο πιο άμεσα γίνεται και ήμουν ανάμεσα σε Laptop με 500? ή iPhone με 500?. Τελικά όμως αποφάσισα να πάρω αυτό που περιγράφει η πρώτη πρόταση και κατέληξα στο iPhone. Από τότε… Έχω κάνει δεκάδες τηλέφωνα στα 5 Vodafone καταστήματα της περιοχής μου και όλοι μου λένε : - Πάρε μας τηλέφωνο από Τρίτη που κάνουμε παραλαβή. - Πάρε μας τηλέφωνο από Πέμπτη που κάνουμε παραλαβή - Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο. - Φίλε μου όσο και να ψάξεις δεν Το θα βρεις σε κανένα κατάστημα της αλυσίδας. - Πάρε μας τηλέφωνο από Τρίτη που κάνουμε παραλαβή. - Πάρε μας τηλέφωνο από Πέμπτη που κάνουμε παραλαβή - Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο. - Θα σου κρατήσω Ένα, εάν δεν έρθει ο Τάδε πελάτης να το πάρει με σύνδεση. - Υπάρχει γενικότερη έκλειψη επειδή η συσκευή πουλάει τρελά. Φτού και πάλι από την αρχή Πήρα το αμαξάκι μου και βούρρρ για την πρωτεύουσα, όπου προς μεγάλη μου έκπληξη συνέχιζε το ίδιο σενάριο σε περίπου 10 μαγαζιά που πήγα. Σήμερα μίλησα και με Ένα από τα ελάχιστα e-Shop που το έχουν στην λίστα τους μέσω Skroutz για να πάρω την απάντηση : Πάρτε μας τηλέφωνο από Τρίτη… Τι να πω… Έχω συμβόλαιο με Cosmote και πήρα τα 5gb τον Μήνα και μαζί με τις 3 ώρες δωρεάν ομιλία μου πάει 60?. Η Vodafone το δίνει 62? με 1gb τον Μήνα. Είμαι ο μόνος που δεν βρίσκει ? ή είναι αλήθεια πως η Voda τα κρατάει για Συμβόλαια των πελατών της ? ή μήπως τελικά υπάρχει μεγάλη έλειψη απο συσκευές ?
Steven Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραίο παραλήρημα... Πήρα το αμαξάκι μου και βούρρρ για την πρωτεύουσα' date=' όπου προς [b']μεγάλη μου έκπληξη[/b] συνέχιζε το ίδιο σενάριο σε περίπου 10 μαγαζιά που πήγα. Προς μεγάλη σου έκπληξη??? Εσύ μόνος σου δεν είπες ότ σου έλεγαν συνέχεια το τηλέφωνο ότι δεν υπάρχει τίποτα? Δηλαδή τι περίμενες, να το γεννήσουν οι υπάλληλοι επειδή εσυ πήρες το αμάξι σου και κατέβηκες στη πρωτεύουσα? Προσπαθώ εδώ και περίπου 1 μήνα τώρα χωρίς αποτέλεσμα. Μέχρι και να καλέσω το ΙΝΚΑ σκευτικά για να αποκτήσω το iPhone, μέχρι εκεί θα έφτανε η χάρη μου. Ναι πάρε και πες τους δεν μου πουλάνε το τηλέφωνο που δεν έχουν και μου λένε να τους ξαναπάρω όταν φέρουν καινούρια. Επίσης πες τους ότι προσπάθησαν να με εξυπηρετήσουν κιόλας λέγοντας μου ότι θα μου δώσουν ένα αν δεν το παραλάβει αυτός που το έχει κρατήσει... Επίσης μπορείς σε παρακαλώ να μαγνητοφωνήσεις την συζήτηση γιατί είμαι λίγο down αυτές τις μέρες και το γέλιο κάνει καλό... Έχω συμβόλαιο με Cosmote και πήρα τα 5gb τον Μήνα και μαζί με τις 3 ώρες δωρεάν ομιλία μου πάει 60?. Η Vodafone το δίνει 62? με 1bg τον Μήνα Τώρα αυτό που κολλάει με το ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο το iPhone δεν ξέρω...
Vasilisxd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Παραθέτω το εξείς Είναι πολύ απλό... 1. Μπαίνετε στο κατάστημα και λέτε θέλω να κάνω μία σύνδεση. - Ποιά σύνδεση θέλετε? 2. Την iPhone 500 super plus (περίπου 90ε, έτσι για να φανείτε και χουβαρντάς) Έχετε iPhone ετοιμοπαράδοτα? - Ναι. 3. Ξεκινάτε την διαδικασία της νέας σύνδεσης και λίγο πριν δώσετε την ταυτότητα σας, ανακοινώνετε ότι αλλάξατε γνώμη και τελικά θα το πάρετε σαν συσκευή! Είναι πολύ δύσκολο να μην σας το δώσουν εφόσον από πριν σας είπαν ότι υπάρχει διαθέσιμο! Σε περίπτωση που το παίξουν σκληροί τους απειλείτε με νομικά μέτρα! Σηκώνετε το τηλέφωνο σας και πέρνετε κάποιον και του λέτε: "Έλα μπαμπά, είμαι στο κατάστημα και δεν μου δίνουν το κινητό! Πάρε τον θείο τον δικαστικό και ελάτε από εδώ!" Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να μην σας την πουλήσουν όταν έχουν κάνει αναφορά ότι υπάρχει η συσκευή και είναι διαθέσιμη! Εγώ κάπως έτσι πήρα το iPhone 3G, τις πρώτες ημέρες, σαν συσκευή! Ηθικό δίδαγμα: "Και η Vodafone φοβέρα θέλει" Τι μου θυμίζει αυτό... Α ΝΑΙ τότε που πήγα και μου είπαν : "ΝΑΙ έχουμε αλλα 16gb" και όταν κατάλαβαν πως πρόκειτε για Σκετη συσκευή : "Συγνώμη αλλά υπάρχει προτεραιότητα για νέες συνδέσεις/Αναβαθμίσεις". >>>>Κάπου εδώ γύρω κολάει και το συμβόλαιο που με δεσμεύει με Cosmote. Οσο για τις τιμές, 62? το μήνα με 1gb data και 3 ώρες που δίνει η Voda κατανοητό γιατί πρόκειτε για συμβόλαιο και η συσκευή πέφτει στα 275?, απλώς τις παραθέτω.
KnightRider Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Έπρεπε να το παραγγήλεις το iphone απο την αμερική, απο την vodafone άσε που αλλάζουν το λογισμικό και μετά το iphone δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες και ούτε μπορείς να εγκαταστήσεις τους χάρτες.
kolossos_22 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά καλησπέρα Ενδιαφέρομαι να αγοράσω και εγώ το iphone απο εξωτερικό όμως μιας και βρήκα μια συσκευή καινούρια με 32 gb 387 euro. Αυτο που σκεύτομαι (ίσως να είναι noobistiki η ερώτηση) , θα δέχεται κάρτα της vodafone που έχω εγώ για παράδειγμα ή γενικά θα έχει κάποιο πρόβλημα με τη χρήση στην Ελλάδα? Ευχαριστώ
kpartsi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν υπάρχει iphone 32 GB. Μόνο 8 ή 16. Μόνο αν τα τηλέφωνα είναι ιταλικά (και ελληνικά φυσικά) θα μπορέσεις να τους βάλεις ελληνική sim. Των άλλων χωρών είναι κλειδωμένα και θα πρέπει να καταλήξεις σε λύσεις τύπου TurboSim με επιπλέον έξοδα και αμφίβολα αποτελέσματα. Υποθέτω ότι αυτό που είδες 32 GB είναι το καινούργιο ipod touch....
KnightRider Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν θα έχει πρόβλημα γιατί θα το έχεις κανονικό το iphone αλλά αν το πάρεις απο την vodafone σίγουρα θα έχει προβληματα γιατί όλο η vodafone πειράζει τα κινητά και βάζουν το χαζό τους λογισμικό. Υπάρχει 32 gb αλλά είναι to ipod touch
Vasilisxd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια στο iPhone δεν βαζει η voda κανενα απο τα δικα της προγραμματα π.χ vodafone live. Απο το μονο μερος εκτος ελλαδας που μπορεις να το παρεις ειναι η Ιταλια, απο οπουδιποτε αλλου δεν θα παιζει με καμια εταιρια κινητης. Οποτε η παρτο απο την vodafone
Bomber-21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν θα έχει πρόβλημα γιατί θα το έχεις κανονικό το iphone αλλά αν το πάρεις απο την vodafone σίγουρα θα έχει προβληματα γιατί όλο η vodafone πειράζει τα κινητά και βάζουν το χαζό τους λογισμικό. Υπάρχει 32 gb αλλά είναι to ipod touch ΘΕΟΣ
ge0rge007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Όχι ρε παιδιά υπάρχουν ξεκλείδωτα και απο την apple την ίδια....Απλά είναι πιο τσιμπημένα.Απο αμερική δεν νομίζω ότι αξίζει να ρισκάρεις να περάσεις τελωνείο...Απο αγγλία είναι οκ! Ρίξτε μια ματιά στο ebay
KnightRider Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Ειδικα στο link που βρήκα ένας πήρε το iphone από την vodafone και είχε προβλήματα http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=2329695 Δεν είμαστε κορόιδα της vodafone Μ' αρέσει που το διαφημίζουν κιόλας vodafone + apple
kolossos_22 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 και τι να κανεις; ποσο καιρο θα κανουν οι αλλες εταιριες να το κυκλοφορίσουν;
Bomber-21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ΔΕΝ έχει επέμβει η Vodafone στο λογισμικό του iPhone.
KnightRider Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Αφου στην vodafone αν πάρεις το iphone δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες και ούτε μπορεις να βάλεις τους χάρτες ενώ αν το πάρεις απο την αμερική πως γίνεται και υποστηρίζουν ελληνικά και χάρτες ? Aσε που βάζουν extra κουμπί vodafone live Στην vodafone είναι πανάκριβο Σιγα που η vodafone θα αφήσει το κανονικό software, αυτοι πάντα πειράζουν τα κινητά Δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες vodafone + apple = Δες και στο link http://techblog.gr/mobile/vodafone-iphone-3g/ Θα σας άρεσε να έχετε vodafone live ή κανονικό ιντερνετ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.