Προς το περιεχόμενο

Καινούριο pc

fotis12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέει ένας φίλος μου να στήσει καινούριο pc, λοιπόν καθήσαμε κε στήσαμε ένα από eshopcy. Δείτε το και σχολιάστε αν χρειάζεται καμιά αλλαγή

post-77919-129062973827_thumb.jpg

Δημοσ.

Εχμ ναι , έχεις καλύτερες επιλογές.Στις στέλνω σε λίγο.

<a href=http://img82.imageshack.us/img82/8522/12121mt1.jpg' alt='12121mt1.jpg'> w1680.png[/img]

Θα τα φτιάξεις χρησιμοποιώντας το καλάθι αγορών και θα τα παραγγείλεις από το INTERNET.θα πλρώσεις φτηνότερα.Και μη σε φοβίζει,στα φέρνουν μια χαρά.Για vista βάζεις άλλα 2 gb μνήμη.

Τώρα ποτι σκέφτομαι πάρε μια 22άρα οθόνη.Με 20 ευρώ παραπάνω βρίσκεις από την Samsung

Δημοσ.

Δεν βλέπω και καμιά διαφορά από εκείνο που έστησα, απλά έφυγες ram και έβαλες δίσκο, αυτο δεν μου συμφέρει γιατί ο φίλος μου έχει 1TB εξωτερικών. Και το πλαίσιο δεν κάνει διανομή σε Κύπρο

Δημοσ.

Αφού θες απο e-shop..

Κουτί: Thermaltake Armor+ Junior

Τροφοδοτικό:Thermaltake TR2 550w

Motherboard:Asus P5Q

CPU:C2D E8400

RAM:4gb DDR2 Crucial Ballistix 800Mhz

Κάρτα γραφικών:Gainward 4850 (έχει και καλύτερο cooler απ'τις απλές υλοποιήσεις)

Σκληρός δίσκος:WD 320gb (οκ,έχει αποθηκευτικό ο φίλος σου,άλλα για να γλιτώσει 10 ευρώ και να βάλει τη μισή χωρητικότητα δε λέει)

DVDRW: Samsung SH-S2023

Οθόνη:Samsung Syncmaster 2232BW

Ηχεία:Logitech X-240

Mouse:Logitech MX518

Keyboard

Σύνολο βγαίνει 1030 ευρά,ή 1000 αν ο φίλος σου θέλει απλό ποντίκι.

Δημοσ.
Δεν βλέπω και καμιά διαφορά από εκείνο που έστησα, απλά έφυγες ram και έβαλες δίσκο, αυτο δεν μου συμφέρει γιατί ο φίλος μου έχει 1TB εξωτερικών. Και το πλαίσιο δεν κάνει διανομή σε Κύπρο

Vasika tou evala ton pio grigoro skliro se normal katigoria, kalitero pontiki, kalyterh othoni kalitero trofodotiko,kai idia karta grafikon alla pio ftini.(Soz paidia gia ta greeklish alla eimai se net kai den exoun perasei ellhnikh gramatoseira ta palikaria)

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω περισσότερο με την σύνθεση του pappou_souli εκτός από ένα σημείο: το τροφοδοτικό. Καλό είναι να αποφύγεις την σειρά TR2 της Thermaltake, από Thermaltake κοίτα μόνο την σειρά Toughpower αλλιώς πήγαινε σε κάποιο Corsair/Seasonic/Silverstone...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...