Προς το περιεχόμενο

pc αναβαθμιση..

d2040074

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδιαφερομαι για μια αναβαθμιση,εχω τα εξης:

msi vga NX7600GT-T2D256E PCI-E RETAIL

MICROSTAR MSI K8N SLI-F RETAIL

OCZ PC-320 PREMIER DUAL CHANNEL DDR 2X512

AMD ATHLON 64X2 3800+DUAL CORE BOX

CASE:ARTIC COOLING SILENTIUM 450W

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ..ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΤΙ ΘΕΛΩ? Κ ΝΑ ΒΑΛΩ Κ ΜΝΗΜΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ..ΟΧΙ ΟΜΩΣ Κ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. Ο CPU ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΜΑ ΛΕΤΕ?

να παιζω κ το pro που θα βγει..:-)

Δημοσ.

Θέλεις 2gb μνήμη και μια ati 3870 ή μια 9800Gt.Θα δεις μεγαλες διαφορές στα games και αργότερα πετάς και έναν Phenom και θα είσαι comple.H έστω έναν 6000+

Δημοσ.

πουλας η βαζεις στην ακρη την καρτα σου, αγοραζεις μια απο αυτες που ειπε ο Dakonblackblade και βαζεις η 2χ1bg μνημες (οτι πιο φτηνο βρεις) η αν δεν θες βαλε 1gb. για τωρα θα εισαι οκ. για cpu δεν ξερω τι να κανεις (δεν ισχυουν αυτα που ειπε ο Dakonblackblade καθως εχεις socket 939) αν κανω λαθος διορθωστε με

(μνημες και 667 καλες ειναι δεν θα δεις διαφορες με ακριβοτερες)αυτες που εχεις αστες πανω στο pc και προσθεσε οσες αλλες θες

edit: ουπς τωρα το ειδα θες μνημες ddr400. οποτε βαλε οσο και οποιες τετοιες θες (τις πιο φτηνες θα ελεγα)

Δημοσ.

Χμ τώρα το είδα το mobo λίγο καύτερα.Δεν είναι ΑΜ2 το socket.Λάθος μου.Για την κάρτα γραφικών είμαστε Ok δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Επεξεργαστή δεν μπορώ να βρω για Socket 939.

Δημοσ.

στειλτε κανα λινκ με καμια μνημη αν μπορειτε...οσο για να πουλησω τη καρτα λιγο δυσκολο..ποιος θα τη παρει!

Δημοσ.

Πάρε 2 τέτοιες και βγάλε τις παλιές.Πιο πολύ πρόβλημα θα είναι κατά τη γνώμη μου.

Εγώ έχω σε ένα δεύτερο μια 7600GS.Κάπου υπάρχει ένας φουκαράς σαν και μένα η με μια 7300

Δημοσ.

δεν νομιζω να υπαρχουν προβληματα καθως ειναι ιδια τα mhz και τα timings θα προσαρμοστουν απο μονα τους. (στον δικο μου ειχα 3 διaφορετικες μνημες και μαλιστα τελειως διαφορετικες, 333 cl2.5,400 cl3, 400cl2.5)τελικα τα δουλευα ολα 400 με cl2 χωρις προβληματα για 3 χρονια :)

Δημοσ.

Δεν θα υπαρχει πρόβλημα....Οι ρυθμίσεις θα προσαρμοστούν αυτόματα στις πιο αργές μνήμες. Κάνε τα 3γβ πάρε και μια 9800γτ/3870 και είσαι τζετόβιος.Δε νομίζω να αξίζει για μεγαλύτερη κάρτα γιατί θα σε κόβει ο επεξεργαστής...

Δημοσ.

και αυτη η αναβαθμιση θα ειναι η τελευταια σου πριν αλλαξεις pc :) μετα δεν θα παίρνει τπτ αλλο ουσιώδες για αναβαθμιση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...