Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης 100% αεροστεγείς και 100% γλιστερές και έχουν 100% κακή εφαρμογή στο πόδι!

Ξέχασες να αναφέρεις και τους μύκητες που δημιουργούν επειδή δεν αναπνέουν τα πόδια.

Δημοσ.

Κυνηγετικες οχι. Ουτε ορειβατικες. Απλα να ειναι αδιαβροχες για το μηχανακι και να μπορω να τις βαλω και στη σχολη. Με 50 εως 80 λεω να δωσω . Γενικα δε με ενδιαφερει η ακριβη μαρκα , αλλα η ποιοτητα τους

Αυτες πχ ειναι καλες ? http://www.trazeras....tail?Itemid=124

Αν τις θες για μηχανάκι πήγαινε και πάρε μποτάκια χαμηλά για μηχανάκι...με τις προστασίες τους σε αστραγάλλους κλπ και ανάλογα με τον τύπο και καλή αδιαβροχοποίηση.

Έχω της richa cart και με εξτρά σόλες σιλικόνης τις φοράω όλη μέρα στην δουλειά. Αδιάβροχες για μικρές βροχές (όχι για κατακλυσμούς...).

Και τα alpine fastlane είναι καλά και άνετα από ότι έχω ακούσει.

Και πολύ πιο όμρφα και "πολιτισμένα" από τα άρβυλα που λες. + η προστασία για την μηχανή.

Δημοσ.

Καλα φαινονται . Αν τα εχει δκιμασει και κανεις για καμια γνωμη. Απο τιμη βγαινουν 79+8=87 ευρω.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα,

ξέρει κάποιος να προτείνει κάποιο μποτάκι.Να είναι αδιάβροχο , ζεστό και γενικά ποιοτικό για την πόλη.

Ότι είχα δοκιμάσει έως τώρα από διάφορα παπουτσάδικα δεν με έχει ικανοποίηση.Μετά από λίγο καιρό στις πολλές βροχές-χιόνια αρχίζουν να παίρνουν νερό και δεν είταν ιδιαίτερα ζεστά.

Μου έχουν πει να κοιτάξω σε μαγαζιά με ορειβατικά (μποτάκια πεζοπορίας).

Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί από internet ;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/10/2008 στις 1:07 ΠΜ, Fan είπε

Ρε γμτ δεν μπορώ να βρω πουθενά οικονομικά μποτάκια τύπου goretex. Είδα μερικά Meindl και είναι πραγματικά καταπληκτικά αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω εάν αξίζει να δώσω 260-280 ευρώ.

Είχα κόψει "κονδύλιο" για 120-140. Έχει κανένας καμιά πρόταση γι'αυτα τα λεφτά;

salomon ψαξε μποτακια με goretex ειναι εξαιρετικα για την τιμη τους, επισης βγαζει και εδοση στρατιωτικη παρε τηλεφωνο τον Κοπελακη (google it) και ρωτα τον αν εχει καποια λυση για σενα.

Στις 1/12/2015 στις 9:37 ΠΜ, chris30 είπε

Καλημέρα,

ξέρει κάποιος να προτείνει κάποιο μποτάκι.Να είναι αδιάβροχο , ζεστό και γενικά ποιοτικό για την πόλη.

Ότι είχα δοκιμάσει έως τώρα από διάφορα παπουτσάδικα δεν με έχει ικανοποίηση.Μετά από λίγο καιρό στις πολλές βροχές-χιόνια αρχίζουν να παίρνουν νερό και δεν είταν ιδιαίτερα ζεστά.

Μου έχουν πει να κοιτάξω σε μαγαζιά με ορειβατικά (μποτάκια πεζοπορίας).

Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί από internet ;

salomon eliot 3 δεν μου πηραν ποτε νερο...σε πολη , σε βουνο μετα απο 3-4 ωρες σε υγρες συνθηκες κλεινουν οι ποροι και υπαρχει υγρασια....αλλα για πολη εισαι κομπλε

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΑΡΒΥΛΑ LOWA Renegade Brown GTX

Renegade GTX® Mid

• Upper Material: Nubuck Leather
  • Construction: Slip Lasted - Injected PU Midsole
  • Lining: GORE-TEX® 
  • Lacing Hardware: Open and Closed Hooks 
  • Additional Hardware: Locking Ankle Hook
  • Monowrap Frame®: MONOWRAP® Support Frame 
  • Insole: ATC Footbed
  • Midsole: Double Injection DuraPU™ 
  • Sole: VIBRAM® EVO
  • Stabilizer: Hard
  • Country of Origin: Slovakia
  • Weight Per Pair: (lb) 2.44

Lowa έχω κ ειμαι 100% ευχαριστημένος ...είναι λίγο τσιμπημένα αλλά έχει πολλά είδη σε διάφορες τιμές.Ποιοτικό προϊόν.

3109454193.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...