gargoyle1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 παιδια help, εχω ενα case με εναν 200 ανεμιστηρα του οποιου κοπηκε κατα λαθος το καλωδιο και σταματησε να δουλευει, στην προσπαθεια μου να το επανασυνδεσω προφανως το εβαλα σε λαθος υποδοχη και το pc εσβησε, μαλλον βραχυκυκλωμα και δυστηχως δεν ξανααναβει, τι μπορει να εγινε υπαρχει περιπτωση να καηκε καμια μητρικη επεξεργαστης η κατι τετοιο, η εχει προβλημα στον διακοπτη ενεργοποιησης καθε βοηθεια ευπροσδεκτη
dimostzavelas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 δε δοκιμαζεις ενα αλλο τροφοδοτικο?εγω εκαψα την μητρικη προχτες,από ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΚΟΝΗ! επεξεργαστη δε νομιζω,να εκαψες,ή τροφοδ. ή στη χειροτερ μητρικη,άποψή μου βεβαια..... καλημερα
gargoyle1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Το τροφοδοτικο ειναι οκ το βραχυκυκλωσα και δουλευει καπου αλλου ειναι το προβλημα την μητρικη πως μπορω να την τσεκαρω δεν εχει ενδεικτικη λυχνια και αν φταιει ο διακοπτης αυτο σημαινει οτι θελω αλλο κουτι?
gargoyle1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Κάνε ένα clear CMOS. Το δοκιμασα κι αυτο αλλα τιποτα μου φαινεται οτι την εφαγα την μητρικη δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.
washcloud Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Το τροφοδοτικο ειναι οκ το βραχυκυκλωσα και δουλευει καπου αλλου ειναι το προβλημα την μητρικη πως μπορω να την τσεκαρω δεν εχει ενδεικτικη λυχνια και αν φταιει ο διακοπτης αυτο σημαινει οτι θελω αλλο κουτι? αν εννοείς το power on κουμπί (αν και δε βλέπω πως μπορεί να εμπλέκεται με τον ανεμιστήρα και το όποιο βραχυκύκλωμα προκάλεσες), μπορείς να "γεφυρώσεις" ΚΑΙ τα πιν του power on πάνω στη μητρική (όπως γεφύρωσες το τροφοδοτικό για να το τσεκάρεις), για να δεις αν δουλεύει ή όχι. Απλά με την άκρη ενός κατσαβιδιού γεφυρώνεις τα 2 πιν που φοράνε το βύσμα που έρχεται από το κουμπί (εννοείται ότι βγάζεις το βύσμα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.