getty Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Γειά χαρά σε όλους, Καλοβλέπω εδώ και κάποιο καιρό το logitech mx5500 και θέλω καμια άποψη, αν το mouse είναι καλό, αν θα με βολέψει το μεσαίο κλίκ και γενικά αν αξίζει τα λεφτά του. Ευχαριστώ
iakinthos8 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 φίλε πρόσεξε! το μεσαίο κλίκ δεν λειτουργεί ανοιγοντας εναν συνδεσμο (link) σε νεα καρτέλα οταν το πατας ,ενα παιδι το'χει αυτο το πρόβλημα και δεν εχει βρεί ακομη λύση σου παραθέτω το Link
phanispal Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μετά από τριάντα (30) μήνες δε νομίζω να τον απασχολεί ιδιαίτερα :Ρ
eftihios1986 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δεν εχει το καταλληλο software η logitech ωστε να μπορεις να το ρυθμισεις εσυ πως θελεις να λειτουργει το μεσαιο κουμπι ?
iakinthos8 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μετά από τριάντα (30) μήνες δε νομίζω να τον απασχολεί ιδιαίτερα :Ρ δεν προσεξα καθόλου ημερομηνία βλεπεις και η ώρα που το έγραψα ηταν καπως περασμένη (Δημοσιεύθηκε Χθες, 02:44) οποτε δικαιολογούμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.