saloniker Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα σας Ιnsomniacs, Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου και ένας δεύτερος ασύρματος Router και η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να τον βλέπω να κάθεται!Μπορείτε να μου προτείνετε τι μπορώ να τον κάνω?Έχω ήδη 1 Τhomson TG585 v7 που μου παρέχει ίντερνετ και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον 2 Router (ο κλασσικός wifi Router που έδινε Η ΟΤΕΝΕΤ μέχρι και 1 χρόνο πριν) ως αναμεταδότη προκειμένου να ενισχύσω το σήμα που λαμβάνουν τα PC που έχω στο σπίτι?
nick#18 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 για πειτε τιποτα ρε παιδια...με ενδιαφερει και εμενα.....
palawiaris Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Εγώ στην θέση σου θα κοίταζα να έβαζα πιο δυνατή κεραία στο μηχάνημά σου δηλ.με πιο πολλά db,για να μην μπλέκω με repeater και το άλλο ή θα το πωλούσα ή θα το χάριζα σε κανά κολλητάρι.
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 για να παιξει σαν repeater θα πρπεει να το υποστηριζει και το baudtec δεν μπορει να το κανει αυθτο ουτε το alcatel οσο θυμαμε.το siemens to wireless της forthnet παιζει σαν repeater.
nick#18 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 με το d-link της forthnet (2540- και το pirelli της on-telecoms εγω μπορω να κανω τιποτα?
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 το d-link δεν κανει repeat και νομιζω ουτε το pirelli Που ειναι σαν usr.
stefanos_79 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Παιδια εγω εχω το Zyxel 660HW.Στην παρουσα φαση το εχει να δουλευει σε Mode Routing.Εχει και μια άλλη επιλογη Bridge.Με αυτη την επιλογη μπορει να δουλεψει ως repeater?
arxaggelos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 saloniker ή πούλα το ή κράτα το για εφεδρικό σε κανένα ντουλάπι (αν έρθει κανένα spike από τη ΔΕΗ θα δεις τι εννοώ). Αλλιώς είναι τζάμπα καλαμπαλίκια μέσα στα πόδια σου.
chrispen Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 μπορείς να έχεις με αυτά τα 2 ενα πολύ καλό wwiiffii-rroouutteerr
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 αν στο δευτερο του βαλεις ip 192.68.1.2 η 2.2 αναλογα τι εχεις στο router και το βαλεις στο δικτυο,αλλα τα δυο router θα ειναι με καλωδιο,λογικα και το δευτερο θα δινει και αυτο ιντερνετ wifi,υποθετω δηλαδη σαν switch
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Παιδια εγω εχω το Zyxel 660HW.Στην παρουσα φαση το εχει να δουλευει σε Mode Routing.Εχει και μια άλλη επιλογη Bridge.Με αυτη την επιλογη μπορει να δουλεψει ως repeater? οχι.δεν παιζει σαν repeater.το bridge ποθ βλεπεις ειναι για να κανεις τον ρουτερ να παιζει σαν μοντεμ.δηλαδη ειναι επιλογη για το adsl κομματι και οχι για το asyrmato.αν το βαλεις bridge απλα μετα φτιαχνεις εικονιδιο απεξω σαν να ηταν μοντεμ px crypto f200. αν στο δευτερο του βαλεις ip 192.68.1.2 η 2.2 αναλογα τι εχεις στο router και το βαλεις στο δικτυο,αλλα τα δυο router θα ειναι με καλωδιο,λογικα και το δευτερο θα δινει και αυτο ιντερνετ wifi,υποθετω δηλαδη σαν switch αλλο να παιξει σαν repeater και αλλο σαν switch.σαν wireless switch να το πω η σαν access point Ολα γινονται αμα του δωσεις αλλη ip στο ιδιο range και κλησεις τον dhcp και τα συνδεσεις μετα ξυ τους.
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ναι δεν ειπα οτι θα παιξει repeater ετσι,απλα αυτο μπορεις να κανεις με κανεις με 2 wifi routers,πχ αν εισαι σε ενα κτιριο στον τεταρτο και θες να δωσεις ιντερνετ ισογειο και σε σπιτια γυρο απο αυτο,περνας καλωδιο μεχρ κατω και το βαζεις εκει σαν access point.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.