Προς το περιεχόμενο

Ipod Touch 2nd gen και σκέψεις αγοράς του!


S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στους apple-lovers insomniacs.

 

Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά ενός Ipod Touch 8GB 2ης γενιάς,αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα μου φανεί χρήσιμο.Γενικά περνώ πολλές ώρες της ημέρας στο δρόμο, οπότε το θέλω ως MP3.Σαν PDA, είναι καλό και χρηστικό?Επίσης, το 2ης γενιάς έχει τελικά GPS?Αξίζει τα 240 ευρώ που κοστίζει ή να ψάξω μεταχειρισμένο 1ης γενιάς?

 

Ευχαριστώ!:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχει GPS.

 

Είμαι και γω στην ίδια φάση με σένα... Αν ψάχνεις να πάρεις mp3 πάρτο με κλειστά μάτια. Έχει WiFi και το πιο αξιόλογο και εύχρηστο browsing απ' οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στην αγορά σε PDA!!

 

Επίσης θα κατεβάζεις και κάνα πιασάρικο παιχνιδάκι (έχουν βγάλει μερικά που είναι πραγματικά διασκεδαστικα και ωραία) οπότε νομίζω ότι θα σκοτώνεις ωραία το χρόνο σου όταν θα βαριέσαι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To θέμα είναι ότι επειδή μου έχει χαλάσει το αγαπημένο μου μικρό mp3, έψαχνα να πάρω κάτι άλλο, αλλά κανένα δε μου αρέσει στην παρούσα φάση, για καθημερινή χρήση.

 

Οπότε, το Ipod Touch σκέφτομαι πως θα με βολέψει γιατί συνδυάζει PDA με MP3 player, με την γνωστή ποιότητα της Apple και δέχεται και πληθώρα εφαρμογών.

 

 

-----Προστέθηκε 13/10/2008 στις 07 : 54 : 42-----

 

 

Παιδιά, θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες όσων το έχουν pls.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...