billie Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Φίλε MOMOTIS εσύ δεν καταλαβαίνεις τις εργατοώρες των μεταφραστών, εγώ δεν καταλαβαίνω τις δικές σου εργατοώρες. Για να φτάσεις να απαντήσεις σ' όλα αυτά χρειάστηκε να διαβάσεις 428 άλλα μηνύματα σε 43 σελίδες! Δεν αφήνεις αυτά να βοηθήσεις σε καμιά μετάφραση; Αφού δε σου χρειάζονται υπότιτλοι πάει να πει ξέρεις καλά αγγλικα και σίγουρα θα διαθέσεις λιγότερο χρόνο!
sheik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Ρε συ momotis αυτα που λες, μπορουν ανετα να θεωρηθουν "υποσυνολο" και να αναχθουν στην ιδεολογια της αναρχιας. Σου εξηγησαν πολλες φορες τα παιδια,οτι τα διανεμουν στο συγκεκριμενο site και οχι σε ολα τα φορουμ του κοσμου,διοτι υπαρχει ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ. Προφανως,εσυ προτιμας να διαλυθουν τα συνορα,να μην υπαρχουν κρατη,κανονες και οργανωμενη κοινωνια,οποτε θελεις να γινει το ιδιο και στο GTvS. Μπατε σκυλοι αλεστε δηλαδη. Φυσικα και ΔΕΝ ξερω αν και ποσο κερδος βγαζει ο καθε διαχειριστης και δεν με ενδιαφερει.Απλα λεω πως μου φαινονται τα λεγομενα σου. Και στο κατω κατω,απο τα 200χιλιαδες μελη ξερω γω,ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πληρωνει.Απο τους μεταφραστες,ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πληρωνει. Οποτε χεστηκα με το συμπαθιο,αν οι διαχειριστες βγαζουν κερδος αλλα και απο που το βγαζουν. Εκει μεσα,ειτε αρεσει σε μερικους ειτε οχι,εχουμε φτιαξει μια μικρη κοινωνια μεταξυ μας και μας αρεσει.
o_magazatoras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Αυτό που ρώτησα εγώ,θα μου το απαντήσεις;Σκέφτομαι να αγκαζάρω ένα φιλαράκι μου έξω,να συνεχίσει το ευάρεστο έργο της διανομής Ελληνικών υποτίτλων.Μήπως θα μπορούσατε να συνεισφέρετε τον οβολόν σας;
momotis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Γελοίο αν όχι αφελές momoti είναι να προδικάζεις ότι ένα site επειδή έχει επισκεψιμότητα έχει και κέρδος χωρίς να ξέρεις οτιδήποτε για τα έξοδα του. Μπορεις να μου πεις μερικα σαιτ με μεγαλη επισκεψιμοτητα, μηδενικα εσοδα και σχετικη διαρκεια στο χρονο?(με πμ αν θες.) Και κατα ποσο αυτο ειναι εφικτο για εναν απλο χρηστη ιντερνετ να το γνωριζει αν ειναι αληθες? Αυτό που ξέρεις και μπορείς να δεις είναι αν έχει διαφημίσεις οι οποίες είναι το βασικό (μοναδικό για τις περισσότερες) έσοδο μιας ιστοσελίδας. Η διαφημιση ειναι εσοδο,δεν ειπε κανεις το αντιθετο. Αυτο δεν ισχυει για ολα ομως,υπαρχουν τροποι αρκετοι για εσοδα σε ενα σαιτ αναλογως το τι θελει να προωθησει καθε φορα και με τι τροπο. Αν και πάλι δε καταλαβαίνεις ότι δε μιλάμε για έσοδα αλλά για το ακριβώς αντίθετο τότε κάτι άλλο φταίει Μηπως φταει το οτι ισως δε διαβασες επακριβως το ποστ.418 τελευταια παραγραφος, στο οποιο αναφερω το ενδεχομενο να ειμαστε λαθη και να κανουμε.. ανθρωπους?
parker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μπήκα στο σαιτ της ΕΠΟΕ και διάβασα στα νέα πως συνέλαβαν τον τάδε στην Κοζάνη, Έδεσσα, Βόλο και άλλες πόλεις έχοντας στην κατοχή του εκατοντάδες dvdr με ταινίες που δεν είχαν κυκλοφορήσει. Φαvτάζομαι ότι όλοι έχουμε dvd με ταινίες, mp3 κτλ από αντιγραφή, κατέβασμα κλπ. Μπορούν να μας μαζέψουν και εμάς? Αυτούς πως τους έπιασαν? Με ποια λογική? Άντε μερικοί είναι έμποροι αν κρίνω από τα αντιγραφικά και τα τρελά νούμερα στα dvd. Έχει όμως και άλλους με 100-200 dvds. Τι παίζει?
tonypapadovic Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Καταρχήν θα σου ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Στο gtvs είμαι super moderator (όπως φαίνεται και από την υπογραφή μου) εδώ και δυο χρόνια σχεδόν, απλό μέλος ήμουν, δεν ήξερα κανέναν όταν γράφτηκα. Επίσης, οι εκφράσεις που χρησιμοποίησα, θεωρώ ότι είναι καθημερινές, τίποτα παραπάνω, οκ, αφού δεν τις δέχεσαι τις παίρνω πίσω. Όμως δεν είναι αυτή η ουσία. Α επίσης ξεκαθάρισα, ότι θα μιλήσω για το gtvs, που αυτό ξέρω από μέσα, και καλώς ή κακώς αναφέρθηκες και συ συγκεκριμένα. Και τονίζω κάτι, μίλησα γιατί δεν μου αρέσει να ακούγονται αυτές οι ανακρίβειες και γενικεύσεις. Η αληθεια ειναι οτι δεν ανηκω σε "ομαδες" οπως λες για μεταφρασειςη γενικως δεν μπαινω στη διαδικασια να προσφερω το χρονο μου αφιλοκερδος σε αλλου νου σαιτ ,για να βγαζει αυτος το οποιο κερδος.. (και αυτο ανακριβεια? ) Αυτό σου λέω τόση ώρα. Και οι ιδιοκτήτες ήταν οι πρώτοι που κάνανε μεταφράσεις. Οι πρώτοι που οργάνωσαν ομάδες κ.λπ. Δεν είναι κάτι "εκτός". Είναι μέρος της προσφοράς. Και το σημαντικότερο, οι ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ δεν μεταφράζουν για να βγάζει κάποιος ΚΕΡΔΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ. Αντιθέτως υπάρχει ΖΗΜΙΑ. Καταρχας δε μιλησα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το σαιτ αυτο. Δε καταλαβαινω ακομα γιατι τοσο ερεθισε τα απλα μελη του τη στιγμη που τονισα οτι τα λεγομενα μου ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ σε αυτα. Και γω σου είπα, αναφέρομαι για τo gtvs γιατί αυτό ξέρω. Σε άλλα sites (warez και μη) μπορεί να υπάρχει εκμετάλλευση, πολύ πιθανόν αν όχι σίγουρο. Όμως δεν έχω χρόνο να το συζητήσουμε, εγώ απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω δυο τρία πράγματα. Δεν αναφερθηκα στο μερακι και το ποσο ασχολειται ο απλος μεταφραστης. Δεν εθεσα καν θεμα περι αυτου. Αυτό το έγραψες αφού παρέθεσες αυτό που είπα σχετικά με την δικιά μας ομάδα και όχι τους απλούς μεταφραστές, δηλαδή την upload/checking team και όλους εμάς που βοηθάμε τους μεταφραστές (αυτούς που χρειάζονται βοήθεια και καθοδήγηση φυσικά). Λαθος κανεις φιλε. Ειναι ψευδες η νοοτροπια του "δικο μου" οταν το πλασαρεις και ο καθενας το κανει οτι θελει. Αυτό που έγραψα εδώ ήταν το εξής. Οποιοσδήποτε δημιουργός, αν ήθελε, θα ανέβαζε τους υπότιτλους ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΗΘΕΛΕ. Οπως ειναι ψευδης και η νοοτροπια της προσφορας οταν αυτη η κινηση της προσφορας υπηρεσιας προβαλεται μεσα απο ενα site, που ανηκει σε καποιον!!! Δηλαδη ειναι αλλο πραγμα να ριχνεις το υλικο σου free και αλλο να εχεις τη διανομη μεσω ιδιοκτητη site. Αυτο το αναφερω οχι μονο ξαναλεω για το δικο σου αλλα για το σαιτ που προφανως γνωριζει επισκεψιμοτητα=κερδος που προφανως προερχεται απο την δουλεια των μελων του που δυστυχως η ευτυχως ισως δεν εχουν και καν ιδεα οτι συμβαινει αυτο. Γενικο αλλα οχι ανακριβεια. Επαναλαμβάνω στην συγκεκριμένη: Επισκεψιμότητα=ηθική ικανοποίηση εδώ και 3-4 χρόνια και όχι ΚΕΡΔΟΣ. Επίσης ρίχνεις το υλικό σου free μέσω ενός site, πως αλλιώς θα το έριχνες free; Και επαναλαμβάνω, για το gtvs, ξέρουν ΤΙ συμβαίνει. Δηλαδη ο ιδιοκτητης ενος σαιτ με μεγαλη επισκεψιμοτητα δεν βγαζει ΚΕΡΔΟΣ? Αντε και να μου το πει αυτος που εχει το σαιτ, το να μου το λεει ενας απο τα χιλιαδες μελη δεν ειναι γελοιο? Δεν καταλαβαινω πως γινεται ενας που δεν ειναι το σαιτ δικο του να εχει τη νοοτροπια της "προσβολης" οταν καποιος πει για αυτο. Σου απάντησα σε όλα αυτά και προηγουμένως. Αν και δε γνωριζω συγκεκριμενα αυτα που λες, ποιων μελων εννοεις? Της πλειοψηφιας των χιλιαδων? Και επειδη τον βρισκει στο μιτινγκ τι? Ειλικρινα δε ξερω τι σχεση εχεις με το σαιτ φιλε αλλα αυτη τη στιγμη η ολη σου σταση δειχνει σα να εχω πει για σενα.. Ελεος δηλαδη,που ποτε δε μιλησα αποκλειστικα για το σαιτ αυτο και τους ιδιοκτητες του.. Αναφέρθηκες πριν ότι οι ιδιοκτήτες είναι άφαντοι κ.λπ. Και σου λέω, ΓΙΑ το συγκεκριμένο, ότι δεν είναι για τους παραπάνω λόγους. Και η όλη μου στάση, δεν είναι παράλογη, μιλάς με κάποιον που έχει αφιερώσει για την οργάνωση αλλά και τις μεταφράσεις πολλές πολλές ώρες. Όχι δεν είμαι ιδιοκτήτης, αλλά μίλησες συγκεκριμένα για το site αυτό. Οταν περνας εργατοωρες σε ενα σαιτ το γουταρεις,ποιος ειπε το αντιθετο? Mιλας για οργανωση και κερδος και προσφορα μελων ενος φορουμ που εχει ιδιοκτητη φιλε.Ιδιοκτητη. Το φορουμ δεν ανηκει σε ομαδα αλλα σε ιδιοκτητη. Αυτο αυτοματως δειχνει και οτι θα υπαρχουν κανονες,γραμμες,συμπεριφορες κτλ Το θεμα δεν ειναι η οποια ομαδα.Το θεμα ειναι η ψευδης αισθηση του προσφερω που ειναι δυσαναλογη με το οποιο κερδος εχει αυτος ο οποιος ιδιοκτητης. Η απολυτη εξισωση βρισκεται οταν τα γκρουπ δινουν το υλικο τους ελευθερα σε ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΑ. Οχι σε 1!!!!!!!!!! Επαναλαμβάνεσαι, εχω απαντήσει σε όλα αυτά από την αρχή, ειδικά για το κέρδος. Για το τελευταίο ξαναλέω, ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΕΜΑΣ! Αν θελήσουν, μπορούν να τα δίνουν όπου θέλουν. Αυτή ήταν η πολιτική μας, όμως και μόνο εκτιμώντας την δικιά μας βοήθεια αλλά και ξέροντας την ανταπόκριση που θα εχουν σε μας, δεν το έκαναν (κάποιοι το έκαναν και δικαίωμά τους). Σε ολα τα φορα,γινονται παρεες,αυτο δεν ειναι επιχειρημα. Η σχεση ειλικρινεια=ανωνυμια ιντερνετ δεν υφισταται.(σαφως για αυτους που δεν γνωριζονται). Μα συμφωνώ και για αυτό σου ανέφερα πόσοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Papadovic το τελευταιο "Και ναι όλα αυτά για το καλό της ψυχής μας." θα το προσπερασω γιατι θα στο ξαναπω. Δεν μιλαω για μεταφραστες-μελη και την προσφορα τους και την προθεση τους.! Ειπα αυτοι ειναι το κοπαδι. μα ούτε γω είπα για τους μεταφραστές, που πολύ κακώς τους χαρακτηρίζεις έτσι. Πάρα πολύ κακώς. Μίλησα για ΟΛΗ την διαχειριστική ομάδα του gtvs. Εδω διαφερουμε. Δεν ειμαι ενεργο μελος. Εχω ζωη! Το λεω ως αποψη σπαταλης χρονου αφιερωσης σε κατι ψευτικο πλην της προσωπικης πληροφορησης αντε και ψυχαγωγησης. Το να ειναι καποιος και να προσφερει ΞΑΝΑΛΕΩ οτι δεν ειπα κατι ποτε για αυτο. Για τον οποιο ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ τα ατομα που εχουν αυτες τις προθεσεις θετω τις οποιες αμφιβολιες μου. Γιατι υπαρχουν και αδαεις που θελουν εκτος απο προσφορα να... κανουν διαδηλωση και να πληρωσουν... Για το σχόλιο περί ζωής, θα το εκλάβω σαν προσπάθεια για χιούμορ, γιατί αλίμονο αν πιστεύεις πως δεν έχουν ζωή όλα τα ενεργά μέλη ή οι μεταφραστές. Τελειώνοντας, σου ξαναλέω, αναφέρθηκες πρώτος κάνοντας γενικεύσεις και έπειτα μιλώντας συγκεκριμένα για το gtvs, όφειλα να σου απαντήσω ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα. Δικαίωμά σου να τα δεχτείς ή όχι. -----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 02 : 06 : 53----- Επιτέλους πήραμε και εμείς το εξώδικο. Είχα αρχίσει να νοιώθω άσχημα, ήξερα ότι η συγκεκριμένη ενότητα ήταν χάλια αλλά νόμιζα ότι δεν μας υπολόγιζαν καν Να το χαίρεσαι Hal, welcome to the club!
momotis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Προφανως,εσυ προτιμας να διαλυθουν τα συνορα,να μην υπαρχουν κρατη,κανονες και οργανωμενη κοινωνια,οποτε θελεις να γινει το ιδιο και στο GTvS. Μπατε σκυλοι αλεστε δηλαδη. Ε οχι φιλε,δε συγκρινω επ ουδενι την αληθινη ζωη,την κοινωνια,τα κρατη,τα ιδεωδη ενος λαου με ενα... σαιτ(και την οποια δομη του). Λεω απλα οι ομαδες ως εχουν,να υφιστανται. Απλα η διανομη του υλικου τους να γινεται ταυτοχρονα σε οσους περισσοτερους γινεται μεσω πολλων δικτυων διανομης και οχι ενος συγκεκριμενου. Μια αποψη ηταν γιατι τοση πρεμουρα? Αν δεν αρεσει,την προσπερνας φιλε,ανετα.. Εκει μεσα,ειτε αρεσει σε μερικους ειτε οχι,εχουμε φτιαξει μια μικρη κοινωνια μεταξυ μας και μας αρεσει. Νο comment. -----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 02 : 15 : 11----- Τελειώνοντας, σου ξαναλέω, αναφέρθηκες πρώτος κάνοντας γενικεύσεις και έπειτα μιλώντας συγκεκριμένα για το gtvs, όφειλα να σου απαντήσω ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα. Δικαίωμά σου να τα δεχτείς ή όχι. Φιλε αν διαβασεις ειπα μια αποψη, που μπορει να κανω και λαθος και εκτοτε πεσαν μεχρι και κλωνοι να ζητησουν το λογο... Δηλαδη,ελεος! Τεσπα με καλυψαν οι απαντησεις σου παντως και σαφως εκανα Χουμορ στα περι..ζωης. Προσωπικα παντως,πιστευω οτι αφου κανεις αυτο που γουσταρεις και δεχεσαι την οποια ηθικη ανταμοιβη εστω αξιζει να το κανεις,οποτε για αυτο ισως παρεξηγησα και τη νοοτροπια που εκφραζεις ως "ενεργος μεταφραστης",σημερα το πρωτακουσα παντως Ειρηνη ημιν χρηστες του ιντερνετ,η αποψη ειναι γενικη και οχι επι προσωπικου κανενος σαιτ αποκλειστικα. Διαβαζετε αλλα να κατανοειτε και μαζι..
elenpi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μπήκα στο σαιτ της ΕΠΟΕ και διάβασα στα νέα πως συνέλαβαν τον τάδε στην Κοζάνη, Έδεσσα, Βόλο και άλλες πόλεις έχοντας στην κατοχή του εκατοντάδες dvdr με ταινίες που δεν είχαν κυκλοφορήσει.Φαvτάζομαι ότι όλοι έχουμε dvd με ταινίες, mp3 κτλ από αντιγραφή, κατέβασμα κλπ. Μπορούν να μας μαζέψουν και εμάς? Αυτούς πως τους έπιασαν? Με ποια λογική? Άντε μερικοί είναι έμποροι αν κρίνω από τα αντιγραφικά και τα τρελά νούμερα στα dvd. Έχει όμως και άλλους με 100-200 dvds. Τι παίζει? Όλοι αυτοί που έχει στις φωτογραφίες, είναι έμποροι...Άμα έχεις εσύ στο σπίτι σου DVD αντεγραμμένα, σιγά που θα σε βρούνε! Καταρχάς, δεν τους ενδιαφέρεις (όχι ειδικά εσύ, γενικότερα οι ιδιότες). Δεν ψάχνουν να βρουω εμένα και εσένα, αλλά αυτούς που παράγουν τεράστιες ποσότητες και τις εμπορεύονται! Αν ήταν αλλιώς, όλοι θα ήμασταν πίσω απ' της φυλακής τα σίδερα ! Αλλά οι φωτογραφίες (και περισσότερο οι τίτλοι) είναι εξαιρετικά προκλητικές και αλαζονικές! Είναι απαράδεκτο να έχουν στο site τους τέτοιο section! Δεν ντρέπονται λιγάκι? Εμένα, προσωπικά, μου φάνηκε ΠΑΡΑ πολύ κακό το να δείχνουν φωτογραφίες από "εφόδους"...Απαράδεκτο ! Να ρωτήσω κάτι? Έχει κανένας αρχειάκια .str για το τελευταίο επεισόδιο του House ? Αν έχει κάποιος ή γνωρίζει κάτι, μου στέλνει παρακαλώ ένα pm? (Αν είπα κάτι που αντιβαίνει τους -καινούριους- κανόνες, παρακαλώ να διαγραφεί το μήνυμά μου και ζητάω συγγνώμη...) Τα παιδία του GreekTvSubs, κάνουν Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η δουλειά! Καλύτερη ακόμα και από πολλούς "επαγγελματίες"! Και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά (όσες φορές και να το πω, είναι λίγες) για όλα όσα έχουν κάνει και όλη την δουλεία που έχουν κάνει! Είμαστε μαζί σας παιδία!
bandito Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μια μικρή παρένθεση: Οι μεταφραστές δεν εχουν δικαίωμα στους υπότιτλους ούτε εχουν δικαιώμα να αποφασίζουν που θα διανεμηθούν. Μπορεί να το επιθυμούν αλλά δικαίωμα δεν έχουν. Οι υπότιτλοι όπως και οι ταινίες η μουσική και το software είναι ολωνόνε. Τα πνευματικά δικαιώματα και τα δικαιώματα των δημιουργών τα κλάσαμε στο πρώτο επεισόδιο τότε που αποφασίσαμε οτι όλα είναι όλων χωρίς άδειες και τέτοιες παπαριές. Αν πραγματικά εχει γίνει αυτό (δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το άθλημα) να ζητάνε οι μεταφραστές οι υπότιτλοι να διανέμονται μόνο απο συγκεκριμένο site ή κανάλι ή γουα-ε-βα τοτε το γλοιώδες νομίζω είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κάποιος.
t0ny3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 ενα θα πω.αν δεν εισαι ενεργο μελος του GTVsubs δεν μπορεις να καταλαβεις τι ειναι.και ειναι μεγαλο πληγμα για χιλιαδες ατομα και οχι μονο οι υποτιτλοι.οι υποτιτλοι θα βρεθει τροπος να διανεμονται το θεμα ειναι η κοινωνια και η οργανωση που ειχε στηθει στο GTVsubs αν θα μπορεσει να συνεχιστει.
vlachaquito Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μπορεις να μου πεις μερικα σαιτ με μεγαλη επισκεψιμοτητα,μηδενικα εσοδα και σχετικη διαρκεια στο χρονο?(με πμ αν θες.) Και κατα ποσο αυτο ειναι εφικτο για εναν απλο χρηστη ιντερνετ να το γνωριζει αν ειναι αληθες? http://www.youtube.com σου κανει?? Μπήκα στο σαιτ της ΕΠΟΕ και διάβασα στα νέα πως συνέλαβαν τον τάδε στην Κοζάνη, Έδεσσα, Βόλο και άλλες πόλεις έχοντας στην κατοχή του εκατοντάδες dvdr με ταινίες που δεν είχαν κυκλοφορήσει.Φαvτάζομαι ότι όλοι έχουμε dvd με ταινίες, mp3 κτλ από αντιγραφή, κατέβασμα κλπ. Μπορούν να μας μαζέψουν και εμάς? Αυτούς πως τους έπιασαν? Με ποια λογική? Άντε μερικοί είναι έμποροι αν κρίνω από τα αντιγραφικά και τα τρελά νούμερα στα dvd. Έχει όμως και άλλους με 100-200 dvds. Τι παίζει? Χαλαρωσε φιλε, χτυπανε μονο τους εμπορους...εμεις ειμαστε μηδενικο ποσοστο..
momotis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 http://www.youtube.com σου κανει?? Αν μου απαντησεις και στο δευτερο σκελος,ναι.
Sirina Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 momotis Εχεις δικιο οτι ο ιδιοκτητης του σαιτ εχει καποιο οφελος οικονομικο. Μπορει να βγαζει 10 ευρω 100 10000000000000 καλοφαγωτα δικα του ειναι, καθησε σκεφτηκε μια ιδεα την υλοποιησε με μερακι και κοπο και απολαμβανει τον κοπο του. Η σελιδα ξεκινησε απο την μεταφραση μιας η δυο σειρων και μετα πηρε τεραστια μορφη. Αλλα οι μεταφραστες δεν ειναι αβουλα οντα. Δεν γινεσαι πιο σπουδαιος αν εισα μεταφραστης ουτε εχεις προνομια. Απλα το κανεις γιατι θελεις. Αλλος παει στους γιατρους χωρις συνορα και καθεται να κινδυνευει γιατι ετσι γουσταρει και ετσι θελει να βοηθησει. Αλλος κανει σισιτυο. Εμεις, στο σαιτ το μονο που μπορουμε να προσφερουμε ειναι υποτιτλοι. Μικρο? Ισως. Ανουσιο? Για καποιους ναι. Αλλα ειναι απιστευτα προσβλητικο να θεωρεις οτι τα ατομα που μεταφραζουν το κανουν γιατι ειναι ζωα ορθια η ακομα γιατι δεν εχουν ζωη. Ξερεις εσυ ποιοι ειναι? Εγω ομως ξερω και μπορω να σου πω οτι 5, 10 , 100 ατομα που εχω γνωρισει εχουν κοινωνικη ζωη προσωπικη ζωη οικογενεια, δουλεια. Και οι υπολοιποι εχουν αλλα μπορω να σου υπογραψω οτι αυτοι που ξερω εγω απο το σαιτ ειναι ακρως φυσιολογικοι. Και τεσπα κακως δικαιολογουμαι. Ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε οπως θελόυμε διαθετουμε το χρονο μας. Αλλος παει για μπατζι τζαμπιγκ αλλος χαρακωνεται σε ενα καταγωγι εμεις μεταφραζουμε. Και σορυ αν πηρα υφος αλλα ειναι η πολλοστη φορα που ακουω προσβολη για την επιλογη του χομπι. Επειδη ειναι τηλεοπτικο προιον και δη φανταστικο δεν ειναι χομπι?
momotis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 momotis Και σορυ αν πηρα υφος αλλα ειναι η πολλοστη φορα που ακουω προσβολη για την επιλογη του χομπι. Επειδη ειναι τηλεοπτικο προιον και δη φανταστικο δεν ειναι χομπι? Εκτος απο υφος προσπαθησε να καταλαβεις και αυτο που εγραψα... Χουμορ! Αν ειναι να επεξηγω τα γραφωμενα..... Εχεις δικιο οτι ο ιδιοκτητης του σαιτ εχει καποιο οφελος οικονομικο. Αυτο ζητησα να μαθω.Αυτο με καλυψε. Ξαναεπαναλαμβανω,οταν διαβαζετε τα γραφωμενα,κατανοειτε το νοημα και το υφος που εκφραζονται και κυριως σε ΠΟΙΟΝ απευθυνεται.
djsin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 ρε φιλε πραγματικα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο με το οποιο ποσταρεις σε αυτο το θεμα ωστε να αποδειξεις τι? οτι ειναι ολοι προβατα? οτι εισαι πεφωτισμενος? δλδ που προωθεις αυτη την κουβεντα που πραγματευεται το θεμα αυτο, οταν αλλαζεις την συζητηση? υγ. για να σε προλαβω και να μη το γραψεις "δεν ειμαστε φιλοι" ,ελεος με τα τρολ υγ2. να σου πω επισης οτι καρφωνεσαι αν και προσπαθεις αγωνιωδως να μην γραψεις "λαικο" και λοιπα παραγωγα του, κατηχηση αλλου πληζ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.