oasisAthens Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Οπότε αγαπητοί φίλοι μου με την σειρά μου και εάν κατάλαβα καλά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο GreekTVsubs που για αρκετά χρόνια με συντρόφευσε και μου χάρησε πολλές ώρες διασκέδασης και απόδρασης από την καθημερινότητα....Αυτά από εμένα.
anax111 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Το κλείσιμο του Greek Tv Subs είναι κυριολεκτικά ένα τέλος εποχής . Ήταν πολύ καλό για να κρατήσει πολύ .Οι μεταφράσεις υπότιτλων βέβαια συνεχίζονται και θα συνεχιστούν . Το θέμα είναι ότι το όμως ότι το Greek Tv Subs οργάνωνε τέλεια της μεταφράσεις και έτσι υπήρχε ανθρώπινο δυναμικό που μπορούσε να ασχοληθεί με σειρές που δεν ήταν και τόσο δημοφιλείς με αποτέλεσμα μια πραγματικά ασύλληπτη ποικιλία . Και ναι, θα βρίσκονται υπότιτλοι για το Lost ή το Heroes ,αν και σε καμία περίπτωση στην ποιότητα του Greek Tv Subs, αλλά σειρές όπως το Dirty Sexy Money ή το Joan of Arcadia απλά πρέπει να τις ξεχάσουμε.
loverman210 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Με τεράστια λύπη μου, να πω κι εγω ένα τεράστιο ευχαριστώ στο GTVsubs για όλες τις ατελειωτες ώρες διασκέδασης που μου χάρισε μπροστά απο το PC και να ευχηθώ τα καλύτερα για το μέλλον!
polistas5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 δυσκολα ειμαστε παιδια.....κατεβασα πριν λιγες μερες το prison και με χαρα περιμενα να το δω...αλλα τζιφος!!!τεσπα,κατι θα γινει....
loverman210 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Και σα να μην έφτανε αυτό, μόλις πριν λίγες ώρες το RAPIDSHARE άλλαξε τους κανόνες λειτουργίας του και πλέον οι Premium users έχουν download limit τη μέρα 2,66GB!! Αυτό θα πεί ασύμμετρη απειλή...
xvagos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές... Παίδες μην απελπίζεστε μια νίκη πήραν, όχι την μάχη. Πάμε ξανά από την αρχή και ας είναι καλά το Internet. Αν δεν είναι το Rapidshare θα είναι πχ. το Netload.in Αν δεν είναι το GTVSubs θα είναι πχ. το tvsubtitles.net Υγεία να 'χουμε...
duvdev Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Και σα να μην έφτανε αυτό, μόλις πριν λίγες ώρες το RAPIDSHARE άλλαξε τους κανόνες λειτουργίας του και πλέον οι Premium users έχουν download limit τη μέρα 2,66GB!! Στείλτε email και διαμαρτυρηθείτε εδώ: "[email protected]" Το δικό μου έχει φύγει ήδη. Ε τι διάολο άμα δουν να τους κράζει τόσο κόσμος ότι θα αποχωρήσει για άλλες εταιρίες, αποκλείεται να προχωρήσουν σε τετοιες αλλαγές.
FarCry Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Και σα να μην έφτανε αυτό, μόλις πριν λίγες ώρες το RAPIDSHARE άλλαξε τους κανόνες λειτουργίας του και πλέον οι Premium users έχουν download limit τη μέρα 2,66GB!! Αυτό θα πεί ασύμμετρη απειλή... 2.66 Gigabyte per day, thatʼs 2.660.000.000 byte 2.47GB
axaxouxas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Αλλα μηπως αν δεν εχεις κατεβασει τιποτα για λιγον καιρο μαζευονται ? Δηλ. μεταφερεται το υπολοιπο κατεβασματος ανα ημερα ? δεν μπορει ? κατι αλλο παιζει
fck23 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Digekas συγγνώμη, από αυτά που γράφεις στο τελευταίο σου ποστ δεν είπα τίποτα εγώ, αν καταλάβεις τι είπα ευχαρίστως το συζητάμε... Ειλικρινά λυπάμαι για την κατάληξη. έστω κι αν είχα μόνο 2 ποστ...
darksoho33 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ενα κλεινουν 3 ανοιγουν, ετσι πανε αυτα.
NOMIKOS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Συγχαρητήρια για τον Freedom To GreekTvSubs ~A New Translator~ πολύ καλή δουλειά.
Al Bandy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Τώρα η αφάν γκατέ των ελληνικών υποτίτλων οι έχουμε 15000 μέλη και αγαπάμε και δέρνουμε γιατί δν ακολουθεί την ίδια οδό? Μήπως χάσουμε επισκεψιμότητα? Mη λες τετοια.... θα δημιουργησεις ριξη και χαος στο concept.. "κοινοτητα","προσφορα","ελευθερια".. Ασε που θα φας κανα εξωδικο απο κανενα Ultra Premium Ultimate Moderator για τις.. βλασφημιες σου... "15000 μελη συνιστουν gtvs..εσυ?"
t0ny3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 κριμα για το GTVsubs.υπαρχουν τωρα 2 site που μεταφραζουν αλλα δεν ειναι GTVsubs.τι να κανουμε ετσι ειναι η πραγματικοτητα
oasisAthens Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 κριμα για το GTVsubs.υπαρχουν τωρα 2 site που μεταφραζουν αλλα δεν ειναι GTVsubs.τι να κανουμε ετσι ειναι η πραγματικοτητα Ποια είναι αυτά εάν επιτρέπετε ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.